گفتار ۲ فتوسنتز
-
Mahan Xodayi 2 گزینه ۳ رو چرا رد کردی؟
Farhan Honar رد گزینه کردم دو درست تره
-
Farhan Honar رد گزینه کردم دو درست تره
Mahan Xodayi 2 خب پس باریک . منتظر میمونم شاید یکی دیگه هم سروکلهش پیدا شد
-
Mahan Xodayi 2 خب پس باریک . منتظر میمونم شاید یکی دیگه هم سروکلهش پیدا شد
Farhan Honar باریک درسته یا باریک درست نیس؟؟
-
Farhan Honar باریک درسته یا باریک درست نیس؟؟
Mahan Xodayi 2 گفتم که منتظر میمونم الان جوابشو نمیگم. پس باریک نه درست نه غلط فقط باریک خالی
-
Mahan Xodayi 2 گفتم که منتظر میمونم الان جوابشو نمیگم. پس باریک نه درست نه غلط فقط باریک خالی
Farhan Honar 😕👌
-
Farhan Honar تست دیگر

Farhan Honar گزینه یک و چهار تابلو غلطه. در مورد سه هم غلطه به نظرم چون آنزیم ATP ساز که خودش انرژی رو تامین نمیکنه، انرژی رو از H+ میگیره. جواب باید دو باشه
-
Farhan Honar تست دیگر

Farhan Honar دوستان درست پاسخ دادید 👏

-
Farhan Honar دوستان درست پاسخ دادید 👏

Farhan Honar من با رد گزینه گفتم دو جوابه...علت رد سخگه رو نمیفهمم؟؟جنله از الکترون حرفی نزده ک؟
-
Farhan Honar من با رد گزینه گفتم دو جوابه...علت رد سخگه رو نمیفهمم؟؟جنله از الکترون حرفی نزده ک؟
Mahan Xodayi 2 سوال گفته (اجزای مؤثر در انتقال الکترون) ، یعنی دو تا زنجیره
پس اینجا کاری به آنزیم ATP ساز و عبور یون هیدروژن از آن که انرژی ش رو فراهم میکنه نداریم چون در انتقال الکترون نقش ندارن و جزو زنجیره انتقال الکترون هم نیست. -
Mahan Xodayi 2 سوال گفته (اجزای مؤثر در انتقال الکترون) ، یعنی دو تا زنجیره
پس اینجا کاری به آنزیم ATP ساز و عبور یون هیدروژن از آن که انرژی ش رو فراهم میکنه نداریم چون در انتقال الکترون نقش ندارن و جزو زنجیره انتقال الکترون هم نیست.Farhan Honar اها اره...👌🖤
-
سلام
عیدتون مبارک
یه نکته یادم اومد واسه زنجیره انتقال الکترون اونم اینکه :توی یه تستی به فاصله ی هر کدوم از ناقلای الکترون با پمپ H+ گیر داده بود و مقایسه کرده بود با فاصله ی پذیرنده الکترون از آخرین مولکول در فتوسیستم ۱ که ترتیب مقایسه این طوره ....
فاصله ی دومین ناقل الکترون از پمپ هاش مثبت بیشتر از اولین ناقل الکترون ههست و فاصله ی اولین ناقل الکترون از پمپ بیشتر از فاصله ی پذیرنده الکترون با آخرین مولکول در فتوسیستم ۱ هست
-
سلام
عیدتون مبارک
یه نکته یادم اومد واسه زنجیره انتقال الکترون اونم اینکه :توی یه تستی به فاصله ی هر کدوم از ناقلای الکترون با پمپ H+ گیر داده بود و مقایسه کرده بود با فاصله ی پذیرنده الکترون از آخرین مولکول در فتوسیستم ۱ که ترتیب مقایسه این طوره ....
فاصله ی دومین ناقل الکترون از پمپ هاش مثبت بیشتر از اولین ناقل الکترون ههست و فاصله ی اولین ناقل الکترون از پمپ بیشتر از فاصله ی پذیرنده الکترون با آخرین مولکول در فتوسیستم ۱ هست
@Alzahra-Daftar عید شما هم مبارک باد 🌸
-
Farhan Honar تست دیگر

Farhan Honar تست کنکور ۱۴۰۰

-
@Alzahra-Daftar عید شما هم مبارک باد 🌸
Farhan Honar ممنون ولی فعلا دوباره پیشاپیش شد 😅
-

Farhan Honar جواب گزینه ی ۴ هست ؟
-