نکات فصل 6 دوازدهم
-
@nazanin-mirzai
ممنون، آخه با توجه به توضیح قبلیتون به نظر میاد مورد ث هم درست باشه، چون در دو قله جذب b هم نمودار کلروفیل a زیر نمودار b هست و در کل انگار گزینه ۱ درست باشه!محیا صاحبی نه خب ببینید در اون نمودار کلروفیل b دو قله جذبی داره قله اولش که در محدوده ۴۰۰ تا ۵۰۰ هست جذب کلروفیل a کمتره ولی قله دوم کلروفیل b که در محدوده ۶۰۰ تا ۷۰۰ هست اینجا دیگه جذب کلروفیل a نه تنها کمتر نیست بلکه بيشتره .
پس در نتیجه چون در صورت سوال هم گفته قطعا و درباره ی هر دوقله کلروفیل b صدق نمیکنه پس این گزینه غلطه. -
@nazanin-mirzai جواب گزینه چنده؟؟یک یا سه؟
-
این جوابشو ندارم.
Farhan Honar در نکات فصل 6 دوازدهم گفته است:
این جوابشو ندارم.
اول سلام
دوم ، اینکه سوال اولیه یکم سنگین بود
سوم اینکه ، در مورد این تیپ سوالات ، من خودم همیشه اول میرم سراغ گزینه ای میگردم که به تنفس مربوط باشه و یا بهتره بگم جملات همواره صحیحی باشن.
خب اینجاهم جواب میشه۳ -
@nazanin-mirzai جواب گزینه چنده؟؟یک یا سه؟
Mahan Xodayi 2 گزینه۳.
-
Mahan Xodayi 2 گزینه۳.
@nazanin-mirzai مورد اخرشو ممکن زده؟؟ما سر این مورد یکم بحث داشتیم چون الزاما توقف نداریم که...
-
محیا صاحبی نه خب ببینید در اون نمودار کلروفیل b دو قله جذبی داره قله اولش که در محدوده ۴۰۰ تا ۵۰۰ هست جذب کلروفیل a کمتره ولی قله دوم کلروفیل b که در محدوده ۶۰۰ تا ۷۰۰ هست اینجا دیگه جذب کلروفیل a نه تنها کمتر نیست بلکه بيشتره .
پس در نتیجه چون در صورت سوال هم گفته قطعا و درباره ی هر دوقله کلروفیل b صدق نمیکنه پس این گزینه غلطه.@nazanin-mirzai
راستش گیج شدم!
وقتی سوال میگه در طول موج باید تو همون نقطه بررسی بشه، اگه بخوایم محدوده ای بررسی کنیم پس مورد ت هم درست میشه چون تو محدوده ۶۰۰ تا ۷۰۰ قله b پائینتر از قله a هست و در کل جذب b کمتره ولی در محدوده ۴۰۰ تا ۵۰۰ برعکسه! -

جواب اینم ندارمFarhan Honar در نکات فصل 6 دوازدهم گفته است:

جواب اینم ندارمدر رابطه با این هم نظری ندارم ....
یعنی با حرفایی که خودتون گفتید موافقم -
@nazanin-mirzai مورد اخرشو ممکن زده؟؟ما سر این مورد یکم بحث داشتیم چون الزاما توقف نداریم که...
Mahan Xodayi 2 منظورتون مورد (ث) هست؟
-
Mahan Xodayi 2 منظورتون مورد (ث) هست؟
@nazanin-mirzai مورد شماری نداره، عبارت پنجم رو میگم
-
Farhan Honar در نکات فصل 6 دوازدهم گفته است:
این جوابشو ندارم.
اول سلام
دوم ، اینکه سوال اولیه یکم سنگین بود
سوم اینکه ، در مورد این تیپ سوالات ، من خودم همیشه اول میرم سراغ گزینه ای میگردم که به تنفس مربوط باشه و یا بهتره بگم جملات همواره صحیحی باشن.
خب اینجاهم جواب میشه۳@Alzahra-Daftar علیک سلام.
بله گزینه ی ۳ درسته.
سوال اول هم میشه گزینه ۲ . -
@nazanin-mirzai
راستش گیج شدم!
وقتی سوال میگه در طول موج باید تو همون نقطه بررسی بشه، اگه بخوایم محدوده ای بررسی کنیم پس مورد ت هم درست میشه چون تو محدوده ۶۰۰ تا ۷۰۰ قله b پائینتر از قله a هست و در کل جذب b کمتره ولی در محدوده ۴۰۰ تا ۵۰۰ برعکسه!محیا صاحبی صورت سوال گفته طول موجی که... یعنی در نمودار ممکنه یه کاندید یا چندتا باشه با ویژگی عبارت ها که گفته شده.
که با توجه به ادامه عبارت و حکم اون گزینه رو رد یا تایید میکنیم. -
@nazanin-mirzai مورد شماری نداره، عبارت پنجم رو میگم
Mahan Xodayi 2 متوجه منظورتون نمیشم
روی عکس تست ،علامت بزنید کدوم عبارت مدنظرتونه.
اصلا تستی که من فرستادم منظورتون هست؟؟ -
اصلا تستی که من فرستادم منظورتون هست؟؟@nazanin-mirzai نه ماهان منظورش تست آخریه که من فرستادم
-
آیا این مورد در رابطه با فرایند قندکافت ممکنه یا ناممکن؟
تولید نشدن قند دوفسفاته تحت شرایطی خاص. -
اصلا تستی که من فرستادم منظورتون هست؟؟@nazanin-mirzai فک کنم از اول اشتباه زدیم شما تست فرهاد رو رپلای کرده بودین تحلیل ویدئویشو من جوابو اونو میگم
-
@nazanin-mirzai فک کنم از اول اشتباه زدیم شما تست فرهاد رو رپلای کرده بودین تحلیل ویدئویشو من جوابو اونو میگم
Mahan Xodayi 2 بله من داشتم با محیا صحبت می کردم و ریپلای ها رو درست زده بودم.
🙂 -
آیا این مورد در رابطه با فرایند قندکافت ممکنه یا ناممکن؟
تولید نشدن قند دوفسفاته تحت شرایطی خاص.Farhan Honar ناممکنه؟
-
محیا صاحبی صورت سوال گفته طول موجی که... یعنی در نمودار ممکنه یه کاندید یا چندتا باشه با ویژگی عبارت ها که گفته شده.
که با توجه به ادامه عبارت و حکم اون گزینه رو رد یا تایید میکنیم.@nazanin-mirzai
ببخشید دوباره مزاحم میشم
اولا کاندیدهای موارد الف و ت و ث که گفتین غلطه قلههای موجهای a و b هستن
بعد سوال من اینه که چرا موارد الف و ت رو با بررسی نقطهای رد کردید ولی مورد ث رو با بررسی محدودهای؟
به نظر من یه جورایی تناقض داره!
لطفا یه نگاهی به پاسخهاتون بندازید

-
@nazanin-mirzai در نکات فصل 6 دوازدهم گفته است:
Farhan Honar ناممکنه؟
ما هم نمیدونیم ، جوابشو ندارم.
من و ماهان به دو نتیجه رسیدیم که هردو رو رد کردیم:
اول اینکه گفتیم وقتی ATP دردسترس زیاد باشه ، آنزیم های دخیل در قندکافت و کربس مهار میشن.
پس این مورد ممکنه ولی بعد دیدیم که با مهار این آنزیم ها الزاما نمیتونیم بگیم قندکافت انجام نمیگیره وهیچ ATP ای هم تولید نمیشه .بعد گفتیم شاید اون شرایط خاص منظورش وقتی باشه که اصلا گلوکزی موجود نباشه. ولی بعد متوجه شدیم که الزاما گلوکز نیست که قندکافت شروع میکنه . مثلا ممکنه فروکتوز باشه.
بعد دیگه به نتیجه نرسیدیم . یه باریک گفتیم و اینجوری 💪💪💪 کردیم و ولش کردیم.
-
@nazanin-mirzai در نکات فصل 6 دوازدهم گفته است:
Farhan Honar ناممکنه؟
ما هم نمیدونیم ، جوابشو ندارم.
من و ماهان به دو نتیجه رسیدیم که هردو رو رد کردیم:
اول اینکه گفتیم وقتی ATP دردسترس زیاد باشه ، آنزیم های دخیل در قندکافت و کربس مهار میشن.
پس این مورد ممکنه ولی بعد دیدیم که با مهار این آنزیم ها الزاما نمیتونیم بگیم قندکافت انجام نمیگیره وهیچ ATP ای هم تولید نمیشه .بعد گفتیم شاید اون شرایط خاص منظورش وقتی باشه که اصلا گلوکزی موجود نباشه. ولی بعد متوجه شدیم که الزاما گلوکز نیست که قندکافت شروع میکنه . مثلا ممکنه فروکتوز باشه.
بعد دیگه به نتیجه نرسیدیم . یه باریک گفتیم و اینجوری 💪💪💪 کردیم و ولش کردیم.
Farhan Honar 😂استاد جمع بندی های ناموزون استیکرارم گفتی😂👌