گفتار ۲ فتوسنتز
-
Mahan Xodayi 2 طبق شکل زنجیره می بینیم که بین دو فتوسیستم ، اون دو پروتیین سطحی در اتصال فتوسیستم ها نقش دارند. خب این پروتئین ها آیا حامل الکترون آمد یعنی الکترون دربر دارند ؟ خیر . فقط ناقل و ناقل کننده الکترون آمد.
Farhan Honar در گفتار ۲ فتوسنتز گفته است:
خب این پروتئین ها آیا حامل الکترون آمد یعنی الکترون دربر دارند ؟ خیر . فقط ناقل و ناقل کننده الکترون آمد.
با اینجا 👆👆👆👆
-
سلام به همه ی رفقا 👇👇👇👇
Farhan Honar
Mahan Xodayi 2
@Mr.wick
@سمیه-صادقلو
@حامد-صباحی
سید حسین حسینی 0تشریف بیارید دور هم باشیم یه مروری کنیم
@Alzahra-Daftar پروتئین:
مرکز واکنش: بستری از پروتئین
هر آنتن: انواعی از پروتئین -
خب این پروتئین ها آیا حامل الکترون آمد یعنی الکترون دربر دارند ؟ خیر . فقط ناقل و ناقل کننده الکترون آمد.
با اینجا 👆👆👆👆
@Alzahra-Daftar
ناقل کننده رو اشتب نوشته🫠 -
سلام به همه ی رفقا 👇👇👇👇
Farhan Honar
Mahan Xodayi 2
@Mr.wick
@سمیه-صادقلو
@حامد-صباحی
@Alzahra-Daftar هر دو زنجیرهی انتقال الکترون در غشای تیلاکوئید در ساخت ATP نقش ندارند!!
-
با اینجا 👆👆👆👆
@Alzahra-Daftar در گفتار ۲ فتوسنتز گفته است:
با اینجا 👆👆👆👆
این
با اینجا 👆👆👆👆
اینجی کجیست؟
خب در کل گفتم زنجیره اول ، که بین دو فتوسیستم قرار داره ، یعنی در این زنجیره در اتصال دو فتوسیستم نقش داره.
پس اجزای این زنجیره هم میتونیم بگیم در مرتبط کردن دو فتوسیستم نقش دارند.
به این دو پروتئین سطحی در زنجیره اول ، میتونیم ناقل الکترونی بگیم که الکترون رو از به طرف میگرن به طرف دیگه میدم ولی نمیتونیم بگیم حامل الکترون آمد . چون مولکول هایی مثل NADH,FADH2,NADPH اینا حامل الکترون اند
چون -
خب دوستان از ما خدا حافظ دیدار بعدی 12تیر چون کنکور زبان هم شرکت کردم.... بده بی اهمیت باشم نسبت به زبان اختصاصی... برای همه تون ارزوی موفقیت دارم ـــامیدوارم هراونچه خونده باشین فراتر نتیجه بگیرین ما که درس بلد نیسیم
به یه جایی رسیدین منم از یاد نبرین -
در کالوین
مولکول حاصل از مولکول ناپایدار شش کربنه یک اسید سه کربنی تک فسفاتس اما مولکول حاصل از خود این اسید قندسه کربنی تک فسفاتس
برعکس گلیکولیز که اول قند ساخته شد بعد اسید
اما هم قند حاصل از مولکول شش کربنی فروکتوز گلیکولیز سه کربنش هم قند حاصل از اسید در کالوین -
سلام به همه ی رفقا 👇👇👇👇
Farhan Honar
Mahan Xodayi 2
@Mr.wick
@سمیه-صادقلو
@حامد-صباحی
@Alzahra-Daftar بخش آنزیمی پروتئین ATP ساز در درون بستره قرار دارد نه در غشای تیلاکوئید. پس تولید ATP, مصرف ADP، مصرف P، تولید آب همگی در بستره هستن
-
@Alzahra-Daftar هر دو زنجیرهی انتقال الکترون در غشای تیلاکوئید در ساخت ATP نقش ندارند!!
Matin Mousavi 1 مخالفم باهاتون
درسته که الکترون های فتوسیستم دو باعث عبور هاش مثبت میشه و بعد هاش مثبت باعبور از کانال باعث تولید آت پ میشه اما اگه برای اون الکترون برانگیخته گیرنده ای نباشه چرخه منحله -
خب دوستان از ما خدا حافظ دیدار بعدی 12تیر چون کنکور زبان هم شرکت کردم.... بده بی اهمیت باشم نسبت به زبان اختصاصی... برای همه تون ارزوی موفقیت دارم ـــامیدوارم هراونچه خونده باشین فراتر نتیجه بگیرین ما که درس بلد نیسیم
به یه جایی رسیدین منم از یاد نبرینسید حسین حسینی 0
برو به سلامت
انشالله با خبر قبولیت برگردیخدابه همراهت
-
Matin Mousavi 1 مخالفم باهاتون
درسته که الکترون های فتوسیستم دو باعث عبور هاش مثبت میشه و بعد هاش مثبت باعبور از کانال باعث تولید آت پ میشه اما اگه برای اون الکترون برانگیخته گیرنده ای نباشه چرخه منحله@Alzahra-Daftar چرخه دومی کاری نداره. به طور مستقیم منظوره
-
به یه جایی رسیدین منم از یاد نبرینسید حسین حسینی 0 به امید موفقیتت🖤
-
سید حسین حسینی 0
برو به سلامت
انشالله با خبر قبولیت برگردیخدابه همراهت
@Alzahra-Daftar
تشکر از همه دوستان عزیز خواهران و برادران -
با اینجا 👆👆👆👆
این
با اینجا 👆👆👆👆
اینجی کجیست؟
خب در کل گفتم زنجیره اول ، که بین دو فتوسیستم قرار داره ، یعنی در این زنجیره در اتصال دو فتوسیستم نقش داره.
پس اجزای این زنجیره هم میتونیم بگیم در مرتبط کردن دو فتوسیستم نقش دارند.
به این دو پروتئین سطحی در زنجیره اول ، میتونیم ناقل الکترونی بگیم که الکترون رو از به طرف میگرن به طرف دیگه میدم ولی نمیتونیم بگیم حامل الکترون آمد . چون مولکول هایی مثل NADH,FADH2,NADPH اینا حامل الکترون اند
چونFarhan Honar
مرسسسسی بابت توضیحات 🌹🌹🌹❤️
فهمیدم مشکلم کجا بود اشتباه تایپی بودالکترون اند رو نوشته بودی الکترون آمد 😁😅😅😅
-
دام تستی)))
جمله ی «در سبزدبسه فرایند کاهش نوعی ترکیب حامل الکترون در سطح غشای تیلاکویید انجام میگیرد»
غلطه.
چون در سطح غشای تیلاکویید ، NADP+ (که پذیرنده الکترون است) ، کاهش می یابد (نه حامل الکترون) -
Farhan Honar
مرسسسسی بابت توضیحات 🌹🌹🌹❤️
فهمیدم مشکلم کجا بود اشتباه تایپی بودالکترون اند رو نوشته بودی الکترون آمد 😁😅😅😅
@Alzahra-Daftar آهاو. تقصیر کیبورد گوشیمه،🙏
-
دام تستی)))
جمله ی «در سبزدبسه فرایند کاهش نوعی ترکیب حامل الکترون در سطح غشای تیلاکویید انجام میگیرد»
غلطه.
چون در سطح غشای تیلاکویید ، NADP+ (که پذیرنده الکترون است) ، کاهش می یابد (نه حامل الکترون)Farhan Honar من کلا با اینا مشکل دارم الان کلا در حاملین الکترون تا زمانی که الکترون نگرفته حامل نمیگیم بهش درسته؟؟
ناقلین الکترون چین؟اون قبل الکترون گیریش؟ -
دام تستی)))
غلطه.
چون در سطح غشای تیلاکویید ، NADP+ (که پذیرنده الکترون است) ، کاهش می یابد (نه حامل الکترون)Farhan Honar به نظرم اصلا سطح غشا گفتنشم غلطه چون NADPH در درون بستره تولید میشه نه سطح غشا