سنجش امروز زیست
-
@zahra-forouzanfar در سنجش امروز زیست گفته است:

سوال ۱۸۳ بین ۱و۴ گیر کردم
حل شد سوالاتون یا نظرمو بگم.؟؟
سید حسین حسینی 0 تا پاسخنامه نیومده همه چی میشه گفت....شما هم بگو
-
@zahra-forouzanfar
از نظر علمی گزینه یک درست هستش و لی از نظر کتاب هردو گزینه میتونه درست باشه.... بازم از دوستان کاربلد سوال کنین... -
@zahra-forouzanfar
از نظر علمی گزینه یک درست هستش و لی از نظر کتاب هردو گزینه میتونه درست باشه.... بازم از دوستان کاربلد سوال کنین...سید حسین حسینی 0
چون در اولین یکدهم ثانیه انقباض بطنی هر چهارتا دریچه بستست گزینه یک درست تره... البته این نکته رو یاد نگیرین چون کنکور بعید میدونم ازاین سوال بیاره. -
@Mr-Wick رد چهار فکر کنم برای اینه که صدای قوی و گنگ و طولانی مربوط به دریچه های دهلیزی بطنیه و ربطی به ورود خون به سرخرگ ها نداره
Matin Mousavi 1
نه اینو نمیتونیم بگیم... چون سوال گفته همزمانی صدا و ورود خون... ـنگفته بسته شدن دریچه سینی.. اگه اشتباه نکنم. -
@zahra-forouzanfar سلام من گزینه ۴زدم چون موقع انقباض بطن خون وارد سرخرگ میشه و منظور سوال انقباض بطنه امیدوارم درست باشه
-
@zahra-forouzanfar
سلام
بنظرم گزینه یک درست تره،چون صدای اول مربوط به بسته شدن دریچه های دهلیزی هستش و تقریبا یکم بعدش دریچه های سینی باز میشه و خون وارد سرخرگ ها میشه در ثانی ورود خون همون باز شدن دریچه هست مگه باز شدن دریچه صدا داره؟؟ما صدای قلب رو صرفا برای بسته شدن خوندیم... -
@zahra-forouzanfar سلام من گزینه ۴زدم چون موقع انقباض بطن خون وارد سرخرگ میشه و منظور سوال انقباض بطنه امیدوارم درست باشه
Faez Fateminia در سنجش امروز زیست گفته است:
غلطه انگار 😐👀
-
Faez Fateminia در سنجش امروز زیست گفته است:
غلطه انگار 😐👀
Faez Fateminia جوابو دارین؟؟
-
خیلی ممنونم از همه دوستان🌺
-
@zahra-forouzanfar جواب یک بود؟
-
@Mr-Wick راستش منتظر پاسخنامه هستم 😅
اومد عکس جواب رو میفرستم -
@zahra-forouzanfar یک...
-
این پست پاک شده!
-
@zahra-forouzanfar ببخشید یه حدس داشتم مطمئن نبودم درست باشه آلا هم که سریع پستو ارسال میکنه🤐
-
Faez Fateminia جوابو دارین؟؟
Mahan Xodayi 2 بله تو سایت گذاشتن تازه دیدم
-

جواب گزینه یک
-
@zahra-forouzanfar چه توضیح کاملی!
برا گرینه 4هیچکوفتی نگفته -
@Mr-Wick دقیقا🥲🥲😂
-
@Mr-Wick توجیه چهار اینه که باز شدن دریچه صدا نداره....
-
@Mr-Wick توجیه چهار اینه که باز شدن دریچه صدا نداره....
Mahan Xodayi 2 عزیز وقتی خون وارد سرخرگ میشه که انقباض بطن هست بسته شدن دریچه های میترال و سه لختی هم عامل صدای گنگ و...هستند!