کارنامه کنکور
-
نوشتهشده در ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۸:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بچه ها اینا واقعین؟؟؟
ینی بدون سهمیه ای چیزی بودن؟؟
فقط سهمیه منطقه 3زده بود ینی واقعیه؟؟؟؟
اگه اینجوری باشه که اسونه که🥹🤍
بچه ها اگه تکراری بود ببخشیدهمش شبیه هم بود🥲
فقط بگین اینا واقعیه این کارنامه ها یا نه؟؟
مهم نیست شهریه پرداز نوشته.
همش هم کارنامه پرستاریه بچه ها
تو سایت قلم چی بود پ. ن: بعضیاشون برش نزدم نگین چقد شلختس ها
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا کنکوری -
نوشتهشده در ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۸:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
با توجه به رتبه ها بله واقعی هستن
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۹:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
داداش من کسی با ۶۰۰۰۰ نمیتونه پرستاری بیاره این رتبه حتی مجاز هم نمیشه
احتمالا یا سهمیه ۲۵ درصدی داشته یا چیز دیگه -
احتمالا یا سهمیه ۲۵ درصدی داشته یا چیز دیگهنوشتهشده در ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۰:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهآریان حیدری نه میشه آورد
-
احتمالا یا سهمیه ۲۵ درصدی داشته یا چیز دیگهنوشتهشده در ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۱:۱۵ آخرین ویرایش توسط aynaz masoumi انجام شدهآریان حیدری 60هزار کشوری بوده تو منطقه شده19هزار
-
نوشتهشده در ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۱:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پنج رقمی ها که هیچی اما اونایی که چهار رقمین مثل پنج هزاریا یا شش هزاریا واسه منطقه سه درست گفته و حقیقت داره اما بقیشون چون خودم منطقه ۳ هستم و دیدم واسه پرستاری دولتی نیست
-
نوشتهشده در ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۳:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@s-ein منظورت رتبه منطقه شون هست؟؟
و اینکه من شنیدم که میگفتن تا22هزار منطقه میشه پرستاری اورد -
@s-ein منظورت رتبه منطقه شون هست؟؟
و اینکه من شنیدم که میگفتن تا22هزار منطقه میشه پرستاری اوردنوشتهشده در ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۴:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهaynaz masoumi
آره رتبه منطقه، میدونم میشه آورد ولی دولتی نیست که آزاد هستش، دیدم از دوست و آشنا که با اون رتبه شما گفتی دولتی نیاوردن سقف رتبه پرستاری تو منطقه سه و شهر ما رتبه ۷۰۰۰ هست -
aynaz masoumi
آره رتبه منطقه، میدونم میشه آورد ولی دولتی نیست که آزاد هستش، دیدم از دوست و آشنا که با اون رتبه شما گفتی دولتی نیاوردن سقف رتبه پرستاری تو منطقه سه و شهر ما رتبه ۷۰۰۰ هستنوشتهشده در ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۴:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@s-ein اها اوکی مرسی
-
آریان حیدری نه میشه آورد
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۵:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMatin Mousavi 1
من که ندیدم و جایی هم با رتبه ۶۰۰۰۰ نهایت بتونه طرف بره میکروبیولوژی -
Matin Mousavi 1
من که ندیدم و جایی هم با رتبه ۶۰۰۰۰ نهایت بتونه طرف بره میکروبیولوژینوشتهشده در ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۶:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهآریان حیدری ۶۰۰۰۰ نه ولی تا ۴۰۰۰۰ پرستاری میارن. البته به اون سال و ظرفیت دانشگاه ها هم بستگی داره!!