حرکت🤕😭
-
سلام

میشه راه حلتون رو ارائه بدین؟
والله من هرچی تلاش میکنم جواب میاد 4/8 این چطوری شده 5/8؟
فک کنم 4بار حل کردم...قطعا روشم اشتباهه
ای که دستت می رسد هِلپی بکن🥲
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
M Mr. Wick marked this topic as a question on
-

آقا این مدلی هم حل کردم اومد 6.2
کجا اشتبا کردم؟🥲 -
سلام
تشابه استفاده کردم -
سلام
تشابه استفاده کردمMr Unknown XD زحمت می کشیدی چرخش میزدی به عکس(داخل تنظیمات عکس که برای گوشی هستش)
خطتونم ماشالله باید یکیو پیدا کنم که متوجهش بشه من متوجه نشدم از قسمت اول به بعد اصلا چیکار کردین
ممنون از وقتی که گذاشتین🙏🏼 -
جواب ۵.۸ هست؟؟
-
Mr Unknown XD زحمت می کشیدی چرخش میزدی به عکس(داخل تنظیمات عکس که برای گوشی هستش)
خطتونم ماشالله باید یکیو پیدا کنم که متوجهش بشه من متوجه نشدم از قسمت اول به بعد اصلا چیکار کردین
ممنون از وقتی که گذاشتین🙏🏼@Mr-Wick در حرکت🤕😭 گفته است:
Mr Unknown XD زحمت می کشیدی چرخش میزدی به عکس(داخل تنظیمات عکس که برای گوشی هستش)
ممنون از وقتی که گذاشتین🙏🏼چرخش که نه خداوکیلی سخته سرتو بچرخون ، ولی توضیح میدمش چون دیدم راه خودت شبیه تشابهه واسه همین چیزی ننوشتم، خطمم خوبه 😑،
ببین اولا واضحه که اون زمان بین 4 تا ۷ هست قبول داریش؟
خب
ببین مساحت اون مثلثی که هست رو بدست اوردم یعنی مساحت مثلث که ضلعش ۳ هست و اون ضلعش ۳۰
اینو بدست آوردم شد ۴۵ خب حالا
شما فرض کن اون t رو بین ۴ تا ۷ الکی خودت یک جارو بذار خب مساحت مثلثی که بوجود میاد رو رنگی بکن حالا سوالت انگار شد هندسه انگار بهت مساحت اون مثلث رو داده ۷.۲ مساحت کل رو داری ۴۵ خب نسبت مساحت بدست میاری میشه ۰.۱۶ حالا نسبت ضلعو بدست میاری میشه ۰.۴ خب اینم در اومد حالا فاصله t تا ۷ رو بدست میاری میشه ۱.۲ پس خود زمان میشه ۷ منهای ۱.۲ میشه ۵.۸ -
@Mr-Wick در حرکت🤕😭 گفته است:
ممنون از وقتی که گذاشتین🙏🏼چرخش که نه خداوکیلی سخته سرتو بچرخون ، ولی توضیح میدمش چون دیدم راه خودت شبیه تشابهه واسه همین چیزی ننوشتم، خطمم خوبه 😑،
ببین اولا واضحه که اون زمان بین 4 تا ۷ هست قبول داریش؟
خب
ببین مساحت اون مثلثی که هست رو بدست اوردم یعنی مساحت مثلث که ضلعش ۳ هست و اون ضلعش ۳۰
اینو بدست آوردم شد ۴۵ خب حالا
شما فرض کن اون t رو بین ۴ تا ۷ الکی خودت یک جارو بذار خب مساحت مثلثی که بوجود میاد رو رنگی بکن حالا سوالت انگار شد هندسه انگار بهت مساحت اون مثلث رو داده ۷.۲ مساحت کل رو داری ۴۵ خب نسبت مساحت بدست میاری میشه ۰.۱۶ حالا نسبت ضلعو بدست میاری میشه ۰.۴ خب اینم در اومد حالا فاصله t تا ۷ رو بدست میاری میشه ۱.۲ پس خود زمان میشه ۷ منهای ۱.۲ میشه ۵.۸Mr Unknown XD نسبت ضلعو چطور بدست آوردی
-
Mr Unknown XD نسبت ضلعو چطور بدست آوردی
@Mr-Wick در حرکت🤕😭 گفته است:
Mr Unknown XD نسبت ضلعو چطور بدست آوردی
نسبت مساحت میشه k²
نسبت ضلع میشه k
جذر گرفتم -
Mr Unknown XD
روش دیگه ای بلدین؟ -
Mr Unknown XD
روش دیگه ای بلدین؟@Mr-Wick در حرکت🤕😭 گفته است:
Mr Unknown XD
روش دیگه ای بلدین؟روش تشریحی تر هم میشه ولی حقیقتا طول میکشه ،
میخوای مرحله مرحله همونی که نوشتم رو انجام بدیم؟ -
Mr Unknown XD بنده روش تناسب رو یه مدل دیگه بلدم نمیدونم این مدلی که شما رفتی رو حقیقتا ارتباط نتونستم بگیرم باهاش...

-
الان سوسکش میکنم
-
@Mr-Wick جابه جایی توی نمدارV-T میشه مساحت سطح زیر نمودار درسته؟
-
@Mr-Wick قبول داری سوال آبکیه؟!
-
ابزار لازم برای حل این سوال
مساحت ذوزنقه و مثلث
دانستن اینکه سطح زیر نمودار مساحتش برابره جابه جاییه.
بقیش حل معادله و جای گذاری.
الان باید حلش کنیم -
ابزار لازم برای حل این سوال
مساحت ذوزنقه و مثلث
دانستن اینکه سطح زیر نمودار مساحتش برابره جابه جاییه.
بقیش حل معادله و جای گذاری.
الان باید حلش کنیم -
انشالله خوانا باشه -
انشالله خوانا باشهMr Unknown XD من همون قسمت هندسه رونمیفهمم دیگه😐
خیلی ممنون بابت تمیز نوشتنتون🙏🏼
ولی همچنان اون قسمت هندسه رو ایراد دارم...یه راه دیگه ای بلد نیستین؟