تست شیمی
-
@jahad-128 اشتباه کردم. همون 18 درسته منفی دو رو قتی ببرن اون طرف 4 میشه
-
@jahad-128 در اواخر یه اشتباهی کردی. تو ۲ و ۲ رو حذف کردی . درحالیکه سمت وپ منفی ۲ بدست میاد که اگه بره سمت راست با ۲ دیگه ، میشه ۴نه صفر
-
@jahad-128 در اواخر یه اشتباهی کردی. تو ۲ و ۲ رو حذف کردی . درحالیکه سمت وپ منفی ۲ بدست میاد که اگه بره سمت راست با ۲ دیگه ، میشه ۴نه صفر
Farhan Honar بله متوجه شدم 🙏🏻🤭
-
-
Farhan Honar مشکل اینه
از کجا میدونین نوترون بیشتره؟
شاید الکترون بیشتر باشه
در اینصورت حساب کنین شونزده به دست میاد نوترون -
Farhan Honar مشکل اینه
از کجا میدونین نوترون بیشتره؟
شاید الکترون بیشتر باشه
در اینصورت حساب کنین شونزده به دست میاد نوترونParsa Nm من الان حضور ذهن ندارم 🙏شاید حق با شما باشه
-
ذرات زیر اتمی همون الکترون پروتون و نوترون هستند
این اطلاعات اگه بخوایم تعداد پروتون این رو حساب کنیم میاد۱۶
حالا مجموع الکترون پروتون و نوترون در اتم خنثی میشه مجموعه عدد جرمی و تعداد الکترون که میشه ۴۸
تو گزینه ها نیس🤨 -
حالا مجموع الکترون پروتون و نوترون در اتم خنثی میشه مجموعه عدد جرمی و تعداد الکترون که میشه ۴۸
تو گزینه ها نیس🤨@سمیه-صادقلو نه سوال گفته ذرات خنثی یعنی نوترون ها
-
تو گزینه ها نیس🤨@سمیه-صادقلو
نه
ذرات زیر اتمی خنثی با ذرات زیر اتمی اتم خنثی فرق میکنه😄 -
@سمیه-صادقلو نه سوال گفته ذرات خنثی یعنی نوترون ها
Farhan Honar
آها خب نوترون ها میشه ۳۲-۱۶
که میشه ۱۶ -
@سمیه-صادقلو
نه
ذرات زیر اتمی خنثی با ذرات زیر اتمی اتم خنثی فرق میکنه😄bahar mohammadi 0
اره اشتباه خوندم -
Parsa Nm

من از معلمم سوال کردم. باید الکترون منهای نوترون کنیم.
و اینکه نوترون از پروتون بیشتر یا مساوی اون هست خب ولی امکانش هست که الکترون از نوترون بیشتر باشه زمانی که یون داشته باشیم.
و اینکه این 32 عدد جرمی گوگرد هست. که خب خیلی نمی تونه نوترون از پروتنش که زیاد تر باشه که بگیم حتما از الکترون هم تعداد نوترون هاش بیشتر و الکترون در حالت یونش از نوترون نتونه بیشتر بشه.بیشتر در عدد اتمی های خیلی بزرگتر هست که تعداد نوترون اخلاف بیشتر ی با پروتونش داره
-
Parsa Nm

من از معلمم سوال کردم. باید الکترون منهای نوترون کنیم.
و اینکه نوترون از پروتون بیشتر یا مساوی اون هست خب ولی امکانش هست که الکترون از نوترون بیشتر باشه زمانی که یون داشته باشیم.
و اینکه این 32 عدد جرمی گوگرد هست. که خب خیلی نمی تونه نوترون از پروتنش که زیاد تر باشه که بگیم حتما از الکترون هم تعداد نوترون هاش بیشتر و الکترون در حالت یونش از نوترون نتونه بیشتر بشه.بیشتر در عدد اتمی های خیلی بزرگتر هست که تعداد نوترون اخلاف بیشتر ی با پروتونش داره
@jahad-128
با روش تستی حل کنید هم کوتاهتره هم نیاز ب این همه تحلیل نداره جوابشم درست میاد -
Farhan Honar
آها خب نوترون ها میشه ۳۲-۱۶
که میشه ۱۶@سمیه-صادقلو با این روش هم حل کردم. مثل اینکه ۱۶ درسته

-
این تست برام جالب و چالشی بود .
خودمم اشتباه حل کرده بودم .گفتم واسه شما هم بزارم تا نکته ی اینو متوجه بشید. گزینه ی ۳ درسته . -
bahar mohammadi 0
الان مشکل چیه مگ ۱۶نیس؟