ستاره دریایی😒
-
@Ali-Valicheki آی دونت نو
مغزم گیرپاچ کرده به خدا
هر منبعی یه ... من نمیدونم واقعا کدوم منبع استفاده کنم که درست باشه.
بخدا که فک میکردم خیلی سبز خوبه ولی الان دارم به این نتیجه میرسم که چرت و پرت بوده...گاها تست هایی میزنم که نمیدونم از کجاش درآورده اصلا.
الانم نمیدونم ستاره دریایی پوستی داره یا نه😐😶 -
@Alzahra-Daftar خارپوستان مگه جز آبشش پوستی هم دارن؟
-
@Alzahra-Daftar پس لطفا تو کتاب نشون بدین من برم بخونم
-
@Ali-Valicheki آی دونت نو
مغزم گیرپاچ کرده به خدا
هر منبعی یه ... من نمیدونم واقعا کدوم منبع استفاده کنم که درست باشه.
بخدا که فک میکردم خیلی سبز خوبه ولی الان دارم به این نتیجه میرسم که چرت و پرت بوده...گاها تست هایی میزنم که نمیدونم از کجاش درآورده اصلا.
الانم نمیدونم ستاره دریایی پوستی داره یا نه😐😶 -
@Alzahra-Daftar ساده ترین آبشش ها نه اینکه تنفس پوستی!
-
@Alzahra-Daftar الان این دلیلشه؟..منطقی نیست آخه
من تو جزوم زده خارپوستان عزیزمون فقط آبششی ن🥺🥺 -
@Mr-Wick
تنفسش پوستی نیست اگه سوال بگه جانداری که با ساختار هایی در پوست تنفس میکنه هم دوزیست هم ستاره دریایی چون دوزیست که شبکه مویرگی زیر پوست داره اینم ابشش زیر پوست داره به خاطر همون هر دورو در نظر میگیریم ن اینکه ستتاره دریایی تنفس پوستی داره -
@Mr-Wick
تنفسش پوستی نیست اگه سوال بگه جانداری که با ساختار هایی در پوست تنفس میکنه هم دوزیست هم ستاره دریایی چون دوزیست که شبکه مویرگی زیر پوست داره اینم ابشش زیر پوست داره به خاطر همون هر دورو در نظر میگیریم ن اینکه ستتاره دریایی تنفس پوستی داره@سمیه-صادقلو پس در کل کرم خاکی و دوزیست و ستاره دریایی از طریق پوستشون گاز های تنفسی رو به محیط داخلی منتقل میکنن. درست؟
-
@سمیه-صادقلو پس در کل کرم خاکی و دوزیست و ستاره دریایی از طریق پوستشون گاز های تنفسی رو به محیط داخلی منتقل میکنن. درست؟
@Mr-Wick از طریق پوست نه از طریق ساختار های در پوست
اره کرم خاکی هم هست فقط نمیدونم حذف شده یا ن -

-
@Mr-Wick
با توجه به این دوتا میتونیم به این نتیجه برسیم که آبشش در ستاره ی دریایی یه جورایی کارکرد تنفس پوستی رو دارهبه خاطر همین بهش میگن ساده ترین

@Alzahra-Daftar
نخیر نمیتونیم بگییم اینو -
اره کرم خاکی هم هست فقط نمیدونم حذف شده یا ن@سمیه-صادقلو کرم خاکی هستش
-
@Mr-Wick
با توجه به این دوتا میتونیم به این نتیجه برسیم که آبشش در ستاره ی دریایی یه جورایی کارکرد تنفس پوستی رو دارهبه خاطر همین بهش میگن ساده ترین

@Alzahra-Daftar با اجازه مخالفم😶
-
@Ali-Valicheki
اها پس حذف نشده مرسی -
@Mr-Wick

@Alzahra-Daftar 😐😦😳
با توجه به کلمه قبلش نمیتونیم اینو نتیجه گیری کنیم
خدایی چطوری به این نتیجه رسیدین؟؟
نوشته ساده ترین آبشش اولش بعدش ادامه داده
تنفس پوستی یه دسته دیگه س آبشش به دسته دیگه؟
وات ایز گوئینگ آن این هییر -
اره کرم خاکی هم هست فقط نمیدونم حذف شده یا ن@سمیه-صادقلو تست اومده گفته پوست
-
@Mr-Wick میشه تستشم بزاری ؟
-
@Alzahra-Daftar 😐😦😳
با توجه به کلمه قبلش نمیتونیم اینو نتیجه گیری کنیم
خدایی چطوری به این نتیجه رسیدین؟؟
نوشته ساده ترین آبشش اولش بعدش ادامه داده
تنفس پوستی یه دسته دیگه س آبشش به دسته دیگه؟
وات ایز گوئینگ آن این هییر@Mr-Wick
گفتم دگ منظور سوال این نیس ستاره دریایی تنفس پوستی داره بلکه از این نکته استفاده کرده ک وقتی میگه(جانداری که با ساختاری در پوست تبادلات گازی انجام میدهد...) هم دوزیست هم ستاره دریایی باید در نظر گرفته بشه کرم خاکی هم که شما گفتین