ناپیوستگی
-
S Sara_R marked this topic as a question on
-

-
Mr Unknown XD ممنونم 🌸متوجه شدم
۴ تا نقطه میشه
۲ رو اضافه نوشتید -
S Sara_R has marked this topic as solved on
-
Mr Unknown XD ممنونم 🌸متوجه شدم
۴ تا نقطه میشه
۲ رو اضافه نوشتیدMr Unknown XD ممنونم 🌸متوجه شدم
۴ تا نقطه میشه
۲ رو اضافه نوشتیدسلام اره یکی رو سوتی دادم🙏🏻
-
Sara_R سلام.

-
سلامی دوباره خیلی دنبال مثال نقض گشتم چیزی به ذهنم الآن نرسید ،، ( البته جوابت درسته ولی راهو میگم ) ببین به نظرم راه شما و سارا یک مشکلی داره حرفمو کامل بخون ببین قبول داری؟
اگر f و g هر دو در نقطه aناپیوسته باشن اون موقع جمعشون لزوما ناپیوسته نیست و امکان داره پیوسته باشه خب اینو ببین قبول داری؟؟ شما فرض کن اون جز صحیح سمت چپی f بعدیش g باشه قبول؟ خب اون نقطه هایی که اشتراک گرفتی قبول داری داخل هر دو تاشون ناپیوسته بود؟ خب پس جمع دو تا ناپیوسته لزوما ناپیوسته نیست و باید چک بشه ولی شما از اون نقطه ها مستقیم گفتی که ناپیوسته همیناها هستن -
سلامی دوباره خیلی دنبال مثال نقض گشتم چیزی به ذهنم الآن نرسید ،، ( البته جوابت درسته ولی راهو میگم ) ببین به نظرم راه شما و سارا یک مشکلی داره حرفمو کامل بخون ببین قبول داری؟
اگر f و g هر دو در نقطه aناپیوسته باشن اون موقع جمعشون لزوما ناپیوسته نیست و امکان داره پیوسته باشه خب اینو ببین قبول داری؟؟ شما فرض کن اون جز صحیح سمت چپی f بعدیش g باشه قبول؟ خب اون نقطه هایی که اشتراک گرفتی قبول داری داخل هر دو تاشون ناپیوسته بود؟ خب پس جمع دو تا ناپیوسته لزوما ناپیوسته نیست و باید چک بشه ولی شما از اون نقطه ها مستقیم گفتی که ناپیوسته همیناها هستنMr Unknown XD درسته کاملا موافقم. یاد نبود ولی درسته اگه f و g هردو ناپیوسته باشند، جمعشون ممکنه پیوسته باشه یا شاید نه.
-
Mr Unknown XD درسته کاملا موافقم. یاد نبود ولی درسته اگه f و g هردو ناپیوسته باشند، جمعشون ممکنه پیوسته باشه یا شاید نه.
Farhan Honar سلام
اینکه اشتراک بگیریم مطمعنی درسته؟
چون سوال من اگه اشتراک بگیریم غلط میشه -
Farhan Honar سلام
اینکه اشتراک بگیریم مطمعنی درسته؟
چون سوال من اگه اشتراک بگیریم غلط میشهANA Kamali آره غلطه الان متوجه شدم
-
ANA Kamali آره غلطه الان متوجه شدم
Farhan Honar اگه اشتراک نگیریم و همش را بنویسیم سوال من با این کار درست میشه ولی این سوال غلط
-
Farhan Honar اگه اشتراک نگیریم و همش را بنویسیم سوال من با این کار درست میشه ولی این سوال غلط
ANA Kamali در ناپیوستگی گفته است:
ببین راه فرهاد و سارا ( به صورت کلی امکان اشتباهش هست ) اما اینجاها درست اومده
راه من روند فکری خوبی داره من راجب سرو ته داخل نظام جدید خبر ندارم 🧐