گوارش(معده) /تست
-
Mahan Xodayi 2 آخه لایه های ژله ای نداشتیم
@Mr-Wick کتاب یکم بهم ریختس خواستم عکسشو بفرسم...ص۲۴نوشته برخی از یاخته های غده ان ماده مخاطی زیادی ترشح میکنن که چسبنده میشه و لایه ژله ای چسبناک ایجاد میشه
-
1 -چند مورد در ارتباط با معدة انسان صحیح است؟
الف- نوعی بیماري خودایمنی میتواند موجب اختلال در گوارش پروتئین ها در آن شود.
ب- هر یک از یاخته هاي داراي گیرندة گاسترین در آن، در بخش عمقی غدد معده واقع شده اند.
ج- به دنبال عبور غذا از اولین بندارة لولۀ گوارش، مخاط آن بر روي لایۀ ماهیچهاي چین میخورد.
د- یاخته هاي پوششی سطحی همانند بعضی یاخته هاي درون غدد آن، در تشکیل لایه هاي ژله اي نقش دارند.توی گزینه یک منظورش کدوم بیماری خود ایمنی هست؟
@تجربیا @راه-ابریشمی-ها-زیستamir jedi در گوارش(معده) /تست گفته است:
تشکیل لایه هاي ژله اي
لایه ای که قلیایی هست منظورشه؟!( توسط ترشح بی کربنات)؟
-
amir jedi در گوارش(معده) /تست گفته است:
تشکیل لایه هاي ژله اي
لایه ای که قلیایی هست منظورشه؟!( توسط ترشح بی کربنات)؟
amir jedi بله بی کربنات هم لایه ژله ای میسازه
-
@Mr-Wick کتاب یکم بهم ریختس خواستم عکسشو بفرسم...ص۲۴نوشته برخی از یاخته های غده ان ماده مخاطی زیادی ترشح میکنن که چسبنده میشه و لایه ژله ای چسبناک ایجاد میشه
Mahan Xodayi 2 آها حله
-
بنظر من فقط مورد اول درسته
-
Farhan Honar د رو بخاطر لایه های اشتباه میگیری اره؟؟
-
Farhan Honar منم همین نظرو داشتم ولی ماهان خان میگن که تو کتاب اشاره شده موضوع د
-
amir jedi بله بی کربنات هم لایه ژله ای میسازه
Mahan Xodayi 2 الان منظورش بی کربناتی هست که تو معده ترشح میشه
-
Mahan Xodayi 2 الان منظورش بی کربناتی هست که تو معده ترشح میشه
amir jedi بله ولی الان بحث سر لایه نیست سر هاهست
-
Farhan Honar د رو بخاطر لایه های اشتباه میگیری اره؟؟
Mahan Xodayi 2 د بخاطر لایه ها غلطه. باید میگفت لایه ای ژله ای (مفرد)
-
Mahan Xodayi 2 د بخاطر لایه ها غلطه. باید میگفت لایه ای ژله ای (مفرد)
Farhan Honar منم همین نظرو داشتم ولی ی نکته نوشتم که گفته لایه چون زنده نیست جمع باشه مشکلی نداره.....پس این نکته رده؟؟؟
-
Farhan Honar منم همین نظرو داشتم ولی ی نکته نوشتم که گفته لایه چون زنده نیست جمع باشه مشکلی نداره.....پس این نکته رده؟؟؟
Mahan Xodayi 2 من تازه میشنوم این نکته رو
فک نکنم ربطی داشته باشه -
Mahan Xodayi 2 همچین چیزی ندیدم.بنظرم غلط باشه.چون کتاب هم گفته لایه ای ژله ای و حفاظتی
-
Mahan Xodayi 2 من تازه میشنوم این نکته رو
فک نکنم ربطی داشته باشه@Mr-Wick نکتش مال پینوکیوعه شما چاپ جدیدشو دارین به این اشاره نکرده؟؟
-
@Mr-Wick نکتش مال پینوکیوعه شما چاپ جدیدشو دارین به این اشاره نکرده؟؟
Mahan Xodayi 2 نه تا به الان تو تستاش نزدم همچین موضوعی ولی تموم نکردم تست های اون فصل رو...نگا میکنم حتما
-
Mahan Xodayi 2 همچین چیزی ندیدم.بنظرم غلط باشه.چون کتاب هم گفته لایه ای ژله ای و حفاظتی
Farhan Honar اهان اوکیه پس
amir jedi اقا من بابت جواب اشتباه معذرت میخام نکته اشتباهی داشتم -
الان کدوم گزینه ها شد
-
amir jedi فقط الف
-
1 -چند مورد در ارتباط با معدة انسان صحیح است؟
الف- نوعی بیماري خودایمنی میتواند موجب اختلال در گوارش پروتئین ها در آن شود.
ب- هر یک از یاخته هاي داراي گیرندة گاسترین در آن، در بخش عمقی غدد معده واقع شده اند.
ج- به دنبال عبور غذا از اولین بندارة لولۀ گوارش، مخاط آن بر روي لایۀ ماهیچهاي چین میخورد.
د- یاخته هاي پوششی سطحی همانند بعضی یاخته هاي درون غدد آن، در تشکیل لایه هاي ژله اي نقش دارند.توی گزینه یک منظورش کدوم بیماری خود ایمنی هست؟
@تجربیا @راه-ابریشمی-ها-زیست -
اگه لایه ها رو لایه ای بگیریم فک کنم گزینه د م درست هست