تست
-
سلام وقت بخیر من این سوال رو متوجه نشدم

-
G Gharibe Gomnam marked this topic as a question on
-
-

-

Gharibe Gomnam
گزینه ۳؟
چون اول از همه اگر قراره تو ترکیب تعدادشون برابر باشه پس باید باراشون برابر باشه مثل سدیم کلرید که یه دونه سدیم و یه دونه کلر داره. اتفاقا تو دوره ۳ هم هست اختلافشونم ۶ تا. به همین شکل منیزیم اکسید اختلاف عدد اتمی شون ۱۶منهای ۱۲ میشه ۴ و از گروه ۳ آلومینیوم و فسفر هم به همین شکلن ۱۵منهای ۱۳ میشه ۲. دیگه چیزی نمیمونه بررسی کنیم پس فقط همین ۳ تا -
Gharibe Gomnam
گزینه ۳؟
چون اول از همه اگر قراره تو ترکیب تعدادشون برابر باشه پس باید باراشون برابر باشه مثل سدیم کلرید که یه دونه سدیم و یه دونه کلر داره. اتفاقا تو دوره ۳ هم هست اختلافشونم ۶ تا. به همین شکل منیزیم اکسید اختلاف عدد اتمی شون ۱۶منهای ۱۲ میشه ۴ و از گروه ۳ آلومینیوم و فسفر هم به همین شکلن ۱۵منهای ۱۳ میشه ۲. دیگه چیزی نمیمونه بررسی کنیم پس فقط همین ۳ تاMehrsa 14 👌👌
-
Gharibe Gomnam
گزینه ۳؟
چون اول از همه اگر قراره تو ترکیب تعدادشون برابر باشه پس باید باراشون برابر باشه مثل سدیم کلرید که یه دونه سدیم و یه دونه کلر داره. اتفاقا تو دوره ۳ هم هست اختلافشونم ۶ تا. به همین شکل منیزیم اکسید اختلاف عدد اتمی شون ۱۶منهای ۱۲ میشه ۴ و از گروه ۳ آلومینیوم و فسفر هم به همین شکلن ۱۵منهای ۱۳ میشه ۲. دیگه چیزی نمیمونه بررسی کنیم پس فقط همین ۳ تاMehrsa 14
یعنی توی یه پیوند یونی اگر تعداد برابر نباشه بارشون خنثی نمیشه؟
منظورت از بار برابر بار خنثی است دیگه؟ -
Gharibe Gomnam
گزینه ۳؟
چون اول از همه اگر قراره تو ترکیب تعدادشون برابر باشه پس باید باراشون برابر باشه مثل سدیم کلرید که یه دونه سدیم و یه دونه کلر داره. اتفاقا تو دوره ۳ هم هست اختلافشونم ۶ تا. به همین شکل منیزیم اکسید اختلاف عدد اتمی شون ۱۶منهای ۱۲ میشه ۴ و از گروه ۳ آلومینیوم و فسفر هم به همین شکلن ۱۵منهای ۱۳ میشه ۲. دیگه چیزی نمیمونه بررسی کنیم پس فقط همین ۳ تاMehrsa 14
یعنی اینکه بقیه عناصر تناوب سوم باهم ترکیب نمیشن؟ -

Gharibe Gomnam سلام

-
Mehrsa 14
یعنی توی یه پیوند یونی اگر تعداد برابر نباشه بارشون خنثی نمیشه؟
منظورت از بار برابر بار خنثی است دیگه؟Gharibe Gomnam
ریحانه ببین در حالت کلی ترکیب های یونی از نظر مجموع بار خنثی هستن. این که می گیم یعنی زیروند نهایی ترکیب یک بشه برای هر دو
مثلا مثلAl2O3 نشه. ببین این ترکیب از نظر مجموع بار الکتریکی خنثی است. ببین بار مثبت و منفی نداره
ولی دوتا آلومینیم داریم و سه تا اکسیژن
سوال ازمون اونایی رو خواسته که باهم تعدادا یکی بشه ساده شه و نهایتا یک بشه بذار بکشم -
Mehrsa 14
یعنی اینکه بقیه عناصر تناوب سوم باهم ترکیب نمیشن؟Gharibe Gomnam

شاید این کمک کنه -
مشکل من سر سوال اینه
وقتی سوال رو خوندم گفته بود تناوب سوم
من گفتم اخرین عنصر تناوب سوم چیه؟
آرگون که عدد اتمیش ۱۸ هست
و ما تو تناوب ۳ فقط گروه های اصلی رو داریم
یعنی ۱و۲
و از ۱۳ تا ۱۸
و خب از اونجایی که باید از عنصر ۱ تا ۳6 جدول تناوبی رو حفظ باشیم منم اومدم عناصر رو نوشتم از لیتیم تا آرگون
بعد سوال میگه شمار کاتیون و آنیون ترکیب حاصل از انها برابر باشد
اینجا منظورش از شمار کاتیون و انیون تعداد انیون ها و کاتیون هاست دیگه
مثلا تو Al2O3 ما دوتا کاتیون و ۳ تا انیون داریم
حالا من نمیدونم چجوری باید اون ترکیبی که شمار انیون و کاتیونشون برابر باشه رو پیدا کنم