جمع بندی زیست دوازدهم
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
فصل اول
گریفیت ماهیت ماده وراثتی رو نفهمید هااا
-
فصل اول
از یک یاخته مرده هم میتواند چیزی به یاخته های دیگه منتقل بشه!! مرحله آخر آزمایش گریفیت
-
فصل اول
در آزمایش اول و دوم ایوری از آنزیم تخریب کننده استفاده شد اما در آزمایش دوم نه
-
فصل اول.
در آزمایش دوم ایوری، برای خودش و همکاراش فقط مادهی وراثتی مشخص شده نه برای بقیه دانشمندا. برای اونا در آزمایش سوم مشخص شد
-
سلام به همگی 🤗🤗
خسته نباشید از درس خوندن 🙃
عید فطر رو پیشاپیش بهتون تبریک میگم 🥳🥳● این تایپیک رو زدم تا کنار هم زیست ۳ رو جمع بندی داشته باشیم ....
%(#ff0000)[یعنی این طور که هر کی هر نکته ای از هر فصلی از دوازدهم بلده که حس میکنه مهمه یا تست خیزه یا ممکنه کسی اونو ندونه و یا حتی نکات پیش پا افتاده ای که ممکنه نادیده گرفته بشه اینجا بفرسته]
■ اصلا هم ترتیب فصل هاا مد نظر نیست ( اینجا همه چی درهمه 😁) ؛ یعنی این طور که یه دفعه یه چیزی به ذهنتون رسید مهم نیست از چه مبحثی از زیست دوازدهم باشه .....
◇ فقط اینکه دوستان یه زحمتی بکشین هر پستی که میخواین بزارین اولش بنویسین مربوط به کدوم فصل یا گفتار
( خواستم یکم منظمش کنم😏) ~~~~~~~ حالا الان خودم یه نمونه کار میفرستم♡♡ و درنهایت میخوام دعوت کنم از دوستانی که توی تاپیکای زیست فعالیت دارن :)
اگه یه سریا منشن نشدن به دو علته: یک یادم رفته 😅 دو اسمشون واسه منشن کردن سخته از هر دو گروه پیشاپیش عذر میخوام :((
@سمیه-صادقلو
@Mr.wick
Farhan Honar
Mahan Xodayi 2
Sara_R
@حامدصباحی
شماها منشنتون خیییییلی سخته 😵💫😵💫☹️👇👇👇
فاطمه سیفی
علی ولیچکی
نازنین میرزایی
متین موسوی@Alzahra-Daftar

-
جانداری که دارای DNA متصل به غشا هست یوکاریوت هم میتونه باشه!! DNA میتوکندری و کلروپلاست
-
🩸فصل ۱ دوازدهم / گفتار ۱
🖊️در باکتری پوشینه دار ، ضخامت کپسول کمتر از ۲۰۰ نانومتر است.
ولی اندازه ی خود باکتری بیشتر از ۲۰۰ نانومتر است.🖊️عبارت «ژن رمز کننده ی پوشینه » غلطه. چون پوشینه(کپسول) از جنس پلی ساکارید هست . بلکه ژن رمزکننده ی آنزیم سازنده ی پوشینه صحیح است.
-
طبق ازمایشات گرفیفیت دنا در برابر گرما مقاومه....
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!