کتاب شبیه ساز کنکور؟؟!!
-
سلام دوستان، برای جمع بندی کنکور، کدوم کتاب شبیه ساز کنکور بهتره؟ دور دنیا در ۴ ساعت یا کنکوریوم؟؟؟
-
دور دنیا که هیچ چند کنکور خیلی سبز و کنکوریوم در نتیجه کنکوریوم خیییییللللیییییی باحاله تازه روی کتاب یک کیو آر کدی هست که اگه اسکن کنی ویدیو بهترین معلم ها هر درس رو جمع بندی میکنن با کلی تست مهم و یک چیز باحال دیگه که اگه از پاسخ برگ عکس بگیری درصد میگره برات
چند کنکور خیلی سبز و کنکوریوم مهروماه:به صورت دفتر چه ای مثل کنکور
دور دنیا و کانون:به صورت چاپی
و تست های جایگزین برای کنکور های نظام قدیم (تالیفی) کنکوریوم و چند کنکور بهترن
-
سلام دوستان، برای جمع بندی کنکور، کدوم کتاب شبیه ساز کنکور بهتره؟ دور دنیا در ۴ ساعت یا کنکوریوم؟؟؟
Fateme Samaei
صد در صد کنکوریوم بهتره
چون هم بصورت دفترچه ای هست و لازم نیست یه کتاب سنگین باز کنی و شرایطش میشه دقیقا عین روز کنکور
هم با نرم افزارش میتونی یه کارنامه داشته باشی و پیشرفتت تو هر ازمون رو نشون میده
هم اینکه یه دفترچه داره که تحلیل کنکورای اخیر از نظر بارم بندی و تیپ شناسی و اینا داره
من خودمم کنکوریوم گرفتم -
Fateme Samaei سلام من از چند کنکور خیلی سبز استفاده میکنم خیلی خوبه هم توی تحلیل های سوال ها جای جواب توی کتاب رو گفته و میشه فهمید کجاه اشکال داری و درضمن سوالاتش هم به صورت دفترچه و کاملا شبیه کنکوره به نظرم خوبه
اگه خواستین میتونم از مدل پاسخنامه و پاسخ های تشریحیش عکس بفرستم -
Fateme Samaei سلام من از چند کنکور خیلی سبز استفاده میکنم خیلی خوبه هم توی تحلیل های سوال ها جای جواب توی کتاب رو گفته و میشه فهمید کجاه اشکال داری و درضمن سوالاتش هم به صورت دفترچه و کاملا شبیه کنکوره به نظرم خوبه
اگه خواستین میتونم از مدل پاسخنامه و پاسخ های تشریحیش عکس بفرستمFaez Fateminia ممنون از راهنماییتون
-
دور دنیا که هیچ چند کنکور خیلی سبز و کنکوریوم در نتیجه کنکوریوم خیییییللللیییییی باحاله تازه روی کتاب یک کیو آر کدی هست که اگه اسکن کنی ویدیو بهترین معلم ها هر درس رو جمع بندی میکنن با کلی تست مهم و یک چیز باحال دیگه که اگه از پاسخ برگ عکس بگیری درصد میگره برات
چند کنکور خیلی سبز و کنکوریوم مهروماه:به صورت دفتر چه ای مثل کنکور
دور دنیا و کانون:به صورت چاپی
و تست های جایگزین برای کنکور های نظام قدیم (تالیفی) کنکوریوم و چند کنکور بهترن
mahdi komari 0 چه جالب ممنون از شما
-
قهوه تلخ ممنونم
-
mahdi komari 0 چه جالب ممنون از شما
Fateme Samaei خواهش
-
قهوه تلخ ممنونم
Fateme Samaei خواهش عزیزم موفق باشی