گفتار ۲ فتوسنتز
-
الزاما هر سلولی که کربن دی اکسید را مصرف میکند گیاهی نیست
مثلا سلولای کبد در ترکیب کربن دی اکسید با امونیاک -
الزاما هر سلولی که کربن دی اکسید را مصرف میکند گیاهی نیست
مثلا سلولای کبد در ترکیب کربن دی اکسید با امونیاکMahan Xodayi 2 👌👌🌹🌹
-
اها یه چی دیگه.. دقیقا نمیدونم درسته یانه
ولی خیلی فکر میکنن اول فتوسیستم دو راه میفته بعد یک در صورتی که هر دوتاش باهم راه میفتن به کار کردن..... نظر شما چیه؟ -
ولی خیلی فکر میکنن اول فتوسیستم دو راه میفته بعد یک در صورتی که هر دوتاش باهم راه میفتن به کار کردن..... نظر شما چیه؟سید حسین حسینی 0
مخالفم
چون یادمه استادمون تاکید کرد که اینکه بخوایم حساب کنیم کی اول کار میکنه کی دوم مثل این میمونه که بگیم اول مرغ یا تخم مرغ .... -
در فضای تیلاکوئید ها شاهد انزیم تجزیه کننده اب هستیم اما در بستره کلروپلاست این انزیم فعالیت ندارد
-
@Alzahra-Daftar
Farhan Honar
Mahan Xodayi 2
سید حسین حسینی 0
@سمیه-صادقلو
ببخشین اسپم میدم 🙏🏻🙏🏻
دوستان برای عربی من جمع بندی رو تو چند صفحه بزارم شما هم میایین مشارکت کنین ؟؟ -
توجه کنیم اینکه بگیم رنگیزه های موجود در مرکز واکنش ، پس از دریافت انرژی دیگر به سطح خود باز نمی گردند، غلطه. چون با انتقال الکترون برانگیخته شود به سطح قبل خود برمیگردند.
توجه توجه توجه کنیم ))) سبزینه a موجود در مرکز واکنش فتوسیستم ۱ (p700) ، در طول موج ۶۸۰ هم جذب نور دارد اما حداکثر آن در ۷۰۰ است.
توجه توجه توجه کنیم)))
جمله «فتوسبستم ها در غشای تیلاکویید ها با مولکول نایب بنام کامل الکترون بهم متصل اند» غلطه.
چون فتوسیستم ها توسط ناقل های الکترون بهم متصل میشوند. (مولکول های مثل NADPH حامل الکترون آمد که نقشی در اتصال فتوسیستم ها ندارند) -
ولی خیلی فکر میکنن اول فتوسیستم دو راه میفته بعد یک در صورتی که هر دوتاش باهم راه میفتن به کار کردن..... نظر شما چیه؟سید حسین حسینی 0 موقعیتشون که کی قبل ترهاینا مهمه ولی فعالیتشون در تست یکم باید با احتیاط باشه ناچار شدیم میتونه گزینه درستی باشه
-
توجه کنیم اینکه بگیم رنگیزه های موجود در مرکز واکنش ، پس از دریافت انرژی دیگر به سطح خود باز نمی گردند، غلطه. چون با انتقال الکترون برانگیخته شود به سطح قبل خود برمیگردند.
توجه توجه توجه کنیم ))) سبزینه a موجود در مرکز واکنش فتوسیستم ۱ (p700) ، در طول موج ۶۸۰ هم جذب نور دارد اما حداکثر آن در ۷۰۰ است.
توجه توجه توجه کنیم)))
جمله «فتوسبستم ها در غشای تیلاکویید ها با مولکول نایب بنام کامل الکترون بهم متصل اند» غلطه.
چون فتوسیستم ها توسط ناقل های الکترون بهم متصل میشوند. (مولکول های مثل NADPH حامل الکترون آمد که نقشی در اتصال فتوسیستم ها ندارند)Farhan Honar این نکته آخر رو من متوجه نشدم دقیقا...
-
👋👋
-
درفضای بستره هم فسفات تولید و هم مصرف میشود... هم مولکولی حامل الکترون کاهش و هم اکسایش میابد
-
👋👋
Matin Mousavi 1 سلام
پسر یادم رفته بود منشنت کنم . ببخشید
خوش اومدی -
Matin Mousavi 1 سلام
پسر یادم رفته بود منشنت کنم . ببخشید
خوش اومدی@Alzahra-Daftar خواهش میکنم
-
Farhan Honar این نکته آخر رو من متوجه نشدم دقیقا...
Mahan Xodayi 2 طبق شکل زنجیره می بینیم که بین دو فتوسیستم ، اون دو پروتیین سطحی در اتصال فتوسیستم ها نقش دارند. خب این پروتئین ها آیا حامل الکترون آمد یعنی الکترون دربر دارند ؟ خیر . فقط ناقل و ناقل کننده الکترون آمد.
-
@Alzahra-Daftar خواهش میکنم
Matin Mousavi 1 بنویس که ی ساعته این تموم نمیشه گوشه کارو بگیر😂
-
Matin Mousavi 1 بنویس که ی ساعته این تموم نمیشه گوشه کارو بگیر😂
Mahan Xodayi 2 الان دقیقا کجایید؟😂😂
-
Mahan Xodayi 2 طبق شکل زنجیره می بینیم که بین دو فتوسیستم ، اون دو پروتیین سطحی در اتصال فتوسیستم ها نقش دارند. خب این پروتئین ها آیا حامل الکترون آمد یعنی الکترون دربر دارند ؟ خیر . فقط ناقل و ناقل کننده الکترون آمد.
Farhan Honar اهان اره🖤👌
-
Mahan Xodayi 2 الان دقیقا کجایید؟😂😂
Matin Mousavi 1 خودمونم نمیدونم نکته یادت میاد بنویس فقط