کمک
-
سلام من دانش اموز مدرسه علامه حلی هستم و دانش اموز سال یازدهم هستم
من متاسفانه به خاطر کرونا درسام رو ضعیف اومدم جلو و الان قرار شده تابستون امسال یازدهم و دهم کار کنم و دوازدهم هم چندان توجهی نکنم بهش تو تابستون متاسفانهمیخواستم بدونم تو 60 الی 90 روز تابستون من کدوم کمک درسی ها رو بخونم تا بتونم دهم و یازدهم رو توانا بشم؟
ممنون میشم کمکم کنین
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
رشته تون چی هستش؟
-
رشته تون چی هستش؟
Masih shirdel تجربی هستم
-
سلام من دانش اموز مدرسه علامه حلی هستم و دانش اموز سال یازدهم هستم
من متاسفانه به خاطر کرونا درسام رو ضعیف اومدم جلو و الان قرار شده تابستون امسال یازدهم و دهم کار کنم و دوازدهم هم چندان توجهی نکنم بهش تو تابستون متاسفانهمیخواستم بدونم تو 60 الی 90 روز تابستون من کدوم کمک درسی ها رو بخونم تا بتونم دهم و یازدهم رو توانا بشم؟
ممنون میشم کمکم کنین
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا@fazel-zakeri سلام
برای زیست اگر قصد ندارید درسنامه بخونید و میخواهید فیلم ببینید یا از جزوه دبیر خودتون استفاده کنید نشرالگو اما در غیر اینصورت پینوکیو خیلی سبز که جامع هم هست اما نشرالگو جامع نداره
شیمی مبتکران
دینی سفیر خرد
زبان مبتکران
برای ادبیات من خودم موضوعی نشرالگو رو برای آرایه و دستور و قرابت گرفتم به همراه کتاب تناسب مفهمومی و قرابت معنایی آقای سبطی
برای فیزیک من هم نشرالگو کار کردم و هم گاج نقره ای به نظرم نشرالگو بهتر بود
ریاضی هم خودم خیلی سبز دارم اما شنیدم مهر وماه بهتره -
فیزیک اگر خیلی ضعیف هستی و میخوای بدون نگاه کردن فیلم آموزش ببینی شگفت انگیز خیلی سبز نوشته ی(فرید شهریاری)
ریاضی میکرو قرن جدید با مهروماه
زیست شناسی خیلی سبز
شیمی سلیقه ای مبتکران یا خیلی سبز یا نشر الگو هر سه بهترینن -
فیزیک اگر خیلی ضعیف هستی و میخوای بدون نگاه کردن فیلم آموزش ببینی شگفت انگیز خیلی سبز نوشته ی(فرید شهریاری)
ریاضی میکرو قرن جدید با مهروماه
زیست شناسی خیلی سبز
شیمی سلیقه ای مبتکران یا خیلی سبز یا نشر الگو هر سه بهتریننmahdi komari لطف کردین ..... ممنونم از راهنمایی حضرتعالی
-
mahdi komari لطف کردین ..... ممنونم از راهنمایی حضرتعالی
@fazel-zakeri البته بنظرم شما برای ریاضی مهروماه بخر چون ریاضی باید جامع کار بشه و اینکه سال آینده به پایه دوازدهم میرید (مهروماه جامع) شاید ندونید اما بهترین و کامل ترین منبع ریاضی در ایران اینه😄
-
@fazel-zakeri البته بنظرم شما برای ریاضی مهروماه بخر چون ریاضی باید جامع کار بشه و اینکه سال آینده به پایه دوازدهم میرید (مهروماه جامع) شاید ندونید اما بهترین و کامل ترین منبع ریاضی در ایران اینه😄
mahdi komari پس شما تاییدش میکنی ........ من خودم به پیشنهاد معلم خیلی سبز کار میکردم چون ایشون میگفتن خیلی سبز برای هر دانش اموزی در مرحله اول لازمه....... پس حتما میخرمش ....... در حد نگاه اجمالی دیدم که تستا رو طبقه بندی کرده و این به دلم نشست
-
mahdi komari پس شما تاییدش میکنی ........ من خودم به پیشنهاد معلم خیلی سبز کار میکردم چون ایشون میگفتن خیلی سبز برای هر دانش اموزی در مرحله اول لازمه....... پس حتما میخرمش ....... در حد نگاه اجمالی دیدم که تستا رو طبقه بندی کرده و این به دلم نشست
@fazel-zakeri بله میتونید برای اطمینان کامل برید تو اینترنت بهترین کتاب ریاضی اولین فیلم که آپلود میشه رو بزنید آقای دکتر مردوخی تحلیلگر کتاب هستن قشنگ تحلیل میکنن کتابارو براتون
-
@fazel-zakeri بله میتونید برای اطمینان کامل برید تو اینترنت بهترین کتاب ریاضی اولین فیلم که آپلود میشه رو بزنید آقای دکتر مردوخی تحلیلگر کتاب هستن قشنگ تحلیل میکنن کتابارو براتون
mahdi komari چشم حتما....بازم ممنون کمک بزرگی بهم کردین
-
mahdi komari چشم حتما....بازم ممنون کمک بزرگی بهم کردین
@fazel-zakeri یاشا❤️