ورود مواد به لوله های مالپیگی
- 
@kosar-mottaghi شکله هم تغییر کرده اتفاقا ، مثلا رو شکل کلیپ نوشته بود از هرکدوم لولها چه موادی میان و ورودشون بر چه اساسیه ولی برا ما بالای همه لوله ها دو خط نوشته مشخص
نکرده دقیق موادو از کدوم میاد و درباره نوع ورودشونم هیچی نگفته@fatima-aziminia در ورود مواد به لوله های مالپیگی گفته است:
@kosar-mottaghi شکله هم تغییر کرده اتفاقا ، مثلا رو شکل کلیپ نوشته بود از هرکدوم لولها چه موادی میان و ورودشون بر چه اساسیه ولی برا ما بالای همه لوله ها دو خط نوشته مشخص
نکرده دقیق موادو از کدوم میاد و درباره نوع ورودشونم هیچی نگفتهعکشو بفرس تا توضیح بدم
 - 
۱.یون پتاسیم و کلر با انتقال فعال به لوله مالپیگی وارد میشن
۲.آب با اسمز وارد لوله مالپیگی میشه
۳.اوریک اسید با انتقال فعال وارد لوله مالپیگی میشه
پ.ن: به ترتیب - 
@fatima-aziminia در ورود مواد به لوله های مالپیگی گفته است:
نکرده دقیق موادو از کدوم میاد و درباره نوع ورودشونم هیچی نگفتهعکشو بفرس تا توضیح بدم
@kosar-mottaghi

بفرمایید - 
۱.یون پتاسیم و کلر با انتقال فعال به لوله مالپیگی وارد میشن
۲.آب با اسمز وارد لوله مالپیگی میشه
۳.اوریک اسید با انتقال فعال وارد لوله مالپیگی میشه
پ.ن: به ترتیب - 
@fatima-aziminia این چیزی هست که تا به الان استفاده کردم و واسه تستا جواب داده...
دیگه خودتون دانید

- 
@fatima-aziminia این چیزی هست که تا به الان استفاده کردم و واسه تستا جواب داده...
دیگه خودتون دانید

- 
H_R آخه من با اینکه دویست سیصد تست دیدم برای این فصل تو هیچکدوم به این اشاره ای نکرده بودن به همین خاطر فکر کردم شاید تغییرش دادن،درکل ممنونم

@fatima-aziminia خواهش میکنم⚘
 - 
@kosar-mottaghi آره بهتره من مشکلی ندارم که بیشتر بدونم بخاطر همین کلیپای قدیمیو نگاه میکنم فقط ترسم ازین بود که یه چیزیو حذف نکرده باشن و عوضش کرده باشن حل شد دیگه

Farhan Honar سلام
این که باید به ترتیب بدونیم اول چی به لوله مالپیگی میاد چ بعدش چی میاد تو کتاب هستش؟یا حذف شده؟ینی ترتیبشو باید بدونیم؟؟؟
@fatima-aziminia
ببخشید تو تاپیکت این سئوالو پرسیدم

- 
Farhan Honar سلام
این که باید به ترتیب بدونیم اول چی به لوله مالپیگی میاد چ بعدش چی میاد تو کتاب هستش؟یا حذف شده؟ینی ترتیبشو باید بدونیم؟؟؟
@fatima-aziminia
ببخشید تو تاپیکت این سئوالو پرسیدم

@Mr-Wick سلام. نه حذف شده.

- 
@Mr-Wick سلام. نه حذف شده.