شیمی
-
بخاطر E0 لیتیوم میگه که یه جدول هست و ما علت ردبندی اون جدول رو نمیدونیم صرفا باید بدونیم که لیتیوم در این سری اخره
-
Mr Unknown XD یعنی نمیشه گفت هر فلزی که کاهندگی بیشتری داره لزوما واکنش پذیرتره؟
@Mohammadhasan-Karimifard در شیمی گفته است:
Mr Unknown XD یعنی نمیشه گفت هر فلزی که کاهندگی بیشتری داره لزوما واکنش پذیرتره؟
نه میدونی دیگه شیمی درسی هست که اومده اذیتت کنه پر استثنا هست، الان ما تفاوتشو نمیدونیم طبق همون جدولی که داده باید بگیم فلان کاهندگیش کمتر یا بیشتره
( البته توی خیلی از تستا میتونیم از همین قاعده ای که گفتی استفاده کنیم) -
بخاطر E0 لیتیوم میگه که یه جدول هست و ما علت ردبندی اون جدول رو نمیدونیم صرفا باید بدونیم که لیتیوم در این سری اخره
Mahan Xodayi 2 کیبورد ل.ی.ت.ی.م رو اصلاح کرده لیتیوم نوشته://
-
سلام
-چرا کتاب درسی میگه که لیتیم کاهنده ترین فلز است؟ یعنی لیتیم از بقیه فلزات گروه 1واکنش پذیری و کاهندگی بیشتری داره؟ کتاب درسی میگه بعضی از واکنش های اکسایش کاهش انرژی آزاد می کنند. حالا می خوام بدونم که کدوم واکنش های اکسایش-کاهش هستند که انرژی آزاد نمی کنند؟
@Mohammadhasan-Karimifard
سلام..... بله شما درست میگید هرچه فلز Eکمتر داشته باشه واکنش پذیر تره..... لیتیم کاهنده ترین هست فک کنم Eهم حدود منفی سه باشه و منظور سوال دومتون رو دقیق متوجه نمیشم. -
سلام مفهوم واکنش پذیری و کاهندگی دقیقا یکسان نیست واسه همین این جمله برات شبهه اندازه ( هدف کتاب هم آشنایی با تفاوتاشون نیست صرفا حفظ کردنش هست)
Mr Unknown XD
مفهوم واکنش پذیری و کاهندگی دقیقا یکسان هست.... و دلیل مرتب کردن فلزات ازمایشاتیست که براساس نیم سلول هیدروژن گرفتن. -
@Mohammadhasan-Karimifard
سلام..... بله شما درست میگید هرچه فلز Eکمتر داشته باشه واکنش پذیر تره..... لیتیم کاهنده ترین هست فک کنم Eهم حدود منفی سه باشه و منظور سوال دومتون رو دقیق متوجه نمیشم.سید حسین حسینی 0 پس این جمله کتاب درسی اشتباهه؟
-
Mr Unknown XD
مفهوم واکنش پذیری و کاهندگی دقیقا یکسان هست.... و دلیل مرتب کردن فلزات ازمایشاتیست که براساس نیم سلول هیدروژن گرفتن.سید حسین حسینی 0 در شیمی گفته است:
Mr Unknown XD
مفهوم واکنش پذیری و کاهندگی دقیقا یکسان هست.... و دلیل مرتب کردن فلزات ازمایشاتیست که براساس نیم سلول هیدروژن گرفتن.
یکسان نیست کلمه دقیقا هم خوب نیست، کلا عوامل مختلفی رو داریم میسنجیم -
سید حسین حسینی 0 در شیمی گفته است:
Mr Unknown XD
مفهوم واکنش پذیری و کاهندگی دقیقا یکسان هست.... و دلیل مرتب کردن فلزات ازمایشاتیست که براساس نیم سلول هیدروژن گرفتن.
یکسان نیست کلمه دقیقا هم خوب نیست، کلا عوامل مختلفی رو داریم میسنجیمMr Unknown XD
سلام دقیقا مشخص کن کجا... این که کتاب درسی نیست مبنای ما متن خود کتاب درسیست -
Mr Unknown XD
یکسان نیست کلمه دقیقا هم خوب نیست، کلا عوامل مختلفی رو داریم میسنجیمMr Unknown XD
خوب اگه بخوایم براساس قوائد جدول تناوبی بریم مقایسه اول درسته ولی براساس جدول پتانسیل مورد دوم.... مورد دوم... -
Mr Unknown XD
خوب اگه بخوایم براساس قوائد جدول تناوبی بریم مقایسه اول درسته ولی براساس جدول پتانسیل مورد دوم.... مورد دوم...سید حسین حسینی 0
ولی جدول پتانسیل مبنای ماست برای مقایسه ای اشتباه میگم؟؟؟ -
Mr Unknown XD
سلام دقیقا مشخص کن کجا... این که کتاب درسی نیست مبنای ما متن خود کتاب درسیستسید حسین حسینی 0 در شیمی گفته است:
Mr Unknown XD
سلام دقیقا مشخص کن کجا... این که کتاب درسی نیست مبنای ما متن خود کتاب درسیستسلامی دوباره ،ببین من سور عمومی نیاوردم، من سور وجودی آوردم گفتم متفاوت هست ، شما داری سور عمومی میاری میگی (دقیقا) یکسان هست خب من مثال آوردم که کار شمارو نقض کنه ، پس منطقا من نباید کار خودمو به اثبات برسونم من دارم میگم مفهومشون متفاوت هست ، شما که میگی یکسان هست از کتاب مدرک بیار قید هاشو هم قیدی داشت کامل مشخص کن شایدم اشتباه از من باشه
-
سید حسین حسینی 0
ولی جدول پتانسیل مبنای ماست برای مقایسه ای اشتباه میگم؟؟؟سید حسین حسینی 0 در شیمی گفته است:
سید حسین حسینی 0
ولی جدول پتانسیل مبنای ماست برای مقایسه ای اشتباه میگم؟؟؟بله منم همینو میگم مبنای کتابو در نظر باید بگیریم که اون جدوله هست
-
Mr Unknown XD
سلام دقیقا مشخص کن کجا... این که کتاب درسی نیست مبنای ما متن خود کتاب درسیستسلامی دوباره ،ببین من سور عمومی نیاوردم، من سور وجودی آوردم گفتم متفاوت هست ، شما داری سور عمومی میاری میگی (دقیقا) یکسان هست خب من مثال آوردم که کار شمارو نقض کنه ، پس منطقا من نباید کار خودمو به اثبات برسونم من دارم میگم مفهومشون متفاوت هست ، شما که میگی یکسان هست از کتاب مدرک بیار قید هاشو هم قیدی داشت کامل مشخص کن شایدم اشتباه از من باشه
سلام من نگفتم اشتباه حرف کتاب کمک درسی رو هم قبول دارم.... ایا تو جدول پتانسیل رو دیدی یا نه..... طبق اون واکنش پذیری لیتیم نسبت به یک فلز دیگه بیشتره ما اینجا داریم دو فلز رو مقابل هم قرار میدیم ببینیم که الکترون میگیره کی میده وگرنه بله اگه توی اب پتاسیم رو بندازیم قطعا واکنش پذیری بیشتررو احساس میکنیم.
-
ما اینجا منظورمون اینه که ببینیم در مقابل هم فلزات چیکار میکنن...... منظور کاهندگی اینه...