جانوری 🐴
-
سلام
پلاناریا،پارامسی و هیدر حفره گوارشی دارن؟🤔
فرق کیسه گوارشی و حفره گوارشی چیست؟
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
M Mr. Wick marked this topic as a question on
-
حفره گوارشی کیسه است که راه ورودی و خروجی اش یکی است و جایگاه گوارش غذا در برخی از جانداران است. حرکات انقباضی حفره گوارشی منجر به گوارش مکانیکی غذا و آنزیم های سلول های دیواره حفره منجر به گوارش شیمیایی غذا می شوند. جهت جریان مواد در حفره گوارشی دو طرفه می باشد.
-
کیسه گوارشی :
همانطور که از نامش برمی آید همانند یک کیسه فقط یک راه ورود و خروج دارد. برای مثال:
کیسه تنان ( هیدر – عروس دریایی ...)
-
ابتدا گوارش برون سلولی سپس گوارش درون سلولی
-
کیسه گوارشی فقط یک راه به بیرون دارد ( برخلاف لوله گوارشی که دو منفذ دارد. )
-
-
کیسه گوارشی :
همانطور که از نامش برمی آید همانند یک کیسه فقط یک راه ورود و خروج دارد. برای مثال:
کیسه تنان ( هیدر – عروس دریایی ...)
-
ابتدا گوارش برون سلولی سپس گوارش درون سلولی
-
کیسه گوارشی فقط یک راه به بیرون دارد ( برخلاف لوله گوارشی که دو منفذ دارد. )
@fazel-zakeri پلاناریا پارامسی هیدر
اینا حفره گوارشی دارن؟ -
-
@Mr-.-Wick سلام. بله هیدر و عروس دریایی و اینا که جزو کیسه تنان اند و نیز پلاناریا کیسه ی گوارشی دارند که همان حفره گوارشی است.
پارامسی حفره یا کیسه گوارشی نداره بلکه واکوئل گوادشی داره.حفره عمومی هم داریم . این تو چاپ قبلی بود و حذف شده.
فقط این نکته هم گوشه جیب داشته باش که جانورانی که لوله ی گوارش ندارن نمیتونند حفره عمومی داشته باشند. -
@Mr-.-Wick سلام. بله هیدر و عروس دریایی و اینا که جزو کیسه تنان اند و نیز پلاناریا کیسه ی گوارشی دارند که همان حفره گوارشی است.
پارامسی حفره یا کیسه گوارشی نداره بلکه واکوئل گوادشی داره.حفره عمومی هم داریم . این تو چاپ قبلی بود و حذف شده.
فقط این نکته هم گوشه جیب داشته باش که جانورانی که لوله ی گوارش ندارن نمیتونند حفره عمومی داشته باشند.Farhan Honar ممنون
ولی من یه جا خوندم که پارامسی هم حفره گوارشی نوشته بود داره.
مطمئنی؟ -
Farhan Honar ممنون
مطمئنی؟@Mr-Wick نه آخه پارامسی تک یاخته ای هست .حفره مفره که نداره
-
Farhan Honar ممنون
مطمئنی؟@Mr-Wick
شاید با حفره دهانی اشتباه گرفتی... پارامسی کلا یه سلوله چه جوری حفره گوارشی داشته باشه. -
@fazel-zakeri Farhan Honar سید حسین حسینی 0
دمتون گرم🙌🏼👌🏼🌹 -
M Mr. Wick has marked this topic as solved on