بزاق😶
-
Farhan Honar
Mahan Xodayi 2
@Mr-Wick
محدثه شعبانی
Mehrsa 14
ممنون از همگی🌸 لطف کردید🌸Sara_R سلام ❤ سارا من ترشح بزاق را توی تست های فصل آزمون و ماز دیدم (قلم چی را یادم نیست و چک نکردم) ولی اوناهم انعکاس گرفتن و بنظرم برای زیست به خیلی سبز و ماز یا قلم چی بیشتر از سنجش میشه اعتماد کرد
خیلی سبز و ماز را هم بر اساس چاپ جدید کتابا بودن
پ.ن : ببخشید تاپیکت اسپم دادم 😕 -
Sara_R سلام ❤ سارا من ترشح بزاق را توی تست های فصل آزمون و ماز دیدم (قلم چی را یادم نیست و چک نکردم) ولی اوناهم انعکاس گرفتن و بنظرم برای زیست به خیلی سبز و ماز یا قلم چی بیشتر از سنجش میشه اعتماد کرد
پ.ن : ببخشید تاپیکت اسپم دادم 😕@mitra-ism-rahmani دیگه اگه سنجش گفته انعکاسی نیست ینی تکلیف کوفتی ما چیه الان؟؟؟
اعصابم خورد شد از دست این کتاب و طراح مریض...زیر ماشین بره ان شاءالله -
Sara_R سلام ❤ سارا من ترشح بزاق را توی تست های فصل آزمون و ماز دیدم (قلم چی را یادم نیست و چک نکردم) ولی اوناهم انعکاس گرفتن و بنظرم برای زیست به خیلی سبز و ماز یا قلم چی بیشتر از سنجش میشه اعتماد کرد
پ.ن : ببخشید تاپیکت اسپم دادم 😕@mitra-ism-rahmani
سلام گلی
اره منم اولین باره دیدم میگه بزاق انعکاس نیس
اصن تعجب کردم
منم یه منبع جدید دارم گفته انعکاسه
منم تو ذهنم 90 درصد انعکاس نگهش میدارم
اون ده درصدم نگه میدارم اگه تو تستی با توجه به بقیه گزینه ها مجبور شدم انعکاس نگیرم
مرسی ازت که گفتی
نه بابا این چه حرفیه:) -
@mitra-ism-rahmani دیگه اگه سنجش گفته انعکاسی نیست ینی تکلیف کوفتی ما چیه الان؟؟؟
اعصابم خورد شد از دست این کتاب و طراح مریض...زیر ماشین بره ان شاءالله@Mr-Wick والا راستش من یازدهم و جامع دوازدهم سنجش آزمون میدادم بعد هر آزمون یه سری غلط ها توی سوالاتش بود و خب نسبت به آزمونای دیگه زیاد بودن یا تست های زیستش سرش خیلی به تناقض میخوردم برا همین دیگه گذاشتمش کلا کنار .....
شما هردوتاشو پیش خودت در نظر بگیر و بیشتر تمرکزتون رو انعکاسی بودنش باشه ....
به اعصاب خودتون هم مثلث باش ⛏😂 -
@mitra-ism-rahmani
سلام گلی
اره منم اولین باره دیدم میگه بزاق انعکاس نیس
اصن تعجب کردم
منم یه منبع جدید دارم گفته انعکاسه
منم تو ذهنم 90 درصد انعکاس نگهش میدارم
اون ده درصدم نگه میدارم اگه تو تستی با توجه به بقیه گزینه ها مجبور شدم انعکاس نگیرم
مرسی ازت که گفتی
نه بابا این چه حرفیه:) -
@Mr-Wick والا راستش من یازدهم و جامع دوازدهم سنجش آزمون میدادم بعد هر آزمون یه سری غلط ها توی سوالاتش بود و خب نسبت به آزمونای دیگه زیاد بودن یا تست های زیستش سرش خیلی به تناقض میخوردم برا همین دیگه گذاشتمش کلا کنار .....
شما هردوتاشو پیش خودت در نظر بگیر و بیشتر تمرکزتون رو انعکاسی بودنش باشه ....
به اعصاب خودتون هم مثلث باش ⛏😂@mitra-ism-rahmani 😂∆
-
سلام دوستان
به نظرتون این جمله درسته یا غلط؟دستگاه عصبی خودمختار میزان ترشح بزاق را به شکل انعکاسی تنظیم میکنند
-
Sara_R سلام . منم تا قبل از اینکه این ئاسخنامه رو ببینم فکر میکردم انعکاسه ... بعد شک کردم رفتم کتاب فیزیولوژیم با اینتررنت رو گشتم. اول درمورد اینکه آیا چیزی که توسط سمپاتیک کنترل بشه میتونه انعکاسی باشه یا نه جواب این میشه بر اساس کتاب که میشه چون تو یه بخشی از کتابم نوشته که ترشح تعریق موضعی از جمله رفلاکس های دسته جمعی حساب میشه که عکسشو میفرستم بعد جلوتر میگه ترشح عرق با سیستم اوتونوم کنترل میشه این یه مورد
دومی هم جلوتر نوشته که ترشح بزاق از رفلکس های خودمختار محسوب میشه که توضیحاتو براتون میفرستم . منبع کتاب خلاصه فیزیولوژی گایتونولی از اونجایی که کنکوره!! و شوخی نداره لطفا لطفا رو چیزی که کتاب مستقیم بهش اشار نکره قطعیت نذارید که خدای نکرده دچار اشتباه نشید.
غلط های تایپی هم ببخشید نصف شبی!! -
Sara_R سلام . منم تا قبل از اینکه این ئاسخنامه رو ببینم فکر میکردم انعکاسه ... بعد شک کردم رفتم کتاب فیزیولوژیم با اینتررنت رو گشتم. اول درمورد اینکه آیا چیزی که توسط سمپاتیک کنترل بشه میتونه انعکاسی باشه یا نه جواب این میشه بر اساس کتاب که میشه چون تو یه بخشی از کتابم نوشته که ترشح تعریق موضعی از جمله رفلاکس های دسته جمعی حساب میشه که عکسشو میفرستم بعد جلوتر میگه ترشح عرق با سیستم اوتونوم کنترل میشه این یه مورد
دومی هم جلوتر نوشته که ترشح بزاق از رفلکس های خودمختار محسوب میشه که توضیحاتو براتون میفرستم . منبع کتاب خلاصه فیزیولوژی گایتونولی از اونجایی که کنکوره!! و شوخی نداره لطفا لطفا رو چیزی که کتاب مستقیم بهش اشار نکره قطعیت نذارید که خدای نکرده دچار اشتباه نشید.
غلط های تایپی هم ببخشید نصف شبی!! -
Sara_R سلام
میشه عکس تست و پاسخناه رو واسم بفرستین؟
میخوام به یکی از دوستان بفرستم ببینم نظرش چیه@Mr-Wick بفرمایید

-
غلط های تایپی هم ببخشید نصف شبی!!@Kosar-Mortazavi ممنون کوثرجان زحمت کشیدی🌸🌸
نه من چیزیو قطعیت نذاشتم🤕 حتی خودمم به یکی از بچه ها گفتم ۹۰ درصد اونجوری تو ذهنم نگه میدارم ۱۰ درصدش اونطوری -
@Kosar-Mortazavi ممنون کوثرجان زحمت کشیدی🌸🌸
نه من چیزیو قطعیت نذاشتم🤕 حتی خودمم به یکی از بچه ها گفتم ۹۰ درصد اونجوری تو ذهنم نگه میدارم ۱۰ درصدش اونطوری@Kosar-Mortazavi ممنون کوثرجان زحمت کشیدی🌸🌸
نه من چیزیو قطعیت نذاشتم🤕 حتی خودمم به یکی از بچه ها گفتم ۹۰ درصد اونجوری تو ذهنم نگه میدارم ۱۰ درصدش اونطوریسلام آره اون پستتو دیدم.
به تو نگفتم کلی گفتم چون من از خارج کتاب مطلب آوردم گفتم شاید بچه هایی که بعدا میخونن اشتباه بشن.