مرور گفتار سوم فصل 6
-
@Alzahra-Daftar ممنون 🌸🧡
-
Farhan Honar
پس غیر اکسیژن زا ها تنفس بی هوازی اارند پس زنحیره انتقال الکترون برای تنفس ندارند ولی زنجیره برای فتوسنتز دارند....پس تثبیت کربن دارن اما تجزیه نوری اب ندارند
درسته؟؟Mahan Xodayi 2 😮😮😮
-
@Alzahra-Daftar ممنون 🌸🧡
Farhan Honar خواهش 🙃
-
Mahan Xodayi 2 😮😮😮
@Alzahra-Daftar بله؟😶
-
خب نکته ای من باب اوگلنا و شیموسنتز دارین بگین تست بزنیم اگر دارین
-
@Alzahra-Daftar بله؟😶
Mahan Xodayi 2 منظورم جونم به این جمع بندی بود
-
Mahan Xodayi 2 منظورم جونم به این جمع بندی بود
@Alzahra-Daftar اهان😂👌
-
🩸نوعی باکتری که میتواند در عدم حضور اکسیژن ، ATP تولید کند .....
منظورش کدوم باکتریه؟فقط باکتری فتوسنتز کننده غیر اکسیژن زا
خیر 😁
فقط منظورش باکتری های فتوسنتزکننده غیر اکسیژن زا نیست.بلکه همه جانداران در قندکافت در عدم حضور اکسیژن ATP می سازند
-
🩸همه ی جانداران فتوسنتز کننده (حتی باکتری های غیر اکسیژن زا) در واکنش های تثبیت کربن آب مصرف میکنند .... چرا؟
چون در چرخه کالوین ، در طی مصرف آ.ت.پ ، آب هم مصرف میشه.Mahan Xodayi 2
اینم نوشتم :
باکتری های غیر اکسیژن زا: تنفس بی هوازی دارند
۱) گروهی فتوسنتز کننده
۲) گروهی غیر فتوسنتز کنندهپسی چیزی که بحث کردیم باید درست باشه
-
🩸همه ی جانداران فتوسنتز کننده (حتی باکتری های غیر اکسیژن زا) در واکنش های تثبیت کربن آب مصرف میکنند .... چرا؟
اینم نوشتم :
۱) گروهی فتوسنتز کننده
Farhan Honar 👌👌
-
فتوسنتز کردن در اوگلنا ، جزو صفات تحت تاثیر محیط است یعنی علاوه بر این که در بروز آن ژن ها نقش دارند ، شرایط محیطی هم در نحوه ی بروز صفت تاثیر دارند.
اوگلنا طبق شکل کتاب دارای یک تاژک است.
-
اینم نوشتم :
۱) گروهی فتوسنتز کننده
Farhan Honar این گروهی فتو دارند گروهی ندارن با غیر اکسیژن زا هابودی؟؟یعنی غیر اکسیژن زایی داریم که فتو سنتز نکنه؟؟؟؟؟
-
دوستان توجه کنید در شیمیوسنتز هم تثبیت کربن داریم.
نکته ))) هر جانداری که در عدم حضور نور قادر به تثبیت کربن است :
شیمیوسنتز کنندە ها
گیاهان CAM -
فتوسنتز کردن در اوگلنا ، جزو صفات تحت تاثیر محیط است یعنی علاوه بر این که در بروز آن ژن ها نقش دارند ، شرایط محیطی هم در نحوه ی بروز صفت تاثیر دارند.
اوگلنا طبق شکل کتاب دارای یک تاژک است.
Farhan Honar 👏👏
-
Farhan Honar این گروهی فتو دارند گروهی ندارن با غیر اکسیژن زا هابودی؟؟یعنی غیر اکسیژن زایی داریم که فتو سنتز نکنه؟؟؟؟؟
Mahan Xodayi 2 در مرور گفتار سوم فصل 6 گفته است:
بله گفتم باکتری های غیر اکسیژن زا ، تنفس بی هوازی دارن . خب این باکتری ممکنه فتوسنتز کننده باشه و تنفس بی هوازی داشته باشه که میشه فتوسنتز کننده غیر اکسیژن زا
یا میتونه فتوسنتز کننده نباشه (البته من اینجوری نوشتم نمیتونم بگم ۱۰۰ درصد درسته)
-
Mahan Xodayi 2 در مرور گفتار سوم فصل 6 گفته است:
بله گفتم باکتری های غیر اکسیژن زا ، تنفس بی هوازی دارن . خب این باکتری ممکنه فتوسنتز کننده باشه و تنفس بی هوازی داشته باشه که میشه فتوسنتز کننده غیر اکسیژن زا
یا میتونه فتوسنتز کننده نباشه (البته من اینجوری نوشتم نمیتونم بگم ۱۰۰ درصد درسته)
Farhan Honar خب این بی هوازی بودن منطقیه...ولی این که گروهی فتو نکنه رو نمیتونم هضم کنم چون متن کتاب گفته رنگیزه فتوسنتزی این باکتری ها....یعنی همشون دارند دیگه.....
-
آغازیان:
گروهی جاندار فتوسنتز کننده اند(تولید کننده)
گروهی جاندار مصرف کننده اند (فتوسنتز ندارن)
گروهی دو رگه هستن (هر دو مورد بالا رو دارن بسته به شرایط محیط) ...مثل اوگلنامثال باکتری های شیمیوسنتز کننده، باکتری های نیترات ساز است که آمونیوم را به نیترات تبدیل میکنند.