بزاق😶
-
Mehrsa 14 باگ بزرگ کتاب درسیه...نظام قدیم ماشالله مطالب انقد کامل بود ما میگفتیم چرت و پرت میخونیم...والله الان دارم میبینم اینی که الان میخونم خیلی چرت و پرت تره
ولی طبق تجربه بقیه دوستانی که داشتم میگفتن سنجش اگه هرچی گرفت همونو منطق قرار بده و اونطوری حکم کن
-
محدثه شعبانی
آره والا با حذف کردناشون فقط بچه ها رو تو دردسر میندازن. چون مرجع اصلی کتابه از کتاب حذف میکنن
بعد نتیجش میشه این که هرجا یچی میگهMehrsa 14 😭😭👌
-
Mehrsa 14 فعالیت دستگاه عصبی خود مختار کلا ناخودآگاه یا غیر ارادیه یعنی همون انعکاسی خودمون
محدثه شعبانی
بعید میدونما😅
نمیدونم والا الان احساس گیج شدن بهم دست داده
هر پاسخ غیر ارادی انعکاس نیست فکر کنم
انعکاس فقط پاسخ غیرارادی و سریعی هست که تو ماهیچه ها هم اسکلتی هم صاف دیده میشه.
قلبی هم که فکر نکنم انعکاس داشته باشه😂 -
محدثه شعبانی
بعید میدونما😅
انعکاس فقط پاسخ غیرارادی و سریعی هست که تو ماهیچه ها هم اسکلتی هم صاف دیده میشه.
قلبی هم که فکر نکنم انعکاس داشته باشه😂Mehrsa 14 اره اینو درست میگی همه ی غیر ارادیا انعکاس نیستن ولی در کل این دستگاه انعکاس هم داره مثل همون ترشح بزاق ، یه مثال دیگه ش هم انعکاس تخلیه مثانه ست که این دستگاه درش نقش داره
-
محدثه شعبانی
بعید میدونما😅
قلبی هم که فکر نکنم انعکاس داشته باشه😂Mehrsa 14 منم گیج شدم🤯
-
Mahan Xodayi 2 در بزاق😶 گفته است:
@Mr-Wick اگر حذف شده با این حساب باید دست به عصا رد گزینه کرد.....
شمارشی بود
Sara_R نمیزنیم
منفی داره! -
Mahan Xodayi 2
ماهان باریکمون به فنا رفت 💪💪😢Farhan Honar 😂😂😂نه مشکل از مانیس
مشکل از سنجشه به ماچ😕😶 -
Farhan Honar 😂😂😂نه مشکل از مانیس
مشکل از سنجشه به ماچ😕😶Mahan Xodayi 2 خوبع خیالم راحت شد😤
-
Mehrsa 14 اره اینو درست میگی همه ی غیر ارادیا انعکاس نیستن ولی در کل این دستگاه انعکاس هم داره مثل همون ترشح بزاق ، یه مثال دیگه ش هم انعکاس تخلیه مثانه ست که این دستگاه درش نقش داره
محدثه شعبانی
آره راس میگی
چون به ماهیچه صاف میره
خوب ماهیچه صافم انعکاس داره -
Mahan Xodayi 2 خوبع خیالم راحت شد😤
Farhan Honar اره خیالت تخت 😕😎مشکل از مام بود گردن نمیگیریم😂باریکمونو میگیم اف میشیم
-
Farhan Honar اره خیالت تخت 😕😎مشکل از مام بود گردن نمیگیریم😂باریکمونو میگیم اف میشیم
Mahan Xodayi 2 حاجی قبل از اف شدنتون اون تست ادبیات پاسخنامه ش چی گفته ⛏😐😂
-
Mahan Xodayi 2 😂😂😂👌
-
سلام دوستان
به نظرتون این جمله درسته یا غلط؟دستگاه عصبی خودمختار میزان ترشح بزاق را به شکل انعکاسی تنظیم میکنند
Farhan Honar
Mahan Xodayi 2
@Mr-Wick
محدثه شعبانی
Mehrsa 14
ممنون از همگی🌸 لطف کردید🌸 -
Mahan Xodayi 2 حاجی قبل از اف شدنتون اون تست ادبیات پاسخنامه ش چی گفته ⛏😐😂
@mitra-ism-rahmani 😂😂تایم ادبیاتم نیس برا همون چک نکردم جوابش سه هست
تایم درسش بشه میرم تایپیکش -
@mitra-ism-rahmani 😂😂تایم ادبیاتم نیس برا همون چک نکردم جوابش سه هست
تایم درسش بشه میرم تایپیکشMahan Xodayi 2 اولین باره اینجور استفاده از فروم را میبینم 😂💔😐
از تایم زیستتون لذت ببرید ✔😂 -
Mahan Xodayi 2 اولین باره اینجور استفاده از فروم را میبینم 😂💔😐
از تایم زیستتون لذت ببرید ✔😂@mitra-ism-rahmani 😂😕😶👌😅
-
Farhan Honar
Mahan Xodayi 2
@Mr-Wick
محدثه شعبانی
Mehrsa 14
ممنون از همگی🌸 لطف کردید🌸Sara_R 😁❤
-
Farhan Honar
Mahan Xodayi 2
@Mr-Wick
محدثه شعبانی
Mehrsa 14
ممنون از همگی🌸 لطف کردید🌸Sara_R سلام ❤ سارا من ترشح بزاق را توی تست های فصل آزمون و ماز دیدم (قلم چی را یادم نیست و چک نکردم) ولی اوناهم انعکاس گرفتن و بنظرم برای زیست به خیلی سبز و ماز یا قلم چی بیشتر از سنجش میشه اعتماد کرد
خیلی سبز و ماز را هم بر اساس چاپ جدید کتابا بودن
پ.ن : ببخشید تاپیکت اسپم دادم 😕 -
Sara_R سلام ❤ سارا من ترشح بزاق را توی تست های فصل آزمون و ماز دیدم (قلم چی را یادم نیست و چک نکردم) ولی اوناهم انعکاس گرفتن و بنظرم برای زیست به خیلی سبز و ماز یا قلم چی بیشتر از سنجش میشه اعتماد کرد
خیلی سبز و ماز را هم بر اساس چاپ جدید کتابا بودن
پ.ن : ببخشید تاپیکت اسپم دادم 😕@mitra-ism-rahmani دیگه اگه سنجش گفته انعکاسی نیست ینی تکلیف کوفتی ما چیه الان؟؟؟
اعصابم خورد شد از دست این کتاب و طراح مریض...زیر ماشین بره ان شاءالله