هندسه
-
من هندسه چیزی نخوندم ینی یکی دو فصل خوندم چیزی بارم نیست تو این درس ادامه ندادم
چکار کنم بنظرتون کلا بزارمش کنار
درسای دگ هم هست آخه اونارو ی تسلط نسبی دارم ن کامل -
سلام تمرینای کتابو حل کن هندسه همه چی داخل کتاب معرفی شده همونارو واقعا مسلط باشی رابطت با هندسه خیلی خوب میشه اگر اونارو بلد نباشی هندسه کابوس شبه به معنای واقعی
-
Mr Unknown XD فصل 1 ام چن روزه اینو
-
dani danii در هندسه گفته است:
ببیم اگر حس میکنی خیلی آروم حل میکنی صفر تا صد های آقای کبریایی رو ببین با سرعت ۱.۵ بزن بعد عادت کردی بذار ۲ چون لحن حرف زدنشون سریع نیست
هندسه ایناهایی که میگم خیلی ساده هستن راحت میتونی بزنی
هندسه ۳ که بلدی
هندسه دهم در حدی که پایشو یادبگیری بخون نمیخواد تستاشو بزنی
برو هندسه یازدهم رو کامل بخون هندسه یازدهم نسبتا ساده هست هندسه دهم باید گاهی خط اضافه کنی و این ژانگولر بازیا سخته -
ببیم اگر حس میکنی خیلی آروم حل میکنی صفر تا صد های آقای کبریایی رو ببین با سرعت ۱.۵ بزن بعد عادت کردی بذار ۲ چون لحن حرف زدنشون سریع نیست
هندسه ایناهایی که میگم خیلی ساده هستن راحت میتونی بزنی
هندسه ۳ که بلدی
هندسه دهم در حدی که پایشو یادبگیری بخون نمیخواد تستاشو بزنی
برو هندسه یازدهم رو کامل بخون هندسه یازدهم نسبتا ساده هست هندسه دهم باید گاهی خط اضافه کنی و این ژانگولر بازیا سختهMr Unknown XD هندسه3 پیش زمینه اون فصل دایره مخروطی چیه؟
-
من هندسه چیزی نخوندم ینی یکی دو فصل خوندم چیزی بارم نیست تو این درس ادامه ندادم
چکار کنم بنظرتون کلا بزارمش کنار
درسای دگ هم هست آخه اونارو ی تسلط نسبی دارم ن کاملdani danii برو یوتیوب بزن آموزش هندسه عبداللهی روی کتاب رو تدریس میکنن محشررر
-
Mr Unknown XD هندسه3 پیش زمینه اون فصل دایره مخروطی چیه؟
پیش زمینه هندسه دوازدهم حسابان هست
چون اگر حسابانت خوب باشه بقیش اوکیه -
پیش زمینه هندسه دوازدهم حسابان هست
چون اگر حسابانت خوب باشه بقیش اوکیهMr Unknown XD فصل دایره رو ميگما میگفت پیش زمینه داره و اینا باید اونارو بلد باشین بعد بیایین
-
dani danii برو یوتیوب بزن آموزش هندسه عبداللهی روی کتاب رو تدریس میکنن محشررر
mahdi komari 0 کامله؟ کل هندست بعدم میبینم حتما
-
Mr Unknown XD فصل دایره رو ميگما میگفت پیش زمینه داره و اینا باید اونارو بلد باشین بعد بیایین
Mr Unknown XD فصل دایره رو ميگما میگفت پیش زمینه داره و اینا باید اونارو بلد باشین بعد بیایین
فصل دایره ارتباطی با دایره یازدهم نداره اونطوری اگر بخوان تست بدن نسبتاً سخت هست
-
mahdi komari 0 کامله؟ کل هندست بعدم میبینم حتما
dani danii دهم یازدهم و دوازدهم
-
فصل دایره ارتباطی با دایره یازدهم نداره اونطوری اگر بخوان تست بدن نسبتاً سخت هست
Mr Unknown XD 13 پس پایه 12 رو میخونم ماتریسو رو خوندم بعد میرم نهایی دیدم خوبه فصل های مستقل رو میخونم
ی سوال تتای مسائل شیمی رو داری؟ -
Mr Unknown XD 13 پس پایه 12 رو میخونم ماتریسو رو خوندم بعد میرم نهایی دیدم خوبه فصل های مستقل رو میخونم
ی سوال تتای مسائل شیمی رو داری؟dani danii در هندسه گفته است:
ی سوال تتای مسائل شیمی رو داری؟اره فصلای مستقل خوبن
نه متاسفانه ندارم -
dani danii دهم یازدهم و دوازدهم
mahdi komari 0 تو چی تتای مسائل شیمی داری ؟
-
ی سوال تتای مسائل شیمی رو داری؟اره فصلای مستقل خوبن
نه متاسفانه ندارمMr Unknown XD مرسی و تشکر از شما
-
M monirs این موضوع را از مشاوره تحصیلی جابهجا کرد