بزاق
-
سلام
این جمله از کتاب چاپ جدید حذف شده
کتاب ما نوشته
پیام عصبی به غدههای بزاقی میرسد و بزاق ترشح میشود
فقط همینو گفته. حرفی از انعکاس نزده.
ولیی سارا خیالت راحت انعکاسه
چون تو درسنامه خیلی سبز نوشته ترشح بزاق یک انعکاس است و انعکاس پاسخ سریع و غیر ارادی ماهیچه ها به محرک هاست.
یه سوال مطرحه؟ ترشح بزاق که غدهاس آخه:(
نقش ماهیچه چیه؟ -
محدثه شعبانی
دقیقا
Sara_R وقتی خود کتاب میگه انعکاسه جای بحث نداره کلا....مگر اینکه چاپ جدید اینم حذف کرده باشه!ولی اگر حذف نشده کاملا تکلیف معلومهMahan Xodayi 2 حذف شده ولی بر اساس شواهد باید انعکاس بگیریم مثل اینکه
-
Mahan Xodayi 2 حذف شده ولی بر اساس شواهد باید انعکاس بگیریم مثل اینکه
@Mr-Wick اگر حذف شده با این حساب باید دست به عصا رد گزینه کرد.....
-
سلام
کتاب ما نوشته
چون تو درسنامه خیلی سبز نوشته ترشح بزاق یک انعکاس است و انعکاس پاسخ سریع و غیر ارادی ماهیچه ها به محرک هاست.
نقش ماهیچه چیه؟ -
سلام دوستان
به نظرتون این جمله درسته یا غلط؟دستگاه عصبی خودمختار میزان ترشح بزاق را به شکل انعکاسی تنظیم میکنند
Mahan Xodayi 2
محدثه شعبانی
ممنونم -
Mahan Xodayi 2 در بزاق
گفته است:
شمارشی بود
-
S Sara_R marked this topic as a regular topic on
-
Mahan Xodayi 2
محدثه شعبانی
ممنونمSara_R خواهش میکنم
-
Mahan Xodayi 2 در بزاق
گفته است:
شمارشی بود
-
Mahan Xodayi 2
ماهان باریکمون به فنا رفت -
سلام
کتاب ما نوشته
نقش ماهیچه چیه؟Mehrsa 14 قربون کتاب نظام قدیمم بشم
با این اوضاع هی بخان حذف کنن دو سال دیگه هیچی از کتاب زیست نمیمونه -
یه سوال دیگه هم مطرحه
طبق شکل کتاب تو بیشتر بدانید
اعصاب سمپاتیک و پاراسمپاتیک هم به غدد بزاقی عصب دهی میکنن. که خوب اینا که انعکاسی نیستن.
و جالبه تو کتاب یازدهمش حرفی از انعکاس ترشح بزاق نزده. عطسه و سرفه و بلع رو گفته فقط...البته این دلیل نمیشه...ولی پیداش نمیکنم -
یه سوال دیگه هم مطرحه
اعصاب سمپاتیک و پاراسمپاتیک هم به غدد بزاقی عصب دهی میکنن. که خوب اینا که انعکاسی نیستن.
و جالبه تو کتاب یازدهمش حرفی از انعکاس ترشح بزاق نزده. عطسه و سرفه و بلع رو گفته فقط...البته این دلیل نمیشه...ولی پیداش نمیکنمMehrsa 14 باگ بزرگ کتاب درسیه...نظام قدیم ماشالله مطالب انقد کامل بود ما میگفتیم چرت و پرت میخونیم...والله الان دارم میبینم اینی که الان میخونم خیلی چرت و پرت تره
ولی طبق تجربه بقیه دوستانی که داشتم میگفتن سنجش اگه هرچی گرفت همونو منطق قرار بده و اونطوری حکم کن
-
یه سوال دیگه هم مطرحه
و جالبه تو کتاب یازدهمش حرفی از انعکاس ترشح بزاق نزده. عطسه و سرفه و بلع رو گفته فقط...البته این دلیل نمیشه...ولی پیداش نمیکنمMehrsa 14 فعالیت دستگاه عصبی خود مختار کلا ناخودآگاه یا غیر ارادیه یعنی همون انعکاسی خودمون
-
Mehrsa 14 قربون کتاب نظام قدیمم بشم
با این اوضاع هی بخان حذف کنن دو سال دیگه هیچی از کتاب زیست نمیمونهمحدثه شعبانی
آره والا با حذف کردناشون فقط بچه ها رو تو دردسر میندازن. چون مرجع اصلی کتابه از کتاب حذف میکنن
بعد نتیجش میشه این که هرجا یچی میگه -
Mehrsa 14 باگ بزرگ کتاب درسیه...نظام قدیم ماشالله مطالب انقد کامل بود ما میگفتیم چرت و پرت میخونیم...والله الان دارم میبینم اینی که الان میخونم خیلی چرت و پرت تره
ولی طبق تجربه بقیه دوستانی که داشتم میگفتن سنجش اگه هرچی گرفت همونو منطق قرار بده و اونطوری حکم کن
-
محدثه شعبانی
آره والا با حذف کردناشون فقط بچه ها رو تو دردسر میندازن. چون مرجع اصلی کتابه از کتاب حذف میکنن
بعد نتیجش میشه این که هرجا یچی میگه -
Mehrsa 14 فعالیت دستگاه عصبی خود مختار کلا ناخودآگاه یا غیر ارادیه یعنی همون انعکاسی خودمون
محدثه شعبانی
بعید میدونما
نمیدونم والا الان احساس گیج شدن بهم دست داده
هر پاسخ غیر ارادی انعکاس نیست فکر کنم
انعکاس فقط پاسخ غیرارادی و سریعی هست که تو ماهیچه ها هم اسکلتی هم صاف دیده میشه.
قلبی هم که فکر نکنم انعکاس داشته باشه -
محدثه شعبانی
بعید میدونما
انعکاس فقط پاسخ غیرارادی و سریعی هست که تو ماهیچه ها هم اسکلتی هم صاف دیده میشه.
قلبی هم که فکر نکنم انعکاس داشته باشهMehrsa 14 اره اینو درست میگی همه ی غیر ارادیا انعکاس نیستن ولی در کل این دستگاه انعکاس هم داره مثل همون ترشح بزاق ، یه مثال دیگه ش هم انعکاس تخلیه مثانه ست که این دستگاه درش نقش داره
-
محدثه شعبانی
بعید میدونما
قلبی هم که فکر نکنم انعکاس داشته باشهMehrsa 14 منم گیج شدم