استرس دارم
-
hanieh Heydri 1 نترس
منطقه چندی؟!amir jedi منطقه ۲
-
hanieh Heydri 1
دوست عزیزم من چندساله پشت کنکورم همشم بخاطر اینکه یه مطلبو کامل نخوندم،تاحالا یبار هم یه کتاب رو تموم نکردم مثلا تاحالا همه فصلای زیست رو نخوندم،کنکور99 رتبم شد 150هزار منطقه 3 نخونده بودم اصلا،سال بعد دچار افسردگی شدم و بازم نخوندم تا سه هفته مونده به کنکور سه هفته خوندم با ساعت مطالعه بااالا ینی یه روز یادمه نزدیک 20 ساعت خوندم(بدون اغراق میگم واقعا فقط با قهوه زندگی میکردم غذا رو لقمه میکردن میاوردن داخل اتاق برام)رتبه کنکور 1400 ام شد 64 هزار منطقه 3،خیلی شاخ نشدا،
انتخاب رشته نکردما،
نتونستم برم دانشگاه ها ،
ولی تونستم به خودم ثابت کنم جای پیشرفت دارم،
امسال هم تا دی ماه خوندم ولی بخاطر مشکلاتی نتونستم تا اواخر فروردین چیزی بخونم
الان دوباره شروع کردم ب خوندن،دوست نادیده من،من با 3 هفته 64 هزار شدم با همین ساعت مطالع ای ک تو الان داری فک کن توی تقریبا 9 هفته و نصفی ک مونده تو چقدر میتونی پیشرفت کنی؟
-
محدثه شعبانی از ساعت ۶:۳۰شروع میکنم تا ۲ شب میخونم روزی س چهار ساعت میخابم
hanieh Heydri 1 خواب آلود نمیشی ؟
چطوری بیدار میمونی ؟
من مشکل پرخوابی دارم اگر روشتو بهم بگی ممنون میشم -
استرس نداشته باشی غیر عادیه و یعنی برات مهم نیست. اما حواست باشه بیشتر از حد نشه که نتونی درس بخونی
-
hanieh Heydri 1 خواب آلود نمیشی ؟
چطوری بیدار میمونی ؟
من مشکل پرخوابی دارم اگر روشتو بهم بگی ممنون میشممحدثه شعبانی من خیلی زیاد اب چایی مایعات میخورم و اینکه چایی و خرما خیلی تاثیر داره تو پرانرژی شدن
مشکل خواب ک میگین از صب بیدار شدنه ک اگ الارمو با باگوشبتون میزارین گوشیو دورتر از خودت بزار ک وقتی زنگ خورد مجبور شی بلند شی بیدار ک شدی اصلا نخاب ک بگی پنج دیقه چرت بزنم بیدار شم این ینی خیلی بده ادم خیلی کسل میشه همین ک بیدار شدی حتما ورزش کن
ناهارو ک میخورم نیم ساعت من میخابم بعد شامم نیم ساعت میخابم
اینا باعث میشن ک بتونم راحت بیدار شم -
محدثه شعبانی من خیلی زیاد اب چایی مایعات میخورم و اینکه چایی و خرما خیلی تاثیر داره تو پرانرژی شدن
مشکل خواب ک میگین از صب بیدار شدنه ک اگ الارمو با باگوشبتون میزارین گوشیو دورتر از خودت بزار ک وقتی زنگ خورد مجبور شی بلند شی بیدار ک شدی اصلا نخاب ک بگی پنج دیقه چرت بزنم بیدار شم این ینی خیلی بده ادم خیلی کسل میشه همین ک بیدار شدی حتما ورزش کن
ناهارو ک میخورم نیم ساعت من میخابم بعد شامم نیم ساعت میخابم
اینا باعث میشن ک بتونم راحت بیدار شمhanieh Heydri 1 مرسی همین کارو میکنم
مشکل خوابم اینکه زیاد میخوابم
صبحا مشکلی ندارم از خواب پاشم ولی بالافاصله یکی دو ساعت بعد بیدار شدنم خیییلی خواب آلود میشم -
سلام بچه ها خوبین؟
من از اواسط فروردین شروع کردم روزی ۱۵تا۱۷ ساعتو میخونم خیلی دارم تلاش میکنم ولی هر چی داره زمان میگذرع استرس میگیرم بی انگیزه میشم فک میکنم نمیرسونم
واقعا اگ همینجوری ادامه بدم میتونم حداقل رتبع زیر ۴۰۰۰بیارم؟خیلی استرس دارم یکم کمکم کنید🥲hanieh Heydri 1
قبل فروردین نمیخوندید؟
و چه رشته ای هستید -
hanieh Heydri 1
قبل فروردین نمیخوندید؟
و چه رشته ای هستیدATP NADPH قبل فروردین ی روز میخوندم دو روز نمیخوندم اصلا اونجوربم هیچی یادم نمیموند
رشتم تجربیع -
سلام بچه ها خوبین؟
من از اواسط فروردین شروع کردم روزی ۱۵تا۱۷ ساعتو میخونم خیلی دارم تلاش میکنم ولی هر چی داره زمان میگذرع استرس میگیرم بی انگیزه میشم فک میکنم نمیرسونم
واقعا اگ همینجوری ادامه بدم میتونم حداقل رتبع زیر ۴۰۰۰بیارم؟خیلی استرس دارم یکم کمکم کنید🥲hanieh Heydri 1 در استرس دارم گفته است:
سلام بچه ها خوبین؟
واقعا اگ همینجوری ادامه بدم میتونم حداقل رتبع زیر ۴۰۰۰بیارم؟خیلی استرس دارم یکم کمکم کنید🥲بهترین ساعت مطالعه رو شما دارید وشک نکنید تویکسال شاید هم کمتر به کنکوروجمعبندی مطالب کنکوربرسید اصلاً استرسی نداره به خودت اعتمادبه نفس بده بگو همسن وسالای من تاحالا نتونستن اینقدرساعت مطالعه شونو افزایش بدن اما من افزایشش دادم تست زدم وتحلیل کردم آزمون زدم والا منم جای توبودم اینقدرساعت مطالعاتیم بود به خودم میبالیدم نه اینکه استرس بگیزم
-
این پست پاک شده!
-
سلام hanieh Heydri 1
فقط از روی کنجکاوی و گرفتن انگیزه میپرسم ؛ با این ساعت مطالعه و این حجم از تلاش ، کنکور تیر 1401 رو تونستید خوب بدید ؟
اگه مثل شما حتی از الان کسی بخونه ، میتونه نتیجه دلخواهشو بگیره ؟