مفصل
-
S Sara_R marked this topic as a question on
-
سلام دوستان
به نظرتون این جمله درسته یا غلط؟در محل بیشتر مفصل های متحرک سر استخوان ها توسط بافت غضروفی پوشیده شده است
سلام دوستان
به نظرتون این جمله درسته یا غلط؟در محل بیشتر مفصل های متحرک سر استخوان ها توسط بافت غضروفی پوشیده شده است
سلام سارا جان🧡💛
فکر کنم غلط باشه
چون متن خود کتاب گفته بود بیشتر مفاصل بدن ما متحرکن و سر استخوان ها در این مفاصل با بافت غضروفی پوشیده شده
یعنی هر مفصل متحرکی اون بافت رو داره -
سلام دوستان
-
سلام دوستان
@Mr-Wick
@sania-Andiravan
ممنونم
منم همینطور فکر میکردم ولی درست گرفته

-
@Mr-Wick
@sania-Andiravan
ممنونم

بسم الله😐
به نظر من بازم بر خلاف کتاب صحبت کرده
حتی تو خود کتاب که گفته بیشتر مفاصل محرکن و بعدش گفته که سر استخوان عضروف اینا داره، بین این دو تا جمله اش نقطه گذاشته
الان رفتم چک کردم😂
من گفتم شاید قید اینو به اونم ربط داره
ولی خب دیدم نقطه گذاشته دیگه همچین چیزی فکر نکنم بشه انجام داد🤷♀️
حتی من آقا موقاری رو هم دیدم برای این مباحث ندیدم در موردش چیزی بگن
😊💛🧡 -
@Mr-Wick
@sania-Andiravan
ممنونم

بسم الله😐
به نظر من بازم بر خلاف کتاب صحبت کرده
حتی تو خود کتاب که گفته بیشتر مفاصل محرکن و بعدش گفته که سر استخوان عضروف اینا داره، بین این دو تا جمله اش نقطه گذاشته
الان رفتم چک کردم😂
من گفتم شاید قید اینو به اونم ربط داره
ولی خب دیدم نقطه گذاشته دیگه همچین چیزی فکر نکنم بشه انجام داد🤷♀️
حتی من آقا موقاری رو هم دیدم برای این مباحث ندیدم در موردش چیزی بگن
😊💛🧡@sania-Andiravan ممنون گلی😁🌸
یه چی به ذهنم خورد
مگه هر استخوانی که مفصل متحرک داره، سر داره؟
مگه سر فقط ماله استخوان دراز نیس؟ -
@sania-Andiravan ممنون گلی😁🌸
یه چی به ذهنم خورد
مگه سر فقط ماله استخوان دراز نیس؟Sara_R منم با ایشون موافقم بنظرم خارج از کتابه ولی چون نرسیدم دقیق به اون مبحث نمیتونم دقیق بگم...ولی فک کنم این چیزی که شما میگین تو کتاب هم نیست منم تستی در موردش نزدم که بگه همه استخوان ها سر ندارن فقط استخوان های دراز سر دارن🤷🏽♂️
آی هَو نو آیدیا -
Sara_R منم با ایشون موافقم بنظرم خارج از کتابه ولی چون نرسیدم دقیق به اون مبحث نمیتونم دقیق بگم...ولی فک کنم این چیزی که شما میگین تو کتاب هم نیست منم تستی در موردش نزدم که بگه همه استخوان ها سر ندارن فقط استخوان های دراز سر دارن🤷🏽♂️
آی هَو نو آیدیا@Mr-Wick ممنونم🌸
-
سلام دوستان
Farhan Honar
نظرتون چیه؟🌸 -
Farhan Honar
نظرتون چیه؟🌸Sara_R بنظر من غلطه. طبق کتاب همه ی مفصل های متحرک غضروف دارن
-
Sara_R بنظر من غلطه. طبق کتاب همه ی مفصل های متحرک غضروف دارن
Farhan Honar
اون * سر * چی؟
نظری راجبش دارید؟ -
Farhan Honar
اون * سر * چی؟
نظری راجبش دارید؟Sara_R بنظرم اشکالی نداره .به هرحال وقتی میگیم مفصل حداقل ۲ استخوان دخیل اند و وقتی این مفصل از نوع متحرک باشه، در محل مفصل به استخوان ها غضروف متصل شده، به کجا ؟ به قسمتی از استخوان که در محل مفصل است . حالا کتاب گفته «سر» . منظورش از سر میتونه یه انتها از استخوان باشه یا ناحیه باشه.
خلاصه متن کتابه دیگه ، باید پیروی کنیم -
@sania-Andiravan ممنون گلی😁🌸
یه چی به ذهنم خورد
مگه سر فقط ماله استخوان دراز نیس؟ -
سلام دوستان
-
Sara_R بنظرم اشکالی نداره .به هرحال وقتی میگیم مفصل حداقل ۲ استخوان دخیل اند و وقتی این مفصل از نوع متحرک باشه، در محل مفصل به استخوان ها غضروف متصل شده، به کجا ؟ به قسمتی از استخوان که در محل مفصل است . حالا کتاب گفته «سر» . منظورش از سر میتونه یه انتها از استخوان باشه یا ناحیه باشه.
خلاصه متن کتابه دیگه ، باید پیروی کنیمFarhan Honar ممنونم🌸
-
@sania-Andiravan عزیزی لطف کردی🌸💙
-
@Allen-Gamer ممنونم
-
سلام دوستان
-
S Sara_R marked this topic as a regular topic on