برنامه هفتگی یا ماهانه
-
من یک موجودیم که یک برنامه نیاز دارم
کسی هست کمکم کنه؟
با تشکر
@دانش-آموزان-آلاء
@ادمین
@حامیان-آلاء-مشاور
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ناظم -
این پست پاک شده!
-
چرا خودت نمی نویسی؟
-
این پست پاک شده!
@1540557162
chikar konim hala?
-
نمیدونم من کلا دپرسم
-
چرا خودت نمی نویسی؟
@1540557162 chon k mipichonm ya shor migire khely sakht minevism
-
دقیقا منم همینجوریم
-
دقیقا منم همینجوریم
@1540557162 bar name minevism 2:30 fizik on vaght 7 saat fizik mikkhonm
minevism teste donbale 1 doone hm nmiznm test -
اره خیلیااینطورین
-
اره خیلیااینطورین
@1540557162 در برنامه هفتگی یا ماهانه گفته است:
ن
akhe dg alan vaghte azmono khata nist 18 abane v mn sale dovome konkurame
besyar negararn -
نمیدونم !!!قاطی کردم
-
خودت باید پیدا کنی برنامتو اصول برنامه ریزی اینه تو هر رشته ای تا عید باید دو اختصاصی و دو عمومی رو حتما بخونی اگه این کارو بکنی راحت عمومی هات تا عید بسته میشن و میمونن اختصاصیهات که اونا هم تا زمانی که شروع بشه کنکور میتونی ببیندیشون
-
خودت باید پیدا کنی برنامتو اصول برنامه ریزی اینه تو هر رشته ای تا عید باید دو اختصاصی و دو عمومی رو حتما بخونی اگه این کارو بکنی راحت عمومی هات تا عید بسته میشن و میمونن اختصاصیهات که اونا هم تا زمانی که شروع بشه کنکور میتونی ببیندیشون
22ستاره اخه پارسالم رو عمومی البته به جز عربی خیلی مانور دادم خوندن ادبیات و زبان خیلی برام سادس در کنارش به زور دارم عربی میخونم
دینی رو گذاشتم بعدددددددا
ولی باید یه جوری مثل ادم برنامه داشته باشم که مطمئن باشم که میشه باهاش اختصاصی رو درستو به بقیه رسوندش
مشکل اینه ":( -
22ستاره اخه پارسالم رو عمومی البته به جز عربی خیلی مانور دادم خوندن ادبیات و زبان خیلی برام سادس در کنارش به زور دارم عربی میخونم
ولی باید یه جوری مثل ادم برنامه داشته باشم که مطمئن باشم که میشه باهاش اختصاصی رو درستو به بقیه رسوندش
مشکل اینه ":(@mohandes در برنامه هفتگی یا ماهانه گفته است:
مشکل اینه ":(رشتتون چیه //؟
-
@mohandes در برنامه هفتگی یا ماهانه گفته است:
مشکل اینه ":(رشتتون چیه //؟
-
22ستاره ریاضی
شما که تو ادبیات و زبان که خیلی میگین براتون ساده هستش و خوب خوندین مروری اگه به گذشته داشته باشید پس یادتون میاد بهتره پس با تست زدن هروز یکی از این دروس پیش برین و روزانه سه اختصاصی ویه عمومی که همون عربی باشه بیشتر بخونید چون عربی به اندازه دروس اختصاصی پر اهمیت هستش
-
22ستاره ریاضی
شما که تو ادبیات و زبان که خیلی میگین براتون ساده هستش و خوب خوندین مروری اگه به گذشته داشته باشید پس یادتون میاد بهتره پس با تست زدن هروز یکی از این دروس پیش برین و روزانه سه اختصاصی ویه عمومی که همون عربی باشه بیشتر بخونید چون عربی به اندازه دروس اختصاصی پر اهمیت هستش
22ستاره در برنامه هفتگی یا ماهانه گفته است:
صاصی پر اهمیت هستش
اره میدونم واقعا اوضاع عربیم افتضاحه درس راحتیه ولی خب من نخوندم میرم فقط معنی میزنم سر جلسه ولی باید درست بخونمش
میدونی اجی نمیدونم چرا انقدر از اختصاصی عقبم -
صاصی پر اهمیت هستش
اره میدونم واقعا اوضاع عربیم افتضاحه درس راحتیه ولی خب من نخوندم میرم فقط معنی میزنم سر جلسه ولی باید درست بخونمش
میدونی اجی نمیدونم چرا انقدر از اختصاصی عقبم@mohandes در برنامه هفتگی یا ماهانه گفته است:
صاصی پر اهمیت هستش
میدونی اجی نمیدونم چرا انقدر از اختصاصی عقبماینجوری اگه فکر کنید که عقبین خیلی بده اگه شروع درستی داشته باشید حتما میرسید به هدفتون
-
صاصی پر اهمیت هستش
میدونی اجی نمیدونم چرا انقدر از اختصاصی عقبماینجوری اگه فکر کنید که عقبین خیلی بده اگه شروع درستی داشته باشید حتما میرسید به هدفتون
-
22ستاره مشکل حل تسته این خیلی سخته برام این ریاضی حل تستش خیلی حوصله میخواد
درسته سخته ولی خب کنکورم سختیاش همینه دیگه یکی از سختیهاش اینه که باید خوب حوصله داشته باشین و تمرکز تا موفق بشین