استوانه اوندی
-
سلام دوستان
به نظرتون این عبارت درسته یا غلط؟
در استوانه های اوندی موجود در ریشه گیاهان نهان دانه تک لپه ، هر یاخته ای که توسط صفحه های عرضی از یاخته های دیگر جدا شده است دارای دیواره نخستین چوبی نشده در ساختار خود هستند
تجربیا -
S Sara_R marked this topic as a question on
-
سلام دوستان
در استوانه های اوندی موجود در ریشه گیاهان نهان دانه تک لپه ، هر یاخته ای که توسط صفحه های عرضی از یاخته های دیگر جدا شده است دارای دیواره نخستین چوبی نشده در ساختار خود هستند
تجربیاکسی نمی دونست؟:(
-
سلام دوستان
تجربیاSara_R
جمله درسته؟؟
مطمئن نیستم چچن مثال نقضی یادم نمیاد درست گرفتمش -
سلام دوستان
تجربیاSara_R
سلام به نظر درست میاد -
Sara_R
جمله درسته؟؟
مطمئن نیستم چچن مثال نقضی یادم نمیاد درست گرفتمشMahan Xodayi 2
غلط گرفته
این جواب پاسخنامس:
تراکیید ها و یاخته های ابکشی ، توسط صفحه های عرضی از یاخته های دیگر جداشده اند
تنها در یاخته های ابکشی دیواره نخستین سلولزی و چوبی نشده یافت میشودمشکلم اینکه مگه برای دیواره نخستین لفظ چوبی شدن به کار میبرن؟:/
که بگیم تتراکیید دیواره نخستین چوبی شده داره
@سمیه-صادقلو -
Mahan Xodayi 2
غلط گرفته
این جواب پاسخنامس:
تنها در یاخته های ابکشی دیواره نخستین سلولزی و چوبی نشده یافت میشودمشکلم اینکه مگه برای دیواره نخستین لفظ چوبی شدن به کار میبرن؟:/
@سمیه-صادقلوSara_R
هنگ کردم راستش -
@سمیه-صادقلو اشکالی نداره
(قلب ابی و اون شکوفه صورتیه)خخ -
Mahan Xodayi 2
غلط گرفته
این جواب پاسخنامس:
@سمیه-صادقلوSara_R نمیدونم این نکته که میگم درسته یا ن چون منبعش یکم ایراد داره گفته بود این تغییرات در دیواره ها بعضیا حتی در تیغه میانی هم اتفاق میفته مثلا همین لیپیدی شدن اینا.....چوبی هم در نخستین قابلیت رسوب داره
من برا این جمله رو درست در نظر گرفتم فک کردم از چوبی ها یک مورد باشه (عرضی ها)کافیه.....ولی دلایلش متطقی هست -
Sara_R
منم مثل تو با سیستمم (ون گل قرمزه) خخ -
Sara_R نمیدونم این نکته که میگم درسته یا ن چون منبعش یکم ایراد داره گفته بود این تغییرات در دیواره ها بعضیا حتی در تیغه میانی هم اتفاق میفته مثلا همین لیپیدی شدن اینا.....چوبی هم در نخستین قابلیت رسوب داره
من برا این جمله رو درست در نظر گرفتم فک کردم از چوبی ها یک مورد باشه (عرضی ها)کافیه.....ولی دلایلش متطقی هستMahan Xodayi 2 عه چه جالب:/
یعنی می تونیم بگیم چوبیا و اسکرویید ها نخستین چوبی شده دارن؟ -
Mahan Xodayi 2 عه چه جالب:/
یعنی می تونیم بگیم چوبیا و اسکرویید ها نخستین چوبی شده دارن؟Sara_R گفتم که الان نکاتی که گفتین اون نکته یادم اومد ولی نمیدونم برا کنکور امسال هم در نظر میگیرنش یا ن
-
@سمیه-صادقلو من عین فلجام باهاش :/
-
Sara_R گفتم که الان نکاتی که گفتین اون نکته یادم اومد ولی نمیدونم برا کنکور امسال هم در نظر میگیرنش یا ن
Mahan Xodayi 2 اوکی ممنونم
گوشه جیبی میزارمش
لطف کردید -
S Sara_R has marked this topic as solved on
-
Sara_R گفتم که الان نکاتی که گفتین اون نکته یادم اومد ولی نمیدونم برا کنکور امسال هم در نظر میگیرنش یا ن
Mahan Xodayi 2 در استوانه اوندی گفته است:
بازم رفتم چک کردم تاکید کرده چوبی شدن در نخستین یا پسین اتفاق میفته
-
Mahan Xodayi 2 اوکی ممنونم
گوشه جیبی میزارمش
لطف کردیدSara_R خواهش میکنم🖤