نکات فصل 6 دوازدهم
-
@Mr-Wick ۱ سلام سلام🙌
_🟢 چون کلروفیل ها نورهای آبی ، بنفش ، نارنجی،قرمز رو جذب میکنند و میزان بالایی از نور سبز منعکس میکنند (کمی از اون رو هم جذب میکنند) برای همین بخش های کلروفیل دار سبز دیده میشن.
🟠_دقت کنید تیلاکوئید برای خودش یه اندامک جداگانه نیست (مثل وزیکوله)
🔴کاروتنوئیدها رنگ های قرمز ، نارنجی، زرد را کمتر از پرتوهای دیگر جذب میکند(طبق نمودار این ۳ رنگ را جذب ندارند) و بیشتر اینا رو منعکس میکند به همین علت به این رنگ ها دیده میشه.
-
دوستانی که مشارکت کردن ممنون.
منت گذاشتن سرم🌹🙏🏼🙂 -
13991206p552f85408.pdf
سلام راستش من این مبحث و خیلی وقت پیش خوندم قرار بود امروز مرور کنم متاسفانه به خاطر اینکه کرونا گرفتم خیلی حالم مساعد نیستش نتونستم مرور کنمدوست داشتم تو نکاتتون مشارکت کنم نشد شرمنده این فیلم دارم میفرستم شاید بدرد بخوره🌹
@mr-wick -
13991206p552f85408.pdf
سلام راستش من این مبحث و خیلی وقت پیش خوندم قرار بود امروز مرور کنم متاسفانه به خاطر اینکه کرونا گرفتم خیلی حالم مساعد نیستش نتونستم مرور کنمدوست داشتم تو نکاتتون مشارکت کنم نشد شرمنده این فیلم دارم میفرستم شاید بدرد بخوره🌹
@mr-wick@سمیه-صادقلو خواهش میکنم،دشمنتون شرمنده
الله صحت ورسین سونیا باجی امیدوارم زودتر دوره درمان بگذرونید و برگردین به روال عادیتون🌹🙏🏼 -
@Alzahra-Daftar من فردا صبح هستم تا 12
-
@سمیه-صادقلو خواهش میکنم،دشمنتون شرمنده
الله صحت ورسین سونیا باجی امیدوارم زودتر دوره درمان بگذرونید و برگردین به روال عادیتون🌹🙏🏼@Mr-Wick
مرسی🌺
هییی همینجوریش تو سه روز ده کیلو کم کردم از فشار این کرونا هیچی نمیتونم بخورم اصن اونم کی من😶خنده داره😂🥲 -
13991206p552f85408.pdf
@mr-wick@سمیه-صادقلو
اشکال نداره ان شالله که سلامت باشین🌹🌸
-
@Alzahra-Daftar اوووپس...آزمون جامع گزینه؟؟؟
-
@Mr-Wick
از کدوم شهری؟ -
@Mr-Wick
احتمال ۶۰درصد فردا ساعت شش قرارها گفتار یک و بررسی کنیم شماهم بیاین
چون حالم خوب نیس نمیتونم قطعی بگم -
@Mr-Wick
مرسی🌺
هییی همینجوریش تو سه روز ده کیلو کم کردم از فشار این کرونا هیچی نمیتونم بخورم اصن اونم کی من😶خنده داره😂🥲@سمیه-صادقلو نه خب بیشتر مایعات مصرف کنید دیگه تا مایعات نخورین بهتر نمیشین...
طبق گزارشات هم نباید لبنیات مصرف کنید...بقیه ش رو مادر گرامی متوجهتون میکنن با زوور😂 -
@سمیه-صادقلو نه خب بیشتر مایعات مصرف کنید دیگه تا مایعات نخورین بهتر نمیشین...
طبق گزارشات هم نباید لبنیات مصرف کنید...بقیه ش رو مادر گرامی متوجهتون میکنن با زوور😂@Mr-Wick
😂😂 -
@سمیه-صادقلو نه خب بیشتر مایعات مصرف کنید دیگه تا مایعات نخورین بهتر نمیشین...
طبق گزارشات هم نباید لبنیات مصرف کنید...بقیه ش رو مادر گرامی متوجهتون میکنن با زوور😂@Mr-Wick
مامانم میگه هیچی نخوری خوب میشی خودش هیچی نخورد خوب شد😶😂😂 -
خب به نظرم خیلی اسپم ندیم
شب همگی بخیر ✨🌹 -
@Alzahra-Daftar و علیکم السلام