فیزیک استاد طلوعی
-
سلام دوستان،،خیلی درباره کلاس ها و نحوه تدریس کنکوری استاد طلوعی شنیدم،خودم داشتم از فیلمهای استاد کازرانیان استفاده میکردم ولی متاسفانه بعد از خوندن یکی دوفصل اونم خیلی خوب نتونستم تست بزنم،استاد طلوعی فقط برای نظام قدیم کلاس صفرتاصد کامل دارن،استفاده از اونها مفید هست؟؟کسی تجربه ای از استفاده کردنشون داره؟؟
-
-
من از راه ابریشم طلوعی استفاده کردم واقعا خیلی خوبه
اصلا قابل مقایسه با کاروانیان نیست
مطمئن باش اکر از طلوعی استفاده کنی نتیجه میگیری -
سلام دوستان،،خیلی درباره کلاس ها و نحوه تدریس کنکوری استاد طلوعی شنیدم،خودم داشتم از فیلمهای استاد کازرانیان استفاده میکردم ولی متاسفانه بعد از خوندن یکی دوفصل اونم خیلی خوب نتونستم تست بزنم،استاد طلوعی فقط برای نظام قدیم کلاس صفرتاصد کامل دارن،استفاده از اونها مفید هست؟؟کسی تجربه ای از استفاده کردنشون داره؟؟
-
من هر چی گشتم معلم خوب برای فیزیک پیدا نکردم.
البته نمیگم بدن نتونستم ارتباط بگیرم باهاشون -
قهوه تلخ
سلام بنظرم ابریشم بهتره
ولی
اگه دوما دیگ کنکور داری
با ارش پیش برو -
من هر چی گشتم معلم خوب برای فیزیک پیدا نکردم.
البته نمیگم بدن نتونستم ارتباط بگیرم باهاشون -
من از راه ابریشم طلوعی استفاده کردم واقعا خیلی خوبه
اصلا قابل مقایسه با کاروانیان نیست
مطمئن باش اکر از طلوعی استفاده کنی نتیجه میگیریehsan shariat ممنون
-
قهوه تلخ
سلام بنظرم ابریشم بهتره
ولی
اگه دوما دیگ کنکور داری
با ارش پیش بروmahsaaa rezaeee متاسفانه امکان تهیشونو ندارم میخواستم از صفر تا صد نظام قدیم که رایگان هست استفاده کنم
-
mahsaaa rezaeee متاسفانه امکان تهیشونو ندارم میخواستم از صفر تا صد نظام قدیم که رایگان هست استفاده کنم
قهوه تلخ اونم خوبه فرقی نداره تست بزنی حله
موفق