زیست دهم
-
Farhan Honar
منم باهات موافقم ولی ی ایهام برام بوجود اومد تا همین الانش مطمن بودم کرمی از حلق هستش همینم نوشتم
ولی کتاب ی جملش بدجور تداخل داره
ص22 که نمیدونم الان ص چند شده نوشته یک حلقه انقباضی در لوله ظاهر میشود که به جلو(از دهان به سمت مخرج)حرکت میکند.....!!!!Mahan Xodayi 2 همینه دیگه ابهامش همینه.
شاید منظورش جهت کلی باشه که از دهان به مخرجه -
Mahan Xodayi 2
تو کتاب جدید مگ بازم اوع عبارت هس؟Sonia P کتاب جدید حذف کرده این عبارتو؟؟من جدیدشو ندارم
-
Sonia P کتاب جدید حذف کرده این عبارتو؟؟من جدیدشو ندارم
Mahan Xodayi 2 نه هستش
-
Mahan Xodayi 2 همینه دیگه ابهامش همینه.
شاید منظورش جهت کلی باشه که از دهان به مخرجهFarhan Honar وی دونت نو ع باوت دت
-
Sonia P کتاب جدید حذف کرده این عبارتو؟؟من جدیدشو ندارم
Mahan Xodayi 2
الان نگا کردم هستش اخه پایین دوستان گفتن حذف شده شک کردم -
Mahan Xodayi 2 همینه دیگه ابهامش همینه.
شاید منظورش جهت کلی باشه که از دهان به مخرجهFarhan Honar خب حرف از شاید اینا میشه پس نمیتونن تست مستقیم از این مبحث بدن...حداقل اگر تستی در این مورد بود تا حالا نکتش دستمون میومد....
بنظر من اینکه بلع از دهان شروع میشه مهمه ولی حرکات کرمی رو باید از حلق بگیریم چون اگر غذا ده روزم تو دهن بمونه حرکتی نیست که بخواد ببردش جلو برا همین زبان دخالت میکنه -
سلام
این گزاره ها درستن؟لطفا با تحلیلتون روحمو شاد کنید-
در لایه های لوله گوارش رگ های خونی و لنفی وحود دارند.
-
حرکت کرمی و اثر مخلوط کنندگی آن از دهان شروع می شود و تا انتهای لوله گوارش ادامه می یابد.
-
در معده ، یاخته ترشح کننده ماده مخاطی و همچنین یاخته پوششی سطحی هردو موسین ترشح میکنند.
@Mr-Wick از دهان شروع میشه. اصلا حرکت کرمی مگه یه حلقه انقباضی پشت توده غذا نیست!! خب در دهان هم مگه موقع غذا خوردن این اتفاق نمیفته!! اصلا همین الان روی خودتون امتحان کنید. یه لقمه نان بخورید تا متوجهش بشید
-
-
@Mr-Wick از دهان شروع میشه. اصلا حرکت کرمی مگه یه حلقه انقباضی پشت توده غذا نیست!! خب در دهان هم مگه موقع غذا خوردن این اتفاق نمیفته!! اصلا همین الان روی خودتون امتحان کنید. یه لقمه نان بخورید تا متوجهش بشید
Matin Mousavi 1
اخه اون حلقه انقباضی هی جاش عوض میشه ولی کرمی اونجوری نیس -
Matin Mousavi 1
اخه اون حلقه انقباضی هی جاش عوض میشه ولی کرمی اونجوری نیسSonia P جای چی عوض میشه؟
-
Mahan Xodayi 2
الان نگا کردم هستش اخه پایین دوستان گفتن حذف شده شک کردم -
Matin Mousavi 1 اتفاقا بنظر من از دهان شرو نمیشه...
چون بقول ماهان غذا چند ساعت تو دهن بمونه خب حرکت رو به جلو نداره که...صرفا نگه داشتیم تو دهن...تا وقتی بلع نشه رخ نمیده فک کنم -
Matin Mousavi 1 اتفاقا بنظر من از دهان شرو نمیشه...
چون بقول ماهان غذا چند ساعت تو دهن بمونه خب حرکت رو به جلو نداره که...صرفا نگه داشتیم تو دهن...تا وقتی بلع نشه رخ نمیده فک کنم@Mr-Wick آخه ماهیچه های دهان ارادی هستن خب معلومه که تکان نمیخوره. الان خود به خود دست آدم تکان میخوره؟!
-
@Mr-Wick آخه ماهیچه های دهان ارادی هستن خب معلومه که تکان نمیخوره. الان خود به خود دست آدم تکان میخوره؟!
Matin Mousavi 1 عزیزم چرا مغلطه میکنی؟
ببین منظور من اینه خب الان اسکلتیه خب چرا حرکت کرمی رخ نمیده؟چرا باعث خرکت روبه جلو نمیشه که بره تو حلق؟کار اصلی کرمی اینه دیگه -
@Mr-Wick آخه ماهیچه های دهان ارادی هستن خب معلومه که تکان نمیخوره. الان خود به خود دست آدم تکان میخوره؟!
Matin Mousavi 1 خب با همین استدلال کرمی در دهان نیست..اقا کرمی یعنی غذا رو بتونه حرکت بده دیگه؟؟شما ی چیزی بزار تو دهنت زبونتم تکون نده(البته اون خودش تکون میخوره
) عمرا اگه جلو بره برا همین زبان میاد کمک میبردش حلق تا کرمی کارشو شروع کنه
-
Matin Mousavi 1 عزیزم چرا مغلطه میکنی؟
ببین منظور من اینه خب الان اسکلتیه خب چرا حرکت کرمی رخ نمیده؟چرا باعث خرکت روبه جلو نمیشه که بره تو حلق؟کار اصلی کرمی اینه دیگه@Mr-Wick خب تا اراده نکنی این اتفاق ره نمیده.
-
Sonia P جای چی عوض میشه؟
Matin Mousavi 1
حلقه انقباضی -
@Mr-Wick خب تا اراده نکنی این اتفاق ره نمیده.
Matin Mousavi 1 ارده کن دهنت ی کرمی بده میشه؟؟زبان میبردش عقب نه ماهیچه های دهن
-
@jahad-128
انگاری من اینجا نوشتم حرکت کرمی از حلق شروع میشه بالي جمله کتابه
شاید گفته آقای موقاری رو نوشته باشم دهم فیلم های صفر تا صد رو می دیدم گاهی وقتا شایدم اشتباه باشه.
کتاب گفته حرکات کرمی آن (حلق)
ولی اصلان درست نمی گه آغازش از کیه و کجا یه
بعد بالس شکل کتابه اومده نوشته از تا آخرش نوشته انتهای روده -
@Mr-Wick خب تا اراده نکنی این اتفاق ره نمیده.
Matin Mousavi 1 خب الان شما اراده کن تو حلق توقف داشته باشه حرکت کرمی
-
@jahad-128
انگاری من اینجا نوشتم حرکت کرمی از حلق شروع میشه بالي جمله کتابه
شاید گفته آقای موقاری رو نوشته باشم دهم فیلم های صفر تا صد رو می دیدم گاهی وقتا شایدم اشتباه باشه.
کتاب گفته حرکات کرمی آن (حلق)
ولی اصلان درست نمی گه آغازش از کیه و کجا یه
بعد بالس شکل کتابه اومده نوشته از تا آخرش نوشته انتهای روده@jahad-128 نوشته از دهان
اصل کاری جا افتاد