مفعول مطلق
-
اینم اگر شد توضیح بدینش -
گزینه ۱ و گزینه ۲ بنظرم مفعول مطلق ندارن
گزینه ۳ یک مورد داره
گزینه ۴ هم بنظر میرسه که فقط یک مورد داره
-
گزینه ۳ یک مورد داره
Farhan Honar در مفعول مطلق گفته است:
گزینه ۳ یک مورد داره
اره اینم مثل همون تاپیک قبلیه احتمالا بدرد ماها که انسانی نیستیم نمیخوره ،
البته به نظرم گزینه ۱ داره ببین درست میگم
تعسیرا آخر جمله نیست؟گزینه سوم شده جوابش گفته ۲تا داره یکی اونی که حساب کردیم سبحان الله هم گفته تاکیدی هست
-
گزینه ۳ یک مورد داره
اره اینم مثل همون تاپیک قبلیه احتمالا بدرد ماها که انسانی نیستیم نمیخوره ،
البته به نظرم گزینه ۱ داره ببین درست میگم
تعسیرا آخر جمله نیست؟گزینه سوم شده جوابش گفته ۲تا داره یکی اونی که حساب کردیم سبحان الله هم گفته تاکیدی هست
Mr Unknown XD گزینه ۱ رو بخاطر این رد کردم که فعل جمله یعنی تُعَسِر از باب آره راست میگی گزینه ۱ داره.
-
اینم اگر شد توضیح بدینشMr Unknown XD جوابش گزینه چنده ؟
تستش خیلی گیج کنندس حدس خودم اینه احتمالا 4 باشه -
Mr Unknown XD جوابش گزینه چنده ؟
تستش خیلی گیج کنندس حدس خودم اینه احتمالا 4 باشهhasan pasavand در مفعول مطلق گفته است:
تستش خیلی گیج کنندس حدس خودم اینه احتمالا 4 باشهپایینتر جوابشو گفتم گزینه ۳ میشه فکر کنم سوالش بدرد ما نمیخوره چون کذف فهل به قرینه معنوی داخل کتابای ما نبوده
-
hasan pasavand در مفعول مطلق گفته است:
تستش خیلی گیج کنندس حدس خودم اینه احتمالا 4 باشهپایینتر جوابشو گفتم گزینه ۳ میشه فکر کنم سوالش بدرد ما نمیخوره چون کذف فهل به قرینه معنوی داخل کتابای ما نبوده
Mr Unknown XD راست میگی ندیدم /:
اره معلومه برای ما نیس من هرجوری نگاه میکنم نمیفهمم چرا گزینه 3 شده -
Mr Unknown XD گزینه ۱ رو بخاطر این رد کردم که فعل جمله یعنی تُعَسِر از باب آره راست میگی گزینه ۱ داره.
پوزش. اشتباه تایپی بود . یه لحظه فکر کردم تُعسِر و تعسیرا باب جداگانه ای هستم بخاطر همین گفتم گزینه ۱ مفعول مطلق نداره .ولی خب اشتباهه
-
پوزش. اشتباه تایپی بود . یه لحظه فکر کردم تُعسِر و تعسیرا باب جداگانه ای هستم بخاطر همین گفتم گزینه ۱ مفعول مطلق نداره .ولی خب اشتباهه
اره نه اوکی هست فهمیدمش ، ممنون از لطفت