7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
تست
-
amir jedi از تست های راه ابریشمه
-
nazanin.mirzai میگم چرا ابکیه خخخخخ
-
این پست پاک شده!
-
@kosar-mortazavi
ای که دستت میرسد کاری بکن -
amir jedi استاد! بفرمایید تحلیل کنید.
-
nazanin.mirzai سلام دوست عزیز
ببین فکر کنم منظورش این نیست که همولنف در گردش اکسیژن نقش داره .... فقط گفته دیده میشه و چون کتاب هم حرفی درباره اینکه همولنف اکسیژن داره یانه نزده پس میشه اینطوری قبولش کرد.... ولی کلا اگه بخوای این تست رو بزنی باید رد گزینه کنی
تست هایی که از قسمت های مبهم کتاب درآورده میشن باید با رد گزینه حل کنیم -
nazanin.mirzai یه نگاه کافیه بای فهمیدن ابکی بودنش
-
nazanin.mirzai کدوم فرسنگه؟
یه چیز دیگه هم اضافه کنم.... حشرات هم اگه بخوان از اکسیژن استفاده کنن باید محلول باشه -
@zahra-forouzanfar فرسنگ 3 کنکورچه3
پست های پایین اگر ملاحظه بفرمایید درباره ی این ما بحث کردیم که ممکنه منظور سوال انشعابات پایانی نایدیس ها باشه که دارای مایع هم هستن اما باتوجه به شکل کتاب که نشون داده انشعابات نایدیس ها وارد سلول شده پس از آنجا گازهای محلول در اون مایع وارد سلول میشه و اصلا به مایع میان بافتی هم وارد نمیشه که بخواییم اینطور استدلال کنیم که وارد همولنفی میشه که در فضای بین سلول ها وجود داره. -
nazanin.mirzai توی متن کتاب نوشته کنار همه یاخته ها... جایی که متن با شکل تناقض داره متن در الویته
فرسنگ 3 نبود که....
-
این پست پاک شده!
-
nazanin.mirzai شکل کتاباتون را عکس بفرستید ...
چون کتاب من که چاپ ۹۷ هست وارد نشده ... و حتی خود متن کتاب هم به به فاصله چند میکرون بین انشعاب پایانی و یاخته اشاره کرده -
@zahra-forouzanfar بله درسته، الان منطقی شد.
خیلی ممنون که وقت گذاشتید.درضمن عذر میخوام فرسنگ ۸ کنکورچه۳ هست ؛اصلا حواسم نبود.
-
@mitra-ism-rahmani
بفرمایید.
ممنون که وقت گذاشتید متوجه شدم.🪴
کتاب چاپ ۹۸ هست. -
-
nazanin.mirzai خواش میکنم عزیزم :))
-
nazanin.mirzai در تست گفته است:
@mitra-ism-rahmani
بفرمایید.
ممنون که وقت گذاشتید متوجه شدم.🪴