ستاره دریایی😒
-
@Mr-Wick درود. گفته از طریق پوست. نگفته که تنفس پوستی. خب آبشش هاش بر سطحش هستن دیگه
Matin Mousavi 1 پس در کل کرم خاکی و دوزیست و ستاره دریایی از طریق پوستشون گاز های تنفسی رو به محیط داخلی منتقل میکنن. درست؟
-
@Alzahra-Daftar نه از پوستش استفاده نمیکنه خواهر بسیجی
این از ساختارش استفاده میکنه -
Matin Mousavi 1 پس در کل کرم خاکی و دوزیست و ستاره دریایی از طریق پوستشون گاز های تنفسی رو به محیط داخلی منتقل میکنن. درست؟
@Mr-Wick آره ولی با مدل های مختلف
اونم نه خود پوستش واسه همه شون
اون ساختار قابل استفاده رو پوست ساخته -
@Mr-Wick
خب دگ گاز های تنفسی از طریق پوست بهتر بود میکفت ساختار درون پوست حالا اگ گیر ندیم ستاره کرم و دوزیست باید در نظر گرفته بشه@سمیه-صادقلو در ستاره دریایی😒 گفته است:
@Mr-Wick
خب دگ گاز های تنفسی از طریق پوست بهتر بود میکفت ساختار درون پوست حالا اگ گیر ندیم ستاره کرم و دوزیست باید در نظر گرفته بشهولی ینظر من ایشون درست میگن
باید میگفت ساختار -
@Mr-Wick بله
-
@Alzahra-Daftar خیر از آبشش رد میشن😂
-
@سمیه-صادقلو در ستاره دریایی😒 گفته است:
@Mr-Wick
خب دگ گاز های تنفسی از طریق پوست بهتر بود میکفت ساختار درون پوست حالا اگ گیر ندیم ستاره کرم و دوزیست باید در نظر گرفته بشهولی ینظر من ایشون درست میگن
باید میگفت ساختار@Mr-Wick دقیقا
-
@سمیه-صادقلو در ستاره دریایی😒 گفته است:
@Mr-Wick
باید میگفت ساختار@Mr-Wick
حالا حتی برا تنفس پوستی هم بهتره بگه ساختار چون از طریق مویرگ ها تنفس میشه ن خود پوست ک ولی در کل بهتره گیر ندیم ب این تو قلم چی هم اینو اورده بود همینجوری -
@Ali-Valicheki خب آبشش مگه در سطح پوست نیست؟؟
-
@Ali-Valicheki خب آبشش مگه در سطح پوست نیست؟؟
Matin Mousavi 1 خب عزیز دل اگه از پوست رد میشد که دیگه نمیگفت آبشش داره
-
@Mr-Wick
حالا حتی برا تنفس پوستی هم بهتره بگه ساختار چون از طریق مویرگ ها تنفس میشه ن خود پوست ک ولی در کل بهتره گیر ندیم ب این تو قلم چی هم اینو اورده بود همینجوری@سمیه-صادقلو چی اومده بود تو قلم؟
-
@Mr-Wick
همین نکته بزار بگردمش -
Matin Mousavi 1 خب عزیز دل اگه از پوست رد میشد که دیگه نمیگفت آبشش داره
-
@Alzahra-Daftar در ستاره دریایی😒 گفته است:
@Ali-Valicheki

تبادل o2 , co2 از طریق پوسته که زیر پوست آبشش اش هست که برجسته شده؟؟
اول سطح پوست رو نشون داده بعد برجستگی های آبشش رو -
@Alzahra-Daftar اونو دیگه یه ساختار در نظر میگیریم که بهش میگیم آبشش خواهر من
-
@Alzahra-Daftar از پوست رد میشن ولی چون تو این تست گفته از ژریق پوست منتقل میشه به محیط داخلی من مشکل دارم
-
قلم چی اینو گفته و درست گرفته ازمون 7 ابان 400 سوال 143