نکات فصل 6 دوازدهم
-
@nazanin-mirzai
ببخشید دوباره مزاحم میشم
اولا کاندیدهای موارد الف و ت و ث که گفتین غلطه قلههای موجهای a و b هستن
بعد سوال من اینه که چرا موارد الف و ت رو با بررسی نقطهای رد کردید ولی مورد ث رو با بررسی محدودهای؟
به نظر من یه جورایی تناقض داره!
لطفا یه نگاهی به پاسخهاتون بندازید

محیا صاحبی شما دقت کنید در باره ی هر سه موردی که گفتید یعنی الف ، ت ، ث همه رو به قول شما بررسی محدوده ای کردم . که مثلا نوشتم کلروفیل aدو تا قله داره در تصویر اول.
یکبار دیگه پیام ها رو بخونید لطفا. -
محیا صاحبی شما دقت کنید در باره ی هر سه موردی که گفتید یعنی الف ، ت ، ث همه رو به قول شما بررسی محدوده ای کردم . که مثلا نوشتم کلروفیل aدو تا قله داره در تصویر اول.
یکبار دیگه پیام ها رو بخونید لطفا.@nazanin-mirzai
بله شما درست میفرمائید!
ممنون از وقتی که گذاشتید. -
Farhan Honar 😂استاد جمع بندی های ناموزون استیکرارم گفتی😂👌
Mahan Xodayi 2 در نکات فصل 6 دوازدهم گفته است:
Farhan Honar 😂استاد جمع بندی های ناموزون استیکرارم گفتی😂👌
😅🙏
-
Farhan Honar خب به نظر من فرض دومی که گفته بودید اگه گلوکز نباشه با فروکتوز مثلا ادامه پیدا کنه فکر نمی کنم درست باشه چون وقتی میگیم گلیکولیز اصلا داریم درباره ی گلوکز صحبت میکنیم و قراره از هیدرولیز گلوکز انرژی به دست بیاریم پس این غلطه.
و فرض اول رو هم که خودتون رد کردید و موافقم .
و یه نکته ی دیگه ای هم که خودتون هم بهش اشاره کردید اینکه با مهار آنزیم های دخیل در گلیکولیز تولید ATP کم میشه متوقف نميشه چون حالتی رو هم در نظر بگیریم که هیچ چرخه کربسی هم انجام نميشه از روش پیش ماده که تولید ATP داریم.
با این تفاسیر به نظرمن جواب این سوال ناممکنه میشه.@nazanin-mirzai اگه بگیم در گلیکولیز فقط گلوکز استفاده میشه ، که بنظرم همینطور باید باشه ، نظرتون کاملا درسته.
ممنون🌸 -
@nazanin-mirzai
بله شما درست میفرمائید!
ممنون از وقتی که گذاشتید.محیا صاحبی خواهش میکنم ،وظیفه بود.
فقط مطمئن از سوال رد بشید اگه شک و شبه ای هست بفرمایید تا جایی که علم بنده یاری کنه مشکل رو حل می کنیم . -
@nazanin-mirzai اگه بگیم در گلیکولیز فقط گلوکز استفاده میشه ، که بنظرم همینطور باید باشه ، نظرتون کاملا درسته.
ممنون🌸Farhan Honar خواهش میکنم.💫
-
@nazanin-mirzai اگه بگیم در گلیکولیز فقط گلوکز استفاده میشه ، که بنظرم همینطور باید باشه ، نظرتون کاملا درسته.
ممنون🌸Farhan Honar مگه فقط گلیگولیز با گلوکزه چجوری قانع شدی؟؟
من مطمنم نکتشم نوشتم که قند فتوسنتز الزاما گلوکز نیست -
Farhan Honar مگه فقط گلیگولیز با گلوکزه چجوری قانع شدی؟؟
من مطمنم نکتشم نوشتم که قند فتوسنتز الزاما گلوکز نیستMahan Xodayi 2 با این خودمو قانعوندم که اگه بحث از گلیکولیز باشه ، فقط باید گلوکز رو در نظر بگیریم.
ولی اگه بحث از کل فرایند تنفس یاخته باشه ، خودمم یه نکته نوشتم که فقط گلوکز دخیل نیست. ممکنه از مواد دیگه برای تنفس یاخته ای استفاده بشه .
(با اینکه هنوز مطمئن نیستم) -
Mahan Xodayi 2 با این خودمو قانعوندم که اگه بحث از گلیکولیز باشه ، فقط باید گلوکز رو در نظر بگیریم.
ولی اگه بحث از کل فرایند تنفس یاخته باشه ، خودمم یه نکته نوشتم که فقط گلوکز دخیل نیست. ممکنه از مواد دیگه برای تنفس یاخته ای استفاده بشه .
(با اینکه هنوز مطمئن نیستم)Farhan Honar این رفع اشکالا هست...اگه هر کدوممون بودیم بپرسیم اینو...
-
Farhan Honar این رفع اشکالا هست...اگه هر کدوممون بودیم بپرسیم اینو...
-
یکبار دیگه پیام ها رو بخونید لطفا.@nazanin-mirzai چشم بازم ممنون بانو🦋
-
@Mr-Wick
Farhan Honar
Mahan Xodayi 2
@سمیه-صادقلو
@Ali-Valicheki
@nazanin-mirzai
@حامد-صباحی
سید حسین حسینی 0
محیا صاحبیسلام،
بچه ها بیاید ادامه ی مرور رو داشته باشیم 🌹🌹 -
@Mr-Wick
فتوسیستم ها شامل انتن ها و مرکز واکنش هستند...
هم مرکز واکنش و هم انتن ها شامل رنگیزه و پروتئین هایی هست،اما در مرکز واکنش برخلاف انتن ها فقط یکنوع رنگیزه وجود دارد...
میزان رنگیزه ها در فتوسیستم یک بیشتر از فتوسیستم دو میباشد... -
نکته ای مونده بگین برین گفتار بعد..این دو فصل زیادی طول کشید
-
Mahan Xodayi 2
فقط خواستین برین یه صفحه دیگه بازکنین. لطفا -
Mahan Xodayi 2
اسپیروژیر مونده -
@Mr-Wick
فتوسیستم ها شامل انتن ها و مرکز واکنش هستند...
هم مرکز واکنش و هم انتن ها شامل رنگیزه و پروتئین هایی هست،اما در مرکز واکنش برخلاف انتن ها فقط یکنوع رنگیزه وجود دارد...
میزان رنگیزه ها در فتوسیستم یک بیشتر از فتوسیستم دو میباشد...Mahan Xodayi 2
فستوسیستم دو قبل تر از فتوسیستم یکه...
رابط فتوسیستم یک و دو الکترون هست نه حاملین الکترون... -
Mahan Xodayi 2
فقط خواستین برین یه صفحه دیگه بازکنین. لطفا -
Mahan Xodayi 2
اسپیروژیر مونده@Alzahra-Daftar
یک جلبک پرسلولی
دارای کلروپلاست نواری
هسته در مرکز سلول
اکسیژن زا
در ازمایش فعالیت کتاب کمترین باکتری ها در بخش زرد جمع شده اند.