چتر نجات آلا!
-
سلام دوستان خبر دارید چتر نجات آلا چیه و کی میاد بیرون؟ و برا خرداد هم قابل استفاده هستش یا فقط برا کنکوره؟! باتشکر
-
سلام
چتر نجات همایش مخصوص دانش آموزان با پایه خیلی ضعیف هست تا با اون برای همایش آرش آماده بشن
و به زودی در سایت قرار می گیره@M-an یه زمانی میاد که دیگه دیونه شدیم داریم شعر میگیم... آمدی جانم بقربانت ولی حالا چرا
عجله نکنیدا
البته نقدم باعث نمیشه که ازتون تشکرم نکنم
دمتون گرم -
@M-an یه زمانی میاد که دیگه دیونه شدیم داریم شعر میگیم... آمدی جانم بقربانت ولی حالا چرا
عجله نکنیدا
البته نقدم باعث نمیشه که ازتون تشکرم نکنم
دمتون گرم -
mahdi abdollahpour
گروه آموزشی مشاوره ای آلاء چندین سال سابقه و تجربه این کار رو دارن و مطمئنا در زمان مناسب ارائه خواهد شد
شما الان خوب درستون رو بخونید تا بتونید جمع بندی خوبی هم داشته باشید@M-an بله اصلا شکی نیست
میتونید به چن تا سوال پاسخ بدین
سنگلاخ چیه و قراره که به دستمون برسه؟
پس آزمون های بعد 20 اسفند چرا ضبط نشدن و نمیشن؟
امسال نسبت به سال قبل چیشده که آرش قراره دیر بیاد ؟ -
@M-an بله اصلا شکی نیست
میتونید به چن تا سوال پاسخ بدین
سنگلاخ چیه و قراره که به دستمون برسه؟
پس آزمون های بعد 20 اسفند چرا ضبط نشدن و نمیشن؟
امسال نسبت به سال قبل چیشده که آرش قراره دیر بیاد ؟mahdi abdollahpour با سوال آخرتون خیلی خیلی موافقم
واقعا چه اتفاقی افتاده که قراره همایش امسال خیلی دیرتر از همایش پارسال شروع بشه؟!
@M-an -
من دوازدهمم زیاد خوب نیست چه تشریحی چه تستی باز تستی بهترم یه فکری به حال این یه موردم کنید
-
سلام
چتر نجات همایش مخصوص دانش آموزان با پایه خیلی ضعیف هست تا با اون برای همایش آرش آماده بشن
و به زودی در سایت قرار می گیره@M-an سلام خسته نباشید
همایش ارش زبان و عربی نمونه تدریسی یا صحبت کوتاه استاد در مورد همایش روی سایت میشه قرار بگیره
ممنون
-
@M-an سلام خسته نباشید
همایش ارش زبان و عربی نمونه تدریسی یا صحبت کوتاه استاد در مورد همایش روی سایت میشه قرار بگیره
ممنون
@M-an
-
سلام
و به زودی در سایت قرار می گیره@M-an برای همه دروس هست یا فقط برای چند تا؟
-
M monirs این موضوع را از آلاخونه جابهجا کرد
-
سلام من میخواستم چتر نجات رو خریداری کنم اما انقضا زده تا کنکور ۱۴۰۳ این به این معنیه که بعد از خرید، چتر نجات برام باز نمیشه؟