7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
تست
-
-
سلام.گزینه ۴؟
گزینه ۲ و۳ که قطعا غلطن.
گزینه ۱ هم بنظرم باید غلط باشه.
گزینه ۴ مطمئن نیستم چون جنس اینها در کتاب ذکر نشده . -
بین 1 و 4 شک دارم
پ.ن : کاش توی عنوان تاپیک اطلاعاتی درمورد سوال بدید که از کدوم فصله یا از کدوم مبحث
-
Farhan Honar
سلام
به نظرم جواب ۴ هست
به قول شما ۲و ۳ که ردن
می مونه ۱و ۴ که در ۱ میگه میگولبین در انتقال اکسیژن نقش داره که خب اینم غلطه چون توی ذخیره کردنش توی ماهیچه ها نقش داشت
اما ۴ : ما میدونیم هورمون های جنسی استروئیدی اند اما Fsh , Lh جز هورمون های جنسی دسته بندی نمیشن -
Farhan Honar دو رو با چی رد کردید؟
-
Matin Mousavi 1 فکر میکنم گزینه 4 بشه!
-
nazanin.mirzai میدونید منظورمون از حل تست اینجا، تحلیل و در آوردن نکاته. تحلیل هاتون رو بگید. هدفمون فقط جواب نیست
-
Matin Mousavi 1 چه الزامی داره که همه ی پروتئین های پلاسما توسط کبد ساخته بشن؟
مثل فیبرین و ترومبین هم جزو پروتئین های پلاسما هستن ولی در خود خون و داخل پلاسما تولید میشن.
برای پروتیین مکمل هم حقیقتا نظری ندارم -
علت رد گزینه ۳) هموگلوبین اصلا جزو پروتیین های پلاسما محسوب نمیشه بلکه داخل گلبول های قرمزه.
-
Farhan Honar بله و البته علاوه بر استثناهای شما، پادتن رو هم میشه گفت
-
Farhan Honar بله اینم درسته
-
Farhan Honar بله درسته
اما مگه میوگولبین در انتقال نقش داره ؟ -
Matin Mousavi 1 در تست گفته است:
آها پادتن . درسته به اون فکر نکردم . نکته ی مهمیه
-
@Alzahra-Daftar نه میوگلوبین فقط در ذخیره نقش داره
-
@Alzahra-Daftar نه. ایشون هم یک رو رد کردن
-
Matin Mousavi 1 بله میدونم رد کردن
فقط چون به پروتئین پلاسما نبودن اشاره کردن فک کردم شاید دلیل من اشتباه بوده -
Farhan Honar
Ok -
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Alzahra on آخرین ویرایش توسط Matin Mousavi 1 انجام شده
@Alzahra-Daftar آها. نه ما داشتیم در مورد گزینه دو صحبت میکردیم
-
nazanin.mirzai خب گزینه اول غلطه به این دلیل که هموگلوبین بله در انتقال اکسیژن نقش داره و لی میوگلوبین نه اکسیژن رو ذخیره میکنه!
و گزینه2 هم کتاب توضیحی در این مورد نداده و اصلا هم فکر نمیکنم که درست باشه.
گزینه3 فیرینوژن که محلوله درسته ولی پروتئین های هموگلوبین فکر نمیکنم محلول باشه پس غلطه.
و گزینه 4 LH FSH هورمونی و پروتئینی هستند درسته و در هردو جنس هم وجودداره. -
Matin Mousavi 1 در تست گفته است:
اهاا اره اره مرسی