تو سوال ۲۸۹ چرا ضریب NO2 توی ب و پ یکسان شده؟
-
Mahan Xodayi 2 اره
amir jedi اره چی؟مشکلتونو من متوجه نمیشم؟؟شما میگید بین اوزون و نیتروژن بابد مستقیم پیش ساخته بنویسه اینم نوشته درسته دیگه
-
Mahan Xodayi 2 مرسی
@Alzahra-Daftar 🖤
-
amir jedi اره چی؟مشکلتونو من متوجه نمیشم؟؟شما میگید بین اوزون و نیتروژن بابد مستقیم پیش ساخته بنویسه اینم نوشته درسته دیگه
Mahan Xodayi 2 من نیز هم🤚
-
Mahan Xodayi 2 O2 توی همه واکنش ها هست میشه به عنوان ماده مشترک ازش استفاده کرد
-
amir jedi اخه سوال در مورد اوزون داره خودشو به در و دیوار میزنه مارا به اکسیژن چکار؟
-
amir jedi اخه سوال در مورد اوزون داره خودشو به در و دیوار میزنه مارا به اکسیژن چکار؟
Mahan Xodayi 2 در تو سوال ۲۸۹ چرا ضریب NO2 توی ب و پ یکسان شده؟ گفته است:
یعنی درسته مشترکه ولی در موردش اطلاعاتی نداریم،اما دیتامون در مورد اوزون کامله....
-
-
تموم شد؟
-
A amir jedi has marked this topic as solved on
-
@Alzahra-Daftar ممنون از کمک تون
-
amir jedi خب اصل موضوع سوالتون اشتباهه
شما یبار با اکسیژن حل کنید لطفا ببینیم به کجا میرسید؟؟اصلا نمیدونیم چند گرم اکسیژن هست....چطور میتونیم ازش استفاده کنیم
مگر اینکه از طریق دیتای داده شده برا اوزون مقدار اکسیژن رو پیدا کنیم از اون طریق با اون دیتا ها پیس ساخته اکسیژن و نیتروژن رو بسازیم که خب چهکاریه از همون اول نیتروژن اوزون رو میگیریم اضافی کاری هم نداریم....