برنامه پیشنهادی برای خرداد
-
سلااام
وقتتون بخیر.
برنامه ی پیشنهادی بدید برای خرداد برای یه دوازدهمی.
مثلا برای کسی که تموم تستای ابریشمو زد و درسنامشو کامل خوند برای امتحانات خرداد امادس و.....
مخصوصا فارغ التحصیلا بیان بگن چیکار کردن و اگه برگردن به خرداد 1400 چیو به برنامشونن اضافه میکنن.
راستی کسایی که ارش تو برنامشون بود تونست بهشون کمک کنه؟ من طرز فکرم اینه که برای جمع بندی تست زد و ازمون داد بهتره تا فیلم دیدن.
حالا شمام تجربیاتتونو بگید {بوث}
@فارغ-التحصیلان-آلاء
پشت کنکوری@بچه-های-کنکور-تجربی-1400
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401
@دانش-آموزان-آلاء
@بچه-های-همخوانی -
سلااام
وقتتون بخیر.
مثلا برای کسی که تموم تستای ابریشمو زد و درسنامشو کامل خوند برای امتحانات خرداد امادس و.....
مخصوصا فارغ التحصیلا بیان بگن چیکار کردن و اگه برگردن به خرداد 1400 چیو به برنامشونن اضافه میکنن.
راستی کسایی که ارش تو برنامشون بود تونست بهشون کمک کنه؟ من طرز فکرم اینه که برای جمع بندی تست زد و ازمون داد بهتره تا فیلم دیدن.
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@بچه-های-همخوانیmahsaaa rezaeee طرز فکر غلطیه؟؟ :///
دودلم اینکه با ارش پیش برم یا نه
اخه تستاش خیلی اسونه حس میکنم وقت تلف کردنع(شایدم استاندارد باشه9 نمیدونم والا سردرگمم
-
نهایی فاقد اهمیت
جاست تست -
mahsaaa rezaeee طرز فکر غلطیه؟؟ :///
اخه تستاش خیلی اسونه حس میکنم وقت تلف کردنع(شایدم استاندارد باشه9 نمیدونم والا سردرگمم
mahsaaa rezaeee فیزیک کدوم استاد رو گرفتی اگه طلوعی که ابدیت 1401 گذاشته آرشو فک نکنم بخاد اگه میگیری تایتان بگیر بنظرم
حالا ریاضی من شخصا مشکل دارم نمیخوام درس دیگه ایی بگیرم و فقط هم تایتان و هم آرش ریاضی اگه شرایط درست پیش بره و.... بنظرم تو هم همین کار کن
من گفتم ریاضی چون رشتم ریآضیه تو مثلا شاید شیمی بخوای -
mahsaaa rezaeee طرز فکر غلطیه؟؟ :///
mahsaaa rezaeee من عمومی های تفتان رو گرفتم واقعا هیچ کمکی بهم نکرد ب جز فارسیش بدک نبود ولی عربی و انگلیسی جالب نبود تبلیغ بود بنظر من البته گیر کردم تو عمومی ها
-
نهایی فاقد اهمیت
جاست تستآریان حیدری هیچ چیزی بعید نیست...
-
سلااام
وقتتون بخیر.
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@بچه-های-همخوانیmahsaaa rezaeee سلام آزمونهای سه روز یکبار
-
سلااام
وقتتون بخیر.
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@بچه-های-همخوانیmahsaaa rezaeee سلام
سه روز یکبار ها رو دقیق و منظم و کامل انجام بدین
https://forum.alaatv.com/post/1810603
روشش را تو این پست مخصوصا دو تا pdfآخرش آوردم -
mahsaaa rezaeee سلام
سه روز یکبار ها رو دقیق و منظم و کامل انجام بدین
https://forum.alaatv.com/post/1810603
روشش را تو این پست مخصوصا دو تا pdfآخرش آوردمz Gheibi مرسی :)) مفید بود
-
آزمون جامع بیشتررررر و جمع بندی به سبک آزمونی یعنی روش معکوس اول آزمون بزن بعد اشکالاتو رفع کن
-
آزمون جامع بیشتررررر و جمع بندی به سبک آزمونی یعنی روش معکوس اول آزمون بزن بعد اشکالاتو رفع کن
Akbar Aali تو خرداد میشه اینکارو کرد؟
برگشت به دهم و یازدهم اونم درسنامه؟!
-
Akbar Aali تو خرداد میشه اینکارو کرد؟
برگشت به دهم و یازدهم اونم درسنامه؟!
mahsaaa rezaeee کدوم کار برگردی درسنامه دهم یازدهم بخونی ؟
-
mahsaaa rezaeee کدوم کار برگردی درسنامه دهم یازدهم بخونی ؟
Akbar Aali روش معکوس
ینیازمون بدم جایی ک ضعف داشتم برگردم درسنامه
برای پایه توایام امتحانات نهایی وقت میشه: ://
-
Akbar Aali روش معکوس
ینیازمون بدم جایی ک ضعف داشتم برگردم درسنامه
برای پایه توایام امتحانات نهایی وقت میشه: ://
mahsaaa rezaeee اینجوری که نه ببین مثلن ازمون جامع میزنی واسه ریاضی میبینی عه توی این قسمت تابع مشکل دارم میری یه بسته تستی 10 20 سواله واسه اون بخش میزنی هم فاله هم تماشا هم نقطه ضعفتو برطرف کردی هم تایمتو ذخیره
-
M monirs این موضوع را از امتحان نهایی جابهجا کرد