سنجش امروز زیست
-
@حامد-صباحی ممنون🌺
-
@zahra-forouzanfar
خواهش می کنم ان شالله که موفق باشین
فقط من چون آزمون نبودم سطح سوالات ریاضی چطور بود؟ -
@zahra-forouzanfar
دو میاد گزینه سه هم غلطه چون مخروط سیاهرگی نداریم بلکه مخروط سرخرگی داریم به قول استاد موقاری گزینه رو اشتباه چسبونده@حامد-صباحی گزاره چهارم غلط نیست؟؟
-
@Mr-Wick
بزار برم سوالو نگاه کنم -
@Mr-Wick
نه درسته داوش
ببین ماهیان غضروفی مثل کوسه ها و سفره ماهی ها علاوه بر کلیه ها دارای غدد راست روده ای هستن که محلول نمک سدیم کلرید غلیظ NaCl aq M(h) رو به روده ترشح می کنند -
@Mr-Wick
نه درسته داوش
ببین ماهیان غضروفی مثل کوسه ها و سفره ماهی ها علاوه بر کلیه ها دارای غدد راست روده ای هستن که محلول نمک سدیم کلرید غلیظ NaCl aq M(h) رو به روده ترشح می کنند@حامد-صباحی در سنجش امروز زیست گفته است:
سدیم کلرید غلیظ NaCl aq M(h)** رو به روده ترشح می کنند
نمنه؟
-
@حامد-صباحی در سنجش امروز زیست گفته است:
سدیم کلرید غلیظ NaCl aq M(h)** رو به روده ترشح می کنند
نمنه؟
@Mr-Wick
NaCl
یعنی سدیم کلرید
aq یعنی محلول
M
یعنی غلظت
h
یعنی زیاد همون هارد hard هست -
@حامد-صباحی داوووووووووش با من زیر سیکل صحبت کن اینارو نمیفهمم من
-
@Mr-Wick
چشم 😅😅 -
@حامد-صباحی من چقد هارد دوست دارم😶😂
-
@Mr-Wick
😅😅 -
@zahra-forouzanfar
-
M maryam111 این موضوع را از زمین شناسی جابهجا کرد
-
M maryam111 این موضوع را از آزمون جابهجا کرد
-
@zahra-forouzanfar در سنجش امروز زیست گفته است:

سوال ۱۸۳ بین ۱و۴ گیر کردم
حل شد سوالاتون یا نظرمو بگم.؟؟
-
@zahra-forouzanfar در سنجش امروز زیست گفته است:

سوال ۱۸۳ بین ۱و۴ گیر کردم
حل شد سوالاتون یا نظرمو بگم.؟؟
سید حسین حسینی 0 تا پاسخنامه نیومده همه چی میشه گفت....شما هم بگو
-
@zahra-forouzanfar
از نظر علمی گزینه یک درست هستش و لی از نظر کتاب هردو گزینه میتونه درست باشه.... بازم از دوستان کاربلد سوال کنین... -
@zahra-forouzanfar
از نظر علمی گزینه یک درست هستش و لی از نظر کتاب هردو گزینه میتونه درست باشه.... بازم از دوستان کاربلد سوال کنین...سید حسین حسینی 0
چون در اولین یکدهم ثانیه انقباض بطنی هر چهارتا دریچه بستست گزینه یک درست تره... البته این نکته رو یاد نگیرین چون کنکور بعید میدونم ازاین سوال بیاره. -
@Mr-Wick رد چهار فکر کنم برای اینه که صدای قوی و گنگ و طولانی مربوط به دریچه های دهلیزی بطنیه و ربطی به ورود خون به سرخرگ ها نداره
Matin Mousavi 1
نه اینو نمیتونیم بگیم... چون سوال گفته همزمانی صدا و ورود خون... ـنگفته بسته شدن دریچه سینی.. اگه اشتباه نکنم. -
@zahra-forouzanfar سلام من گزینه ۴زدم چون موقع انقباض بطن خون وارد سرخرگ میشه و منظور سوال انقباض بطنه امیدوارم درست باشه