امتحان نهایی زبان
-
سلام رفقا
من امسال مدرسم رو از اول غیرحضوری ثبت نام کردم که برای کنکور بخونم و فقط امتحان ترم هارو میدمبعد زبانم کلا داغونه ولی سوالات حل کردنیش رو میتونم حل کنم و شاید کامل بشم ولی روی لیستنینگ مشکل دارم.
برای کنکور هم که خوندم صوتی نداشت دیگه خلاصه هیچی بلد نیستم.
بنظرتون از الان چه کنم؟
میخوام حداقل زبان رو 15 -16 بشم.@دانش-آموزان-آلاء
@دوازدهم
@فارغ-التحصیلان-آلاءمرسی دوستان
-
سلام اگه در قواعد و لغات مشکلی ندارین،فایل های صوتی مربوط به کتاب رو دانلود کنین و گوش کنین و به سوالات کتاب درسی پاسخ بدین
یا مثلا مکالمه ها رو صرفا پخش کنید و گوش کنید و در اخر با خودتون بگید چیا به همدیگه گفتن و .........!
در ضمن میتونید از اینترنت محتوای ساده مشابه کتاب درسی دانلود کنید
ارزوی موفقیت برای شما دوست عزیز -
سلام رفقا
من امسال مدرسم رو از اول غیرحضوری ثبت نام کردم که برای کنکور بخونم و فقط امتحان ترم هارو میدمبعد زبانم کلا داغونه ولی سوالات حل کردنیش رو میتونم حل کنم و شاید کامل بشم ولی روی لیستنینگ مشکل دارم.
بنظرتون از الان چه کنم؟
@دوازدهم
@Fatemeh_Baghae سلام برای اینکه دامنه لغاتت قوی بشه مکالمه ها و ریدینگ های کتاب رو بخون و برای خودت معنی کن حالا معنی متن های کتاب رو تو اینترنت بزن و چند بار معنی کن کلماتی که مشکل داری رو بنویس و هرشب مرورشون کن برای لیسنینگ فایل صوتی مبوط به لیسنینگ کتاب رو پیدا کن چند بار گوش کن چون تو امتحان ها بیشتریش از همون کتابه برای گرامر هم به نظرم درسنامه کتاب شهاب اناری عالیه اگه بخونی و تمرین هاشو حل کنی نتیجه خوبی میگیری ان شاالله
-
@fazel-zakeri
kimia ghalandari82
ممنون دوستان
خب لغات رو بلدم و مکالمات کتاب رو هم خودم خوندم اوکیه اونا.
ولی خب امتحان نهایی که مکالمه کتاب رو نمیدن
یعنی همون مکالمات و سوالات بخش صوتی کتاب رو حل کنم کافیه بنطرتون؟@Fatemeh_Baghaee ببین میتونم بگم نصف بیشترش کتابه حالا نمیدونم معلمتون بهتون گفته یا ن
ولی حالا خیلی درست یادم نیس ولی فک کنم یکیش از لیسنینگ های کتاب بود
حالا سوالات امتجان نهایی های سوال های قبل رو بگیر حتما کار کن اونا خیلی اثر داره و خوبه لیسنیگ هاشو هم فایل صوتیشو بزار گوش کن کار کن ان شاالله که یه نتیجه خوب میگیری -
شبت زیبآ
بله میتونی
ی تاپیک درمورد همین لیسینینگ زبان بود
ک من جواب دادم
ببین
اصن نترس
استرسم نده ب خودت
نهایی اسون تر از امتحانی بود که معلممون میگرفت!
لیسینینگشم اسون بود
ببین اول باید خیلی قشنگ گوش بدی!تا میتونی فایل های صوتی انگلیسی گوش بده اصنم نمیخاد همه چیزو متوجه بشی فقد و فقد گوش بده
بعد وقتی گوش دادی فوری ننویس رو برگه ی چن بارم گوش بده با خودت تکرار کن بعد برو سراغ برگه -
سلام رفقا
بنظرتون از الان چه کنم؟
@دوازدهم
@Fatemeh_Baghaee سلام کلن امتحان زبان وقتی معنی بلد باشی دیگه خیالت راحته حتی نخونیشم بلدی جوابشو بدی تاباید روی معنی کلمات وتلفظ ومعنی مکالمات زبانت کارکنی اونوقت هم شنیداریت خوب میشه هم دیگه استرس اینو نداری که سختن یا آسون امتحان امتحانه دیگه یکباراسون یک بارسخت اما باید توتمرین وممارست داشته باشی که بتونی ترست رو مهارکنی وبراسترست غلبه کنی با تمرین ومهارت داشتن میتونی به خیلی چیزا برسی توفقط تمرین وتلاش ومهارت وتجربه بدست بیاربقیه شو بسپاربه خداهمه چی حل میشه هیچی تواین دنیا وجودنداره که حل شدنی نباشه گلم