کتاب کمک درسی
-
سلام کتاب ریاضی و شیمی برای تجربی کدوم خوبه سیر تا پیاز یا میکرو یا خیلی سبز یا فصل آزمون
-
سلام کتاب ریاضی و شیمی برای تجربی کدوم خوبه سیر تا پیاز یا میکرو یا خیلی سبز یا فصل آزمون
-
حسین نعمتی اگه یکی هم مختصر هم آموزشی باشه بهتره
-
چه پایه ای مدنظرتونه
-
چه پایه ای مدنظرتونه
mahdi komari هَٓمَشو
-
mahdi komari هَٓمَشو
حسین نعمتی اینجوری که نمیشه باید پایه تون رو بدونم و طبق اون پایه بگم
-
حسین نعمتی اینجوری که نمیشه باید پایه تون رو بدونم و طبق اون پایه بگم
mahdi komari گفتم دیگه همش
پشت کنکوریم کتاب ریاضی دوازدهم و یازدهم شیمی ۳و۲ رشته تجربی -
mahdi komari گفتم دیگه همش
پشت کنکوریم کتاب ریاضی دوازدهم و یازدهم شیمی ۳و۲ رشته تجربیحسین نعمتی دوست من الان که نمی تونی همشو کار کنی بنظرم اگه هنوز شروع نکردی صفر تا صد های آلا کنکور رو ببین و در کنارش منابع جمع بندی بزن برای شیمی فصل آزمون برای فیزیک و ریاضی موج آزمون از همشون بهتره موفق باشی
-
حسین نعمتی دوست من الان که نمی تونی همشو کار کنی بنظرم اگه هنوز شروع نکردی صفر تا صد های آلا کنکور رو ببین و در کنارش منابع جمع بندی بزن برای شیمی فصل آزمون برای فیزیک و ریاضی موج آزمون از همشون بهتره موفق باشی
mahdi komari صفر صفر که نیستم فقط اینا موج آزمون درسنامه هم داره؟
میکرو و سیر تا پیاز برای کنکور چطورن؟ -
mahdi komari صفر صفر که نیستم فقط اینا موج آزمون درسنامه هم داره؟
میکرو و سیر تا پیاز برای کنکور چطورن؟حسین نعمتی ببینید نمیشه بگیم میکرو یا خیلی سبز چون تک تک نویسنده های کتاب ها فرق دارن پس باید منطقی رفتار کنیم و اینکه هر کتابی برای یک هدفی تعیین شده بنظرم شما برای دوازدهم که دو ماه مونده کتاب های آزمون محور رو کار کنید و در آخر کنکوریوم مهروماه که کلی امکانات داره سوالات خارج و داخل کنکور+همایش جمع بندی با اسکن کیو آر کد روی کتاب
-
M monirs این موضوع را از مشاوره تحصیلی جابهجا کرد