گوارش(معده) /تست
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۱:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
1 -چند مورد در ارتباط با معدة انسان صحیح است؟
الف- نوعی بیماري خودایمنی میتواند موجب اختلال در گوارش پروتئین ها در آن شود.
ب- هر یک از یاخته هاي داراي گیرندة گاسترین در آن، در بخش عمقی غدد معده واقع شده اند.
ج- به دنبال عبور غذا از اولین بندارة لولۀ گوارش، مخاط آن بر روي لایۀ ماهیچهاي چین میخورد.
د- یاخته هاي پوششی سطحی همانند بعضی یاخته هاي درون غدد آن، در تشکیل لایه هاي ژله اي نقش دارند.توی گزینه یک منظورش کدوم بیماری خود ایمنی هست؟
@تجربیا @راه-ابریشمی-ها-زیست -
1 -چند مورد در ارتباط با معدة انسان صحیح است؟
الف- نوعی بیماري خودایمنی میتواند موجب اختلال در گوارش پروتئین ها در آن شود.
ب- هر یک از یاخته هاي داراي گیرندة گاسترین در آن، در بخش عمقی غدد معده واقع شده اند.
ج- به دنبال عبور غذا از اولین بندارة لولۀ گوارش، مخاط آن بر روي لایۀ ماهیچهاي چین میخورد.
د- یاخته هاي پوششی سطحی همانند بعضی یاخته هاي درون غدد آن، در تشکیل لایه هاي ژله اي نقش دارند.توی گزینه یک منظورش کدوم بیماری خود ایمنی هست؟
@تجربیا @راه-ابریشمی-ها-زیستفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۱:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir jedi سلام .منظورش دیابت نوع ۱ هست که در آن چون گلوکز که انرژی رایج یاخته است در دسترس نیست ، بدن از تجزیه چربی ها و پروتئین ها استفاده میکند. پس آنزیم های پپسین معده که در گوارش پروتئین ها نقش دارن هم تجزیه میشن و در گوارش پروتئین ها اختلال ایجاد میشه.
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۱:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
زمانی که بیماری ای که در اثر خوردن پروتئینی به اسم گلوتن که در جو گندم بود فکر کنم به وجود میاد وقتی اینا خورده بشه
و جذب میشه دستگاه اسمشون به سلول های روده باریک که توشگلوتنه حمله می کنه و و و دیواره روده ریز پرز هاش و اینا تخریب میشه. اسم بيماریه هم سلیاکه ولی فکر نکنم ربطی به معده داشته باشه درسته باعث اختلال گوارش پروتئین ها میشه ولی به معده فکر نکنم مربوط بشه -
سلام
زمانی که بیماری ای که در اثر خوردن پروتئینی به اسم گلوتن که در جو گندم بود فکر کنم به وجود میاد وقتی اینا خورده بشه
و جذب میشه دستگاه اسمشون به سلول های روده باریک که توشگلوتنه حمله می کنه و و و دیواره روده ریز پرز هاش و اینا تخریب میشه. اسم بيماریه هم سلیاکه ولی فکر نکنم ربطی به معده داشته باشه درسته باعث اختلال گوارش پروتئین ها میشه ولی به معده فکر نکنم مربوط بشهنوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۱:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@jahad-128 منظورش دیابتع که پروتئین ها و چربیا تجزیه میشن...انزیم ها هم پروتئین هستند پس تجزیه خواهند شد
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۱:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اها خیلی ممنون
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۱:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
الان گزینه چند میشه؟
-
نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۱:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amir jedi من فکر میکنم دو مورد ص هست اگر اشتباه نکنم
-
amir jedi من فکر میکنم دو مورد ص هست اگر اشتباه نکنم
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۱:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahan Xodayi 2 کدوم گزینه ها؟
-
Mahan Xodayi 2 کدوم گزینه ها؟
نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۱:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir jedi اول اخر
این اها یعنی غ یا ن؟ -
amir jedi اول اخر
این اها یعنی غ یا ن؟دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۱:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahan Xodayi 2 من به گزینه 2 یکم شک دارم
-
Mahan Xodayi 2 من به گزینه 2 یکم شک دارم
amir jedi گیرنده گاسترین تو عمق نیست
اوناییکه گاسترین ترشح میکنن تو عمقن -
Mahan Xodayi 2 من به گزینه 2 یکم شک دارم
نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۱:۲۵ آخرین ویرایش توسط Mahan Xodayi 2 انجام شدهamir jedi یاخته اصلی و کناری هست هدفش که اصلیا پایین غده نیستن الزاما
-
اولین بنداره لوله گوارش منظورش اولین میشه ابتدای مری یا نه اون حذف شده؟
-
نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۱:۲۶ آخرین ویرایش توسط Mahan Xodayi 2 انجام شده
@Mr-Wick نه دیگه اولین بنداره لوله گوارش همون ابتدای مریه....
البته از این حذفیات الله علم -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۱:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ممنون از وقتی که گذاشتید
-
@Mr-Wick در گوارش(معده) /تست گفته است:
اوناییکه گاسترین ترشح میکنن تو عمقنMahan Xodayi 2
درست نیس این؟؟؟ -
@Mr-Wick در گوارش(معده) /تست گفته است:
اوناییکه گاسترین ترشح میکنن تو عمقنMahan Xodayi 2
درست نیس این؟؟؟نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۱:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Mr-Wick درسته
-
@Mr-Wick درسته
Mahan Xodayi 2 مورد د منظورش چیه؟
-
Mahan Xodayi 2 مورد د منظورش چیه؟
نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۱:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Mr-Wick ماده مخاطی رو میگه که هم در غده و هم در سطح ترشح میشه
-
@Mr-Wick ماده مخاطی رو میگه که هم در غده و هم در سطح ترشح میشه
Mahan Xodayi 2 آخه لایه های ژله ای نداشتیم