زیست
-
سلام من دیروز داشتم تستهای این بخش رو میزدم یه سری نکته درباره برامدگی های ماهیچه ای و ماهیچه های بطن و دهلیز تو تست بود مثلا
تعداد برامدگی های ماهیچه ای در بطن راست بیشتر از بطن چپه.
ضخامت ماهیچه های بطن در جاهای مختلف آن گوناگون هست.
سطح داخلی بطن به دلیل وجود برامدگی های ماهیچه ای ناصاف تز از سطح داخلی دهلیزهاست.
می خواستم تو این شکل بهم نشون بدید دقیقا برامدگی ماهیچه ای کدوماست و لایه ماهیچه ای کدومه؟؟
چون نمیدونم کدومه نمیتونم این نکته های تستو یادبگیرم و بفهمم قاطی میکنم.

همیار تجربیا راه-ابریشمی-ها-زیست -
سلام

والله دقیق نمیدونم منظورتون از لایه ماهیچه ای چیه!
ولی قسمت هاییکه مشخص کردم نشون میده که برآمدگی های ماهیچه ای کجا ها بیشتره وچون طبق شکل دهلیز راست بزرگتره پس سطحشم بیشتره و برآمدگی زیاد داره و از لحاظ ضخامت دهلیز چپ ضخامت بیشتری داره خب مشخصه تو شکل -
سلام

والله دقیق نمیدونم منظورتون از لایه ماهیچه ای چیه!
ولی قسمت هاییکه مشخص کردم نشون میده که برآمدگی های ماهیچه ای کجا ها بیشتره وچون طبق شکل دهلیز راست بزرگتره پس سطحشم بیشتره و برآمدگی زیاد داره و از لحاظ ضخامت دهلیز چپ ضخامت بیشتری داره خب مشخصه تو شکل@Mr-Wick لایه ماهیچه ای مثلا تو تست نوشته ضخامت ماهیچه بطن درجاهای مختلف ان گوناگون است یا مثلا بخش های لایه ماهیچه ای بطن راست ضخلنت کنتری نسبت به دیواره بین دو بطن دارد
من میگم این ماهیچه کجاست منظورش چیه کجای این عکسه -
@Mr-Wick لایه ماهیچه ای مثلا تو تست نوشته ضخامت ماهیچه بطن درجاهای مختلف ان گوناگون است یا مثلا بخش های لایه ماهیچه ای بطن راست ضخلنت کنتری نسبت به دیواره بین دو بطن دارد
من میگم این ماهیچه کجاست منظورش چیه کجای این عکسهLeili Salahi
مگه ساختار قلب از ماهیچه های قلبی تشکیل نشده؟پس وقتی قلب رو برش طولی میدیم می تونی ضخامت قلب ببینی

-
@Mr-Wick لایه ماهیچه ای مثلا تو تست نوشته ضخامت ماهیچه بطن درجاهای مختلف ان گوناگون است یا مثلا بخش های لایه ماهیچه ای بطن راست ضخلنت کنتری نسبت به دیواره بین دو بطن دارد
من میگم این ماهیچه کجاست منظورش چیه کجای این عکسهLeili Salahi همونجاهاییکه مشخص کردم بافت ماهیچه ای هستش و لایه ماهیچه ای قلب حساب میشه
-
Leili Salahi
مگه ساختار قلب از ماهیچه های قلبی تشکیل نشده؟پس وقتی قلب رو برش طولی میدیم می تونی ضخامت قلب ببینی

@حامد-صباحی پس برامدگی ماهیچه ای چیه
تفاوت ماهیچه و برامدگی ماهیچه ای
تاپیک اول و بخونین لطفا -
Leili Salahi همونجاهاییکه مشخص کردم بافت ماهیچه ای هستش و لایه ماهیچه ای قلب حساب میشه
@Mr-Wick یعنی ماهیچه است هم برامدگی
-
@Mr-Wick یعنی ماهیچه است هم برامدگی
Leili Salahi اره هموناییدکه مشخص کردم سرتاسر ماهیچه هستش و برآمدگی هاشم مشخصه دیگه برآمدگی ینی بیرون زدگی
-
Leili Salahi اره هموناییدکه مشخص کردم سرتاسر ماهیچه هستش و برآمدگی هاشم مشخصه دیگه برآمدگی ینی بیرون زدگی
@Mr-Wick اها اون چین چینی ها برامدگی ماهیچه ای و خود ماهیچه اوناست و کل بافت .
فهمیدم مرسی -
L Leili Salahi marked this topic as a question on
-
L Leili Salahi has marked this topic as solved on