سوال مشاوره ای
-
من ی مشاور دارم که با هیچ موسسه ای کار نمیکنه مستقله
از تلگرام باهاش آشنا شدم خودش به دلیل سندروم روده چهار ساله پشت کنکوری و با قیمت متوسط داره کار میکنه باهام
به نظرتون با این شرایط ادامه بدم تمدید کردنش رو؟ -
من ی مشاور دارم که با هیچ موسسه ای کار نمیکنه مستقله
از تلگرام باهاش آشنا شدم خودش به دلیل سندروم روده چهار ساله پشت کنکوری و با قیمت متوسط داره کار میکنه باهام
به نظرتون با این شرایط ادامه بدم تمدید کردنش رو؟@R-mohammadi اگر راضی ای ادامه بده خب
-
بعضی وقتا واقعا از گیر دادن هاش به یاس میرسم
از طرفی میگم خودش اگه راه رو بلد بود که قبول میشد
تا چندتا سال سندروم؟
از طرفی نمی دونم بدون مشاوره میشه آیا ؟
دهمم -
تا چندتا سال سندروم؟
دهمم@R-mohammadi اوه مای گاد از الان مشاور گرفتی ؟
ببین خیلی به خودت سخت نگیر چون برسی به دوازدهم خسته میشی زده میشی
من ترجیح میدم خودم بخونم خوشم نمیاد یکی بالا سرم باشه هی بخوام بهش توضیح بدم
مخصوصا چون تحت فشار میزارن آدمو که تند بخون ساعت مطالعه و تعداد تست هاتو ببر بالا و اینا استرس میگیرم تمرکزم روی درس رو از دست میدم
امسالم یه ماه مشاور گرفتم با این خیلی مشاور خوبی بود ولی نتونستم سازگار بشم با اون شرایط
ببین کدوم باعث پیشرفتت میشه -
تا چندتا سال سندروم؟
دهمم@R-mohammadi مشاور برات چیکار میکنه؟
من سال کنکورم ۳ ماه گرفتم -
تا چندتا سال سندروم؟
دهمم@R-mohammadi ببینید کلا گیر دادن ی مشاور عادیه خب و بعضی وقتا نیازه اصلا ...ولی به نظر من عوضش کن..نه به خاطر اینکه خودش قبول نشده ها نه ..به این خاطر که تو تردید داری همش...هی تو ذهنت درگیری ..هرچقدرم خوب باشه ..باز تو دلت اروم نمیگیره چون مطمئن نیستی ازش و هی میگی میتونه ؟اون میتونه راه درست رو به من نشون بده و خوب راهنماییم کنه؟ وقتی خودش اینطوری....حالا با اینکه کلاس دهمی و از الان مشاور نیازه یان هم بحثی نمیکنم خب شاید بودنی مشاور بیشتر کمکت کنه ..ولی ایندفعه که تغییرش میدی حواستو جمع کن و برای یک بار دیگه تموم کن چون عوض کردن زیاد مشاور باعث میشه نتیجه اونجوری که میخای نشه! موفق باشی