نصیحتم کنید درس بخونم
-
-
من کنکوری نیستم
ولی از روزات درست استفاده کنمفید
جوری که از دو طر بوم نیفتی -
سلام
به آینده نگاه کن ... چیزی میبینی دوست من؟ بله من هم میبینم ........... آرامش و استخلاص از روز های گذشته ای که برات خاطره میشنزمان هایی که دارن میگذرن رو مغتنم بشمار ........ خیلی ها تایم هایی رو که پیش رو داری رو رد کردن و گذشتن و افسوسشو میخورن ...........
هر درسی رو خوندی هر اشکالی داشتی بپرس
سعی کن عاری از هر مشکلی تو درس ها باشی .........اگه میخوای یه نصحیت بهت بکنم، اینم اونه:
وقت هر کار نگه دار که نافع نبود
نوشدارو که پس از مرگ به سهراب دهی -
-
نصیحتم بکنیم فایده نداره!
چون باید خودت بخای
خودت بخای ک بخونی
باید اون انگیزه توی خودت ایجاد بشه برا خوندن!
هدف داشه باشی
ک اگ این مورد اخریُ داشه باشی هیچی نمیتونه مانعت بشه:) -
مهراب معتمدی نیا سلام درس بخونید
-
این پست پاک شده!
-
سلام، درس بخون
-
درس نخونی باید بری یللی تللی
-
مهراب معتمدی نیا سلام درس بخونید
Faez Fateminia ولی جدا از شوخی بخوام کمکتون کنم :
اینو همیشه یادتون باشه که خوبیه زود شروع کردن برا کنکور اینه که میتونید اشتباه های بیشتری تجربه کنید و همچنین ضرر کمتری ببینیداولا بخاطر تایید و تحسین بقیه حتی پدر مادرتون درس نخونید و تا وقت دارید تکلیفتون رو راجع به این قضیه معلوم کنید
دوما اینو بدونید که اصلا مهم نیست که حالتون بده یا اتفاق بدی براتون افتاده یا هرچییی (حتی دور از جونتون در حال مرگید) باید و باید درس بخونید
سوما، اینکه مطالب رو حفظ کنید ببخشید ولی به درد خودتون میخوره و به هر شکلی که میتونید مفهوم رو درک کنید (یه قانونی برا خودتون داشته باشید که اگه مفهوم یه مبحث رو فقط یکیشو یاد بگیرید از حفظ کردن کتاب های سه پایه بیشتر بدردتون میخوره)
در ضمن مهم ترین کاری که الان میتونید انجام بدید اینه که حتما حتما تا اطلاعاتتون هنوز کمه و هنوز خیلی ترکیبی نیست کتاب های دهمتون رو حتما مفهومی مطالعه کنید و همزمان تست هم بزنید اصلا هم نتیجه مهم نیست فقط یاد بگیرید
فعلا چیز دیگه ای یادم نمیاد
امیدوارم همینا یکمی کمکتون کنه
-
مهراب معتمدی نیا کجایی بیام برات؟ درس نمی خونی خونه خراب سیت میگم کجایی
-
مهراب معتمدی نیا روزی ۳-۴ساعت برای دهم کافیه
-
مهراب معتمدی نیا روزی ۳-۴ساعت برای دهم کافیه
mahdi abdollahpour
اونم زیاده
۲۰ min -
mahdi abdollahpour
اونم زیاده
۲۰ min -
وقتی به این موقعیتی که الان من «شاید هم ما» هستم برسی میفهمی نصیحت فایده نداشته، خودت باید خودتو تکون بدی
هر چی بیای بالاتر میفهمی چه فرصت های زیادی داشتی و درس ها رو چقدر پررررت میتونستی ببندی -
سلام، درس بخون
امیرحسین حاجی پور فوق العاده بود
-
مهراب معتمدی نیا
سلام علیکم
خیلی خوشحالم که یه فردی مثل شما از الان به فکره
و این خیلی خوبه
به نظرم الان که دهمید درس بخونید
تفریحاتتون رو اصلا قطع نکنید
بعضی دبیرای آلا واقعا فوق العاده هستن و نظیر ندارن مثل جناب موقاری حتما ازشون استفاده کنید
و اینکه سعی کنید سرمایه عمرتون رو صرف کارهای بیهوده نکنید
در ضمن خدا رو شکر کنید که یه هیولایی مثل کرونا هم از یه جهنم دره ای نمیاد که دیگه مدرسه و اینا رو تعطیل کنه -
مهراب معتمدی نیا
سلام علیکم
خیلی خوشحالم که یه فردی مثل شما از الان به فکره
و این خیلی خوبه
به نظرم الان که دهمید درس بخونید
تفریحاتتون رو اصلا قطع نکنید
بعضی دبیرای آلا واقعا فوق العاده هستن و نظیر ندارن مثل جناب موقاری حتما ازشون استفاده کنید
و اینکه سعی کنید سرمایه عمرتون رو صرف کارهای بیهوده نکنید
در ضمن خدا رو شکر کنید که یه هیولایی مثل کرونا هم از یه جهنم دره ای نمیاد که دیگه مدرسه و اینا رو تعطیل کنه