کمک نیاز دارم
-
سلام من دانش اموز مدرسه علامه حلی هستم و دانش اموز سال یازدهم هستم
من متاسفانه به خاطر کرونا درسام رو ضعیف اومدم جلو و الان قرار شده تابستون امسال یازدهم و دهم کار کنم و دوازدهم هم چندان توجهی نکنم بهش تو تابستون متاسفانهمیخواستم بدونم تو 60 الی 90 روز تابستون من کدوم کمک درسی ها رو بخونم تا بتونم دهم و یازدهم رو توانا بشم؟
ممنون میشم کمکم کنین -
فیزیک پایه خیلی سبز
زیست پایه خیلی سبز (پینوکیو)
شیمی پایه خیلی سبز
ریاضی جامع مهروماهپایه یعنی هم دهم و هم یازدهم
-
فیزیک پایه خیلی سبز
زیست پایه خیلی سبز (پینوکیو)
شیمی پایه خیلی سبز
ریاضی جامع مهروماهپایه یعنی هم دهم و هم یازدهم
mahdi komari 0 ممنون بابت راهنمایی تون
مثلا الان جسارتا بیام زیست سال به سال بخونمش و پایه نخونم فرقی داره ؟ تو تعداد تست؟فیزیک چطور ؟ تفاوتی حس میشه؟
-
سلام من دانش اموز مدرسه علامه حلی هستم و دانش اموز سال یازدهم هستم
من متاسفانه به خاطر کرونا درسام رو ضعیف اومدم جلو و الان قرار شده تابستون امسال یازدهم و دهم کار کنم و دوازدهم هم چندان توجهی نکنم بهش تو تابستون متاسفانهمیخواستم بدونم تو 60 الی 90 روز تابستون من کدوم کمک درسی ها رو بخونم تا بتونم دهم و یازدهم رو توانا بشم؟
ممنون میشم کمکم کنین@fazel-zakeri
فیزیک آبی قلمچی+نردبام هم دهم هم یازدهم
یا خیلی سبز+ نروبام
زیست یا نشر الگو یا خیلی سبز تک پایه
شیمی مبتکران تک جلدی دهم و یازدهم سوال سخت تر خواستی و دیدی به تسلط رسیدی تو مبتکران آیکیو یا سه سطحی
ریاضی رو جامع دهم یازدهم دوازدهم کار کن و پیشنهادم خیلی سبز جامعهببین رفیق در کلهمه چیز بستگی به سطحت و جوری کع درس میخ ونیو اینا داره پس بنظرم خودت تو نت بزن تحلیل منابع کنکور که سیب ترش مثلا نسبتا کامل و خوبه تحلیل منابعش
-
mahdi komari 0 ممنون بابت راهنمایی تون
مثلا الان جسارتا بیام زیست سال به سال بخونمش و پایه نخونم فرقی داره ؟ تو تعداد تست؟فیزیک چطور ؟ تفاوتی حس میشه؟
@fazel-zakeri آخه چون یازدهم هستی بهتره پایه کارکنی هم تو وقتت صرفه جویی میشه هم بودجه و صد البته بهتر نتیجه میده