برنامهریزی کنکور ۱۴۰۲
-
سلام بر دوستان .
برنامهریزی راه ابریشم برای ما یازدهمی ها که از تابستان میخواهیم دهم رو بخونیم و یازدهم رو جمع ببندیم ، در نظر گرفتید ؟ مثلاً در فرسنگ دو ، از مبحث دوازدهم هم اومده !یعنی باید تابستان دوازدهمم بخونیم ؟
-
سلام بر دوستان .
برنامهریزی راه ابریشم برای ما یازدهمی ها که از تابستان میخواهیم دهم رو بخونیم و یازدهم رو جمع ببندیم ، در نظر گرفتید ؟ مثلاً در فرسنگ دو ، از مبحث دوازدهم هم اومده !یعنی باید تابستان دوازدهمم بخونیم ؟
مهدی محمدی 6
سلام دوست عزیز
معمولا بهتره در تابستون قبل از دوازدهم پایه یعنی دهم یا یازدهم رو از بین فرسنگ ها پیدا کنی و بخونی (بر حسب نیاز)
که انشالله تیم آلا برنامه مطالعاتی تابستونی در اختیاتون قرار میده اما فعلا منتظرش نباشید انشالله اون روزی که پروژه سال جدید میخواد شروع بشه همون روز برنامه رو قرار میدن -
از من می شنوی اگه راه ابریشم الان داری ...همین الان شروع کن فرسنگ های که دهم و یازدهم دارن رو پیدا کنو جلو برو
....
چرا اینو میگم چون اون موقع هم من سال پیش توی همین موقع ها راه ابریشم داشتم ولی موندم و از تیرماه شروع کردم که کار اشتباهی کردم
اگه از اردیبهشت شروع میکردم دوازدهم هم میتونستم پیش برم ( نیم سال اول دوازدهم)ولی فقط فقط دهم تخصصی رو همه ی تست هاش رو زدم یعنی با استفاده از راه ابریشم
....
اینو میگم که بدونی راه ابریشم خیلی طولانیه و الان تقربیا تجربه ۱ سال استفاده کامل رو ازش دارم
....
بعضی اوقات اگه خواستی میتونی سرعت ویدیو رو ببری بالا البته اگه بازده ات پایین نیاد -
سلام بر دوستان .
مهدی محمدی 6 بیا پی وی راهنماییت کنم
-
سلام بر دوستان .
مهدی محمدی 6 چون خواستم پیام بدم بهت نشد
محدود کردی خودت بیا -
مهدی محمدی 6 بیا پی وی راهنماییت کنم
رکسانا موسویان میتونین در رابطه با برنامه ریزی راه ابریشم برای تابستون من رو هم راهنمایی کنین؟!
-
رکسانا موسویان میتونین در رابطه با برنامه ریزی راه ابریشم برای تابستون من رو هم راهنمایی کنین؟!
mostafa mtd میتونی از برنامه ۱۴۰۰-۱۴۰۱ تابستون استفاده کنی فقط تاریخ روزا رو استفاده کنی
-
سلام بر دوستان .
مهدی محمدی 6 داداش حتما دهم یازدهم راه ابریشمو تابستون تموم کن که نکنی نمیرسی طول سال تحصیلی تست بزنی
-
مهدی محمدی 6 داداش حتما دهم یازدهم راه ابریشمو تابستون تموم کن که نکنی نمیرسی طول سال تحصیلی تست بزنی
mahdi abdollahpour خب طبق چه برنامه ای؟
حجمش خیلی زیاده -
mahdi abdollahpour خب طبق چه برنامه ای؟
حجمش خیلی زیادهmostafa mtd کلا به خودت متکی باش
بخوایی منتظر آلا بشی باید قرص اعصاب مصرف کنی -
M monirs این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد