آزمون دیروز قلمچی
-
تست ۱۵۲)گفته تو قورباغه کیسه های هوا دار در افزایش کارایی تنفس در آنها نسب به پستانداران نقش ندارد.
اینو درست گرفته ولی آخه مگه کیسه هوا دار دارن که نقش داشته باشه با نه؟غلط نمیشه؟ یا من خیلی حساس شدمتست۱۴۹)بیشتر کیسه های هوا دار مثل شش ها در جلوی بدن قرار گرفتهاند.
اینو درست گرفته ولی آخه با توجه به شکل کتاب شش ها عقب نیستن؟:/تست۱۴۳)در نوعی جانور دارای غدد راست روده ای جهت جریان خون در تیغه های آبششی مربوط به دو ردیف رشته ابششی یک کمان همواره هم جهت با یکدیگر است.
اینو غلط گرفته ولیفکر میکنم درسته متوجه نمیشم توضیح میدین لطفاتموم شد😁
راه-ابریشمی-ها-زیست
دانش-آموزان-آلاء -
تست ۱۵۲)گفته تو قورباغه کیسه های هوا دار در افزایش کارایی تنفس در آنها نسب به پستانداران نقش ندارد.
اینو درست گرفته ولی آخه مگه کیسه هوا دار دارن که نقش داشته باشه با نه؟غلط نمیشه؟ یا من خیلی حساس شدمتست۱۴۹)بیشتر کیسه های هوا دار مثل شش ها در جلوی بدن قرار گرفتهاند.
اینو درست گرفته ولی آخه با توجه به شکل کتاب شش ها عقب نیستن؟:/تست۱۴۳)در نوعی جانور دارای غدد راست روده ای جهت جریان خون در تیغه های آبششی مربوط به دو ردیف رشته ابششی یک کمان همواره هم جهت با یکدیگر است.
راه-ابریشمی-ها-زیست
دانش-آموزان-آلاء@Zahra-Hamrang در آزمون دیروز قلمچی گفته است:
اینو درست گرفته ولی آخه مگه کیسه هوا دار دارن که نقش داشته باشه با نه؟غلط نمیشه؟ یا من خیلی حساس شدم درود. ندارن دیگه که نقش داشته باشن خب درستهتست۱۴۹)بیشتر کیسه های هوا دار مثل شش ها در جلوی بدن قرار گرفتهاند.
اینو درست گرفته ولی آخه با توجه به شکل کتاب شش ها عقب نیستن؟:/ خیر شش ها در قسمت جلویی هستنتست۱۴۳)در نوعی جانور دارای غدد راست روده ای جهت جریان خون در تیغه های آبششی مربوط به دو ردیف رشته ابششی یک کمان همواره هم جهت با یکدیگر است.
راه-ابریشمی-ها-زیست
دانش-آموزان-آلاء -
راه-ابریشمی-ها-زیست
دانش-آموزان-آلاء@Zahra-Hamrang
طبق شکل میبینید که جهت جریان خود عکس هم دیگه هست. در مورد سوال سومتون -
@Zahra-Hamrang در آزمون دیروز قلمچی گفته است:
اینو درست گرفته ولی آخه مگه کیسه هوا دار دارن که نقش داشته باشه با نه؟غلط نمیشه؟ یا من خیلی حساس شدم درود. ندارن دیگه که نقش داشته باشن خب درستهتست۱۴۹)بیشتر کیسه های هوا دار مثل شش ها در جلوی بدن قرار گرفتهاند.
اینو درست گرفته ولی آخه با توجه به شکل کتاب شش ها عقب نیستن؟:/ خیر شش ها در قسمت جلویی هستنتست۱۴۳)در نوعی جانور دارای غدد راست روده ای جهت جریان خون در تیغه های آبششی مربوط به دو ردیف رشته ابششی یک کمان همواره هم جهت با یکدیگر است.
راه-ابریشمی-ها-زیست
دانش-آموزان-آلاءMatin Mousavi 1

نگو که این عکس از عقبه؟😶 -
Matin Mousavi 1

نگو که این عکس از عقبه؟😶@Zahra-Hamrang عقب یا جلوشو کتاب ننوشته فقط شش ها رو در قسمت جلو در نظر میگیرن
-
@Zahra-Hamrang
طبق شکل میبینید که جهت جریان خود عکس هم دیگه هست. در مورد سوال سومتونMatin Mousavi 1 این تو کتاب ما نیست که
همینه منظورش؟ -
Matin Mousavi 1 این تو کتاب ما نیست که
همینه منظورش؟@Zahra-Hamrang اره همینو میگه
-
@Zahra-Hamrang اره همینو میگه
Marzieh Abouei اها
یجوری جمله بندی کرده احساس کردم اونایی که دوتا تیغه غل هم هستن رو میگه🚶
مرسی🙌 -
Z Zahra.HD marked this topic as a question on
-
Matin Mousavi 1 این تو کتاب ما نیست که
همینه منظورش؟@Zahra-Hamrang مال ما فرق داره حالا برا شما اینو آوردن تو کتاب جدید
-
@Zahra-Hamrang مال ما فرق داره حالا برا شما اینو آوردن تو کتاب جدید
Matin Mousavi 1 مرسی فهمیدم
دمت گرم🙌 -
Z Zahra.HD marked this topic as a regular topic on
-
Z Zahra.HD marked this topic as a question on
-
Z Zahra.HD has marked this topic as solved on
-
Matin Mousavi 1 مرسی فهمیدم
دمت گرم🙌@Zahra-Hamrang 🙏🙏