از کنکوریع ۴۰۱ به کنکوریع ۴۰۲
-
@jahad-128 خیلی مفهومی میگن. دیدی مثلا داره ترکیب توابع میگه یه دفعه معادله خط و وسطا گفت یه دفعه لگاریتم و..
amir jedi دقیقا همه چیزم اون بین درس ميدند. خیلی خوب این طور
من هم کلاسیام ولی یک کلاس های دیگه رفتند بعد بیشترم تست می زدند منم با خودم هی می گم نکنه منم باید روش کتاب کار ها تست بزنم و... همون مدلی که تست می زدیم همشه من که ریاصی اونطوری یک عمري. طول میکشه برام
زودی هم می زارمش کنار می رم شیمی می خونم
-
حالا به نظرتون مشاور بگیرم یا نه چون خوده آقای افشار هم داخل سایتشون که دیدم کلن آشنای دارند با این طور کلاس های
می دونید که چی میگم از اون مشاور ها نیستند که ندوند بچه فیلم آموزشی می خواد ببینه و..
یا همین مثلا فیلم های الا. -
حالا به نظرتون مشاور بگیرم یا نه چون خوده آقای افشار هم داخل سایتشون که دیدم کلن آشنای دارند با این طور کلاس های
می دونید که چی میگم از اون مشاور ها نیستند که ندوند بچه فیلم آموزشی می خواد ببینه و..
یا همین مثلا فیلم های الا.@jahad-128
خب واقعن ادم نمی دونه چطور با مشاور کنار بیاد و بگه که می خواد فیلم آموزشی ببینه و..
اینا.
شما با اقای افشار نداشتید؟ -
یا همین مثلا فیلم های الا.@jahad-128 تو الان میخوای چی ببینی برای فیلم اموزشی؟!
کدوم درسا؟!
کدوم دبیر؟! -
@jahad-128
خب واقعن ادم نمی دونه چطور با مشاور کنار بیاد و بگه که می خواد فیلم آموزشی ببینه و..
اینا.
شما با اقای افشار نداشتید؟@jahad-128 کی هسن اقای افشار اسمش رو که نشنیدم.
من گاماس 20 مشاور گرفته بودم.
و سیب ترش یه برنامه رایگان 9 ساعته بود برای شروع از بهمن عالی بود اونو دیدم -
amir jedi من الان فعلان همین ریاضی
و زیست هم آقای موقاری که دیگه 11 دهم با ایشون تموم کنم.
و زیست حنیف عظیمی
و برای فیزیک هم راه ابریشم تازه گرفتم با آقای طلوعی@jahad-128 ماز میشناسی؟!
فرهمند نیا؟!
خیراندیش؟ -
@jahad-128
اینا.
شما با اقای افشار نداشتید؟@jahad-128 داداش اگه از تیر بخونی برنامه نمیخواد که؟! کلاس هارو انلاین میبینی و تمام.
برنامه واسه افلاین ها خوبه/انلاین الحمدالله نمیخواد. مثلا شنبه ساعت 16 نت20 به مدت 4 ساعت کلاس ریاضی داری مثلا ارین حیدری. -
@jahad-128 کی هسن اقای افشار اسمش رو که نشنیدم.
من گاماس 20 مشاور گرفته بودم.
و سیب ترش یه برنامه رایگان 9 ساعته بود برای شروع از بهمن عالی بود اونو دیدمamir jedi اها منم تازه گی ایشون رو پیدا کردم
بعد می دونید خوبیش چیه اینکه از اون گروه ها مشاوری اینا نیست که چند نین تا مشاور داشته باشند و... این طوری.
خودشون مشاور می شند نه اینکه زیر گروه یک مشاور دیگهو... -
amir jedi اها منم تازه گی ایشون رو پیدا کردم
بعد می دونید خوبیش چیه اینکه از اون گروه ها مشاوری اینا نیست که چند نین تا مشاور داشته باشند و... این طوری.
خودشون مشاور می شند نه اینکه زیر گروه یک مشاور دیگهو...@jahad-128 ماز رو میشناسی؟!
تو اینترنت بزن موسسه ماز.
ولی نمیفهمم چرا گیردادی مشاور خخخخ -
@jahad-128 داداش اگه از تیر بخونی برنامه نمیخواد که؟! کلاس هارو انلاین میبینی و تمام.
برنامه واسه افلاین ها خوبه/انلاین الحمدالله نمیخواد. مثلا شنبه ساعت 16 نت20 به مدت 4 ساعت کلاس ریاضی داری مثلا ارین حیدری.amir jedi
آره ولی مشکل من برای بقیقه تایم ازدمه که باید تست بزنم و درس های دیگه پوشش بدم
تنبلیه چیه نمی دونم یکی انگار باید بالا سرم باشه
چون تجربه کردم دارم میگم از وقتی مشاور دیگه ندارم درست نمی خونم که بیشتر همون درسی که دوست دارم مثلا شیمی می خونم..
بعد برنامه هم که بریزم که فعلان کنم و.. اینا اصلان خیلی درست انجام نمی دونم. همین ها که تجربشو همون داشتیم -
@jahad-128 ماز رو میشناسی؟!
تو اینترنت بزن موسسه ماز.
ولی نمیفهمم چرا گیردادی مشاور خخخخ -
amir jedi آره ماز می شناسم ولی خیلی با دبیر هاش آشنایی ندارم خیلی از هم کلاسیم امسال کلن ماز برداستند و کار کردند
@jahad-128 خیلی نه یکیشون
عده دیگشون یک جای دیگه می رفتن -
amir jedi آره ماز می شناسم ولی خیلی با دبیر هاش آشنایی ندارم خیلی از هم کلاسیم امسال کلن ماز برداستند و کار کردند
@jahad-128 کاش از همون دهم یا حداقل همون سال اول کنکور میشناختم.
داداش برو ماز خیلی خوبه حرفه ای . عالی برو تدریسا نگاه کن -
داداش برو ماز خیلی خوبه حرفه ای . عالی برو تدریسا نگاه کن -
@jahad-128 انجام وظیفه هست.
نمیخوام به روزگار من دچار شی و بعد سه چهار سال دستت بیاد که این خوبه این بد.
فقط برای بار هزارم ماز یادت نره هااااااا.زبونم مو دراورد خخخخ
ریاضی فقط با همون اریان برو جلو -
@jahad-128 انجام وظیفه هست.
نمیخوام به روزگار من دچار شی و بعد سه چهار سال دستت بیاد که این خوبه این بد.
فقط برای بار هزارم ماز یادت نره هااااااا.زبونم مو دراورد خخخخ
ریاضی فقط با همون اریان برو جلوamir jedi ریاضی که آره
حالا برای ماز چه درس های
من زیست رو نهایت یک ماه و ينم دیگه تموم می کنم.
البته با تست کم فقط در حد اینکه فیلم ها تموم بشه وو.
بعد برای فیزیک هم کلاسی با آقای غنی گرفته بودند امسال
ولی مند فعلان زیست راه ابریشم گرفتم
شيمی کدوم استاد ولی شیمی دبی ن خیلی خوبه
از ماز کی خوبه شما ستاد بابای رو یدی برای شیمی ایشون خیلی تعریفشو رو شنیدم ولی فعلان شیمی نمی رسم. -
amir jedi ریاضی که آره
حالا برای ماز چه درس های
من زیست رو نهایت یک ماه و ينم دیگه تموم می کنم.
البته با تست کم فقط در حد اینکه فیلم ها تموم بشه وو.
بعد برای فیزیک هم کلاسی با آقای غنی گرفته بودند امسال
ولی مند فعلان زیست راه ابریشم گرفتم
شيمی کدوم استاد ولی شیمی دبی ن خیلی خوبه
از ماز کی خوبه شما ستاد بابای رو یدی برای شیمی ایشون خیلی تعریفشو رو شنیدم ولی فعلان شیمی نمی رسم.@jahad-128 فیزیک راه ابریشم گرفتم اشتب شد
-
داداش برو ماز خیلی خوبه حرفه ای . عالی برو تدریسا نگاه کنamir jedi می تونی فالوم کنی بیام پی ¿
-
سلام بچه های کنکوریع ۴۰۱
می خواستم اینجا درباره امسال کنکورتون صحبت کنین
اینکه اگه برمیگشتین به قبل چیکارا میکردین !؟
که ما ۱۴۰۲یی ها هم درس عبرت بگیریم انجام ندیم
ممنون:)Alii Askari
توروخدا الکی تو جوش قدار نگیرین. وای فلانی این کتابو داره وای فلانی نمی دونم با فلان استاد کلاس داره فلانی ساعت مطالعه اش اینقدره
اصلا کاری به هیچ کس نداشته باشین تاکید می کنم هیچ کس
به خودتونم استرس الکی ندید نه که بی خیال شید نه. ولی من با اینکه از تابستون شروع کردم تا اواخر پاییز کیفیتم خیلی پایین بود می دونی چرا. چون مغزم خودش خودش رو خسته می کرد. چطوری ؟ از کنکور برا خودش یه غول ساخت و این طوری بودم که وقتی فلانی که همش تو اتاقه درس می خونه رتبه اش شد فلان پس من نمی شم و از این چرت و پرتا. ممکنه دو ساعت خوندن شما برابر با ۶ ساعت خوندن یکی دیگه باشه.
یکی از بچه های کلاسمون از بهمن تا حالا داره ۱۳ ساعت می خونه دوغ نمی گم ساعت ۸صبح می آد کتابخونه مدرسه تا ۹ شب فقط نیم ساعت تو مدرسه استراحت می کنه که برای ناهارو. از رو همه کتابا رونویسی کرده ولی الان پر از استرسه و درصداشم روزبه روز کمتر می شه و از لحاظ جسمی هم توانی براش نمونده. مهم ترین چیز آرامش بچه ها مهم ترین چیز
حالا کنکور تمام بشهنکات دیگه ای هم هست که براتون می نویسم حتما ولی این خیلی مهمه. چون الان می دونم قشنگ چه حالی دارین تو این حالین که خب از ۱ تیر شروع می کنم وزی ۱۰ ساعت با فلان استاد با فلان کتاب روزی ۵۰۰ تا تست می زنم.اگه تو این فکرسن بدونین همون هفته اول خسته می شین و تمام. من اگه برگردم به تابستونم شاید ۴ ساعت در روز بخونم ولی با کیفیت و هر روز. بقیه اش هم صرف آرتمش و جمع آوری نیرو برای سال تحصیلی می کنم. پیوسته باشین.
از ته دلم امیدوارم سالی پر از آرامش پیوستگی و اابته یادگیری داشته باشین. شما هم برا ما ها دعا کنین که این دوماه باقی مونده رو بخونم ایشالا نتیجه ها عالی شه