پیشامد و اعمال روی آن ها(احتمال)
-
سلام دوستان وقت تون بخیر
میشه راه حل و تحلیل تون از این تست رو بگید؟
یکمی شک دارم از رو راه حل و تحلیل خودم...
@دوازدهم @یازدهم @دهم @تجربیا @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم -
-
سلام دوستان وقت تون بخیر
@دوازدهم @یازدهم @دهم @تجربیا @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-تجربی-راه-ابریشمفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۲۰:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sania-Andiravan سلام. گزینه ۲ میشه؟
-
@sania-Andiravan سلام. گزینه ۲ میشه؟
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۲۰:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFarhan Honar من اینجوری حل کردم
-
سلام دوستان وقت تون بخیر
@دوازدهم @یازدهم @دهم @تجربیا @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-تجربی-راه-ابریشمدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۲۰:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
@sania-Andiravan
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۲۰:۳۷ آخرین ویرایش توسط حسین نعمتی انجام شدهحسین نعمتی تقریبا بسیار تشریحی
-
سلام دوستان وقت تون بخیر
@دوازدهم @یازدهم @دهم @تجربیا @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-تجربی-راه-ابریشمدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۲۰:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
سلام دوستان وقت تون بخیر
@دوازدهم @یازدهم @دهم @تجربیا @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-تجربی-راه-ابریشمدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۲۰:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
@sania-Andiravan جمع بندی
نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۲۱:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهحسین نعمتی
همیشه روش های طولانی برام راحت تر بودن:/ -
-
Farhan Honar
حسین نعمتی
درست حل کردم دوستان ممنون -
-
Farhan Honar
حسین نعمتی
درست حل کردم دوستان ممنونفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۵:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sania-Andiravan خواهش میکنم
-